NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Ama uyku setinin yorganı kullanılmıyor ki
Yatak örtüsü gibi kullanılıyor.
Ya mala göre değişiyor aslında yada uyku seti yerine kendi seçtigin güzel bi yorgan ince bide yastik zaten battaniyeler felannda olur yani benik dusuncem ben oyle yapiyorum

To
Ya mala göre değişiyor aslında yada uyku seti yerine kendi seçtigin güzel bi yorgan ince bide yastik zaten battaniyeler felannda olur yani benik dusuncem ben oyle yapiyorum
yorganını biz yaptırcaz yastıkta öyle. Yada yatsan da bambu yorgan ve yastıklar dan da alabiliriz karar vermedik henüz :)Uyku setindeki yan korumaları kullanışlı sadece diğerlerini kullanamıyorsunn pek diyorlar bende yan korumalrı kendim cici kumaşlar alıp dikmeyi planlıyorum.

Teşekkür ederim canım desteğin için. Rabbim bir daha böyle birşeyler yaşatmasın İnşallah kimseye.

İnsanı zorla doğurtacaklar ya. Az buz da değil 5 hafta geriden gelme nedir!!? Allahtan özeldeki doktorun aklına gelmiş kuzum. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim canım desteğin için. Rabbim bir daha böyle birşeyler yaşatmasın İnşallah kimseye.

kızlar benimde göbek deliğimin çevresi sanki derisi inelmiş gibii etrafımda kırmızı gibi mor gibi yuvarlak dairemsi birşey var sanki göbeğim patlayı verecekmiş gibi birde aşırı derecede kaşıntı var kaşıyıncada çok acıyor o kısım valla nedn bböyle oldu bilemedim cuma günü doktoruma soracağım ağrı ve kaşıntısına daynamıyorum.. bol bol zeytinyağı sürüyorum biraz rahatlatıyor başka yerde yırtığım ŞUAN yok ama o kısım sanki yırtılacak bnm göbeğim baya sivri ondanda olabilir top gibi bnm paşam artık bebişlerde bizlerde iyice zorlanıyoruz bence Yorulduk artık galiba

Tabii oylede guzel olur dqha gyzel olur hatta :)))

Gece sırt ağrılarım uykudan uyandırıyor beni uykularım zehir oldu sizlerde varmı böyle birşey anneler

Uzun zmndır uyku problemimiz grupça var ztn:)) bebekler büyüyor mecburi sola yatmalar çocuk için.uyku çok hafif ve sınırlı oluo.gece zor uyuyanlardanım ben ztn bu aralar biras daha arttı bebek daha hissedilir durumda çünkü.onu eziomuyum die korkup uyandığımda oluo bazen yan yatarken..hayırlısı artık bundan sonrası sabır..

Uykusuzluğa dayanırım mesele o değil benim anlamadığım bu sırtıma bıçak saplanır gibi aniden olan ağrının sebebi nedir?Etlerim acıyor yatağa girmekten korkar oldum başlandıçtan beri şuana kadar toplam 9 kilo aldım aşırı kilolu bir anne adayı da değilim.Doğuma kadar kalan bu 2 ay hep böylemi geçecek yoksa bu durum geçici midir ne dersiniz?

Ani ağrı oluo arada bende de bi tawsiyem olabilir ben öyle yapuorum..eşinden tam kuyruk sokumunun okduğu yerden yukarı doğru çok bastırarak deil ama hissedicek şekilde masaj yapmasını iste 5dk bile çok ii gelio .
Çok mu ayakta kalıosun kalıosanda bi 10dk ayaklar hawada dinlendir kendini..dier türlü bilemicem dr.una danış

Ofisteyim masa başı işim ayakta kalmıyor,sabah ve akşamları işe 10 dkk yüryerek gidip geliyorum.Şimdi doktoruma danıştım bu haftalardan sonra tüm gebelerde sırt ağrısı oluyor diyor normal bi durummuş ona göre.Çekicez demekki napalım

Aynı sorunu yaşıyorum bende. Bide piercing takıyordum eskiden delik vardı. O delik sanki yırtılalacak. Göbek deliğim dışarı dönmeye başladı. Dokunamıyorum ama. Kıpkırmızı oldu. Sanırım doğal bişeymiş bu. İmternetten araştırdım bende.

Kızlar sancı durumlarınız nasıl iki 4 gündür kramp gibi sancım oluyo ve çok uzun suruyo bide sağ kalçamın üstunde bi agri var felaket yurumem bile aksadi sizede oluyo mu bide karniniz asaya dogru dustumu benim asaya dustu biraz cocugu artik asada hissedyrm

Yok canım sancim falan olmuyor ama eğer o gün kendimi yorduysam yada fazla ayakta kaldiysam belim ve sirtim ertesi güne kadar ağrıyor hatta yuruyemiyorum belden kemiklerim ayrılmış gibi oluyor. Sadece gün icinde ağrısız karın sertleşmesi dediğimiz rahim kasilmalari oluyor. Karnım desen hala top gibi yukarda midemin orda bizim ki halen aşağı dönmedi kafasını

Valla kafasi dondumu bilmiyorum sivri bi sekilde smsert oluyo surekli ve kasiklarima baya kramp seklinde sanci geliyo evet ayakta durunca daha fazla oluyo canım bakalım artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…