- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.561
Ya mala göre değişiyor aslında yada uyku seti yerine kendi seçtigin güzel bi yorgan ince bide yastik zaten battaniyeler felannda olur yani benik dusuncem ben oyle yapiyorumAma uyku setinin yorganı kullanılmıyor ki
Yatak örtüsü gibi kullanılıyor.
Çatlağım yok çok şükürde nokta şeklinde. Bugun biraz daha iyi gibiKırmızı şeyler çatlak oluşumu canım daha sonra griye dönüyormuşbenim de var
Vücudunun diğer yerlerinde de varsa alerjik olabilirsin belki sen öyle yazinca bnim aklıma direk o geldiÇatlağım yok çok şükürde nokta şeklinde. Bugun biraz daha iyi gibi
yorganını biz yaptırcaz yastıkta öyle. Yada yatsan da bambu yorgan ve yastıklar dan da alabiliriz karar vermedik henüz :)Uyku setindeki yan korumaları kullanışlı sadece diğerlerini kullanamıyorsunn pek diyorlar bende yan korumalrı kendim cici kumaşlar alıp dikmeyi planlıyorum.Ya mala göre değişiyor aslında yada uyku seti yerine kendi seçtigin güzel bi yorgan ince bide yastik zaten battaniyeler felannda olur yani benik dusuncem ben oyle yapiyorum
Teşekkür ederim canım desteğin için. Rabbim bir daha böyle birşeyler yaşatmasın İnşallah kimseye.Canım benim çok geçmiş olsun var öyle doktorlar aslında başka bişey yazacaktım da neyse ...
Ben de senin ki kadar olmasada bi seferliğine başka doktora gittim de geçen hafta bebeğim 1.500 gr olmasına rağmen çok zayıf vs diyerek nasıl korkuttu beni. Bu doktorların amaçları ne anlamıyorum
Teşekkür ederim canım desteğin için. Rabbim bir daha böyle birşeyler yaşatmasın İnşallah kimseye.Geçmiş olsun cnm gerçekten zor gunlermis bu doktorları anlamiyorum farklı şeyler mı öğreniyorlar nedir insanları boşuna korkutmaktan zevk alır gibiler
Teşekkür ederim canım desteğin için. Rabbim bir daha böyle birşeyler yaşatmasın İnşallah kimseye.Konsantre çok teşekkür ederim :)
Sana da çok geçmiş olsun pamukprenses.. gerçekten zor bir süreç olmuş..
Teşekkür ederim canım desteğin için. Rabbim bir daha böyle birşeyler yaşatmasın İnşallah kimseye.Çok geçmiş olsun canim yaa. Kendi doktoruna gitmeseydin şimdi çocuğun erkenden alınmış olacaktı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım desteğin için. Rabbim bir daha böyle birşeyler yaşatmasın İnşallah kimseye.İnsanı zorla doğurtacaklar ya. Az buz da değil 5 hafta geriden gelme nedir!!? Allahtan özeldeki doktorun aklına gelmiş kuzum. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tabii oylede guzel olur dqha gyzel olur hatta :)))To
yorganını biz yaptırcaz yastıkta öyle. Yada yatsan da bambu yorgan ve yastıklar dan da alabiliriz karar vermedik henüz :)Uyku setindeki yan korumaları kullanışlı sadece diğerlerini kullanamıyorsunn pek diyorlar bende yan korumalrı kendim cici kumaşlar alıp dikmeyi planlıyorum.
Gece sırt ağrılarım uykudan uyandırıyor beni uykularım zehir oldu sizlerde varmı böyle birşey anneler
Uykusuzluğa dayanırım mesele o değil benim anlamadığım bu sırtıma bıçak saplanır gibi aniden olan ağrının sebebi nedir?Etlerim acıyor yatağa girmekten korkar oldum başlandıçtan beri şuana kadar toplam 9 kilo aldım aşırı kilolu bir anne adayı da değilim.Doğuma kadar kalan bu 2 ay hep böylemi geçecek yoksa bu durum geçici midir ne dersiniz?Uzun zmndır uyku problemimiz grupça var ztn:)) bebekler büyüyor mecburi sola yatmalar çocuk için.uyku çok hafif ve sınırlı oluo.gece zor uyuyanlardanım ben ztn bu aralar biras daha arttı bebek daha hissedilir durumda çünkü.onu eziomuyum die korkup uyandığımda oluo bazen yan yatarken..hayırlısı artık bundan sonrası sabır..
Uykusuzluğa dayanırım mesele o değil benim anlamadığım bu sırtıma bıçak saplanır gibi aniden olan ağrının sebebi nedir?Etlerim acıyor yatağa girmekten korkar oldum başlandıçtan beri şuana kadar toplam 9 kilo aldım aşırı kilolu bir anne adayı da değilim.Doğuma kadar kalan bu 2 ay hep böylemi geçecek yoksa bu durum geçici midir ne dersiniz?
Ofisteyim masa başı işim ayakta kalmıyor,sabah ve akşamları işe 10 dkk yüryerek gidip geliyorum.Şimdi doktoruma danıştım bu haftalardan sonra tüm gebelerde sırt ağrısı oluyor diyor normal bi durummuş ona göre.Çekicez demekki napalımAni ağrı oluo arada bende de bi tawsiyem olabilir ben öyle yapuorum..eşinden tam kuyruk sokumunun okduğu yerden yukarı doğru çok bastırarak deil ama hissedicek şekilde masaj yapmasını iste 5dk bile çok ii gelio .
Çok mu ayakta kalıosun kalıosanda bi 10dk ayaklar hawada dinlendir kendini..dier türlü bilemicem dr.una danış
Aynı sorunu yaşıyorum bende. Bide piercing takıyordum eskiden delik vardı. O delik sanki yırtılalacak. Göbek deliğim dışarı dönmeye başladı. Dokunamıyorum ama. Kıpkırmızı oldu. Sanırım doğal bişeymiş bu. İmternetten araştırdım bende.kızlar benimde göbek deliğimin çevresi sanki derisi inelmiş gibii etrafımda kırmızı gibi mor gibi yuvarlak dairemsi birşey var sanki göbeğim patlayı verecekmiş gibi birde aşırı derecede kaşıntı var kaşıyıncada çok acıyor o kısım valla nedn bböyle oldu bilemedim cuma günü doktoruma soracağım ağrı ve kaşıntısına daynamıyorum.. bol bol zeytinyağı sürüyorum biraz rahatlatıyor başka yerde yırtığım ŞUAN yok ama o kısım sanki yırtılacak bnm göbeğim baya sivri ondanda olabilir top gibi bnm paşamartık bebişlerde bizlerde iyice zorlanıyoruz bence Yorulduk artık galiba
Yok canım sancim falan olmuyor ama eğer o gün kendimi yorduysam yada fazla ayakta kaldiysam belim ve sirtim ertesi güne kadar ağrıyor hatta yuruyemiyorum belden kemiklerim ayrılmış gibi oluyor. Sadece gün icinde ağrısız karın sertleşmesi dediğimiz rahim kasilmalari oluyor. Karnım desen hala top gibi yukarda midemin orda bizim ki halen aşağı dönmedi kafasınıKızlar sancı durumlarınız nasıl iki 4 gündür kramp gibi sancım oluyo ve çok uzun suruyo bide sağ kalçamın üstunde bi agri var felaket yurumem bile aksadi sizede oluyo mu bide karniniz asaya dogru dustumu benim asaya dustu biraz cocugu artik asada hissedyrm
Valla kafasi dondumu bilmiyorum sivri bi sekilde smsert oluyo surekli ve kasiklarima baya kramp seklinde sanci geliyo evet ayakta durunca daha fazla oluyo canım bakalım artık :)))Yok canım sancim falan olmuyor ama eğer o gün kendimi yorduysam yada fazla ayakta kaldiysam belim ve sirtim ertesi güne kadar ağrıyor hatta yuruyemiyorum belden kemiklerim ayrılmış gibi oluyor. Sadece gün icinde ağrısız karın sertleşmesi dediğimiz rahim kasilmalari oluyor. Karnım desen hala top gibi yukarda midemin orda bizim ki halen aşağı dönmedi kafasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?