- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.581
Kuzum kalsiyum kullanıyor musun?Uykusuzluğa dayanırım mesele o değil benim anlamadığım bu sırtıma bıçak saplanır gibi aniden olan ağrının sebebi nedir?Etlerim acıyor yatağa girmekten korkar oldum başlandıçtan beri şuana kadar toplam 9 kilo aldım aşırı kilolu bir anne adayı da değilim.Doğuma kadar kalan bu 2 ay hep böylemi geçecek yoksa bu durum geçici midir ne dersiniz?
Kuzum dün gece kasık ağrısından öldüm. Bebeğimin başını resmen aşağımda hissettim. Ağrım oluyor sonra bebeğim sanki kendini itiyordu çıkacak gibi oluyordu. Bu durumu bugün doktoruma anlattım bir daha olursa bekliyor beni. Kızlar ağrılarınıza çok dikkat edin ve korktuğunuz anda doktorunuzu arayın. Ben basit bişey diye düşündüm ama değilmiş dün akşam yaşadığım. Allah sizi ve yavruşlarınızı korusun.Kızlar sancı durumlarınız nasıl iki 4 gündür kramp gibi sancım oluyo ve çok uzun suruyo bide sağ kalçamın üstunde bi agri var felaket yurumem bile aksadi sizede oluyo mu bide karniniz asaya dogru dustumu benim asaya dustu biraz cocugu artik asada hissedyrm
Ya cok sukur bel sirt agrisi felan cekmedim daha yeni kalcamda bi agri oldu valla topalliyarak yuruyorum Ayni dedigin gibi bebegi asada hissedyrm ya ve sancim oluyo karnim semsert oluyo sivriliyo esim gidelim hastaneye diyo ama en ufak bisede gidesik gelmiyoBu arada hepiniz ağrılardan bahsetmişsiniz. Bu grubun en çok kilo alanı benimimdir diye düşünüyorum :) kalsiyum içiyorum osteocare diye bi marka. Şükürlsr olsun ağrım yok. Bel sırt ağrısı çeken arkadaşlarım kalsiyum takviyesi alıyor musunuz? Ona rağmen ağrınız oluyor mu?
Canım aman ihmal etme sen. Eşini dinle bi görün doktoruna. Ya da arama imkanın varsa ara sor.Ya cok sukur bel sirt agrisi felan cekmedim daha yeni kalcamda bi agri oldu valla topalliyarak yuruyorum Ayni dedigin gibi bebegi asada hissedyrm ya ve sancim oluyo karnim semsert oluyo sivriliyo esim gidelim hastaneye diyo ama en ufak bisede gidesik gelmiyo
Artık oyle dusunuyorum canım seninde dedigini okuyunca dedim gidim arada kontrole gittigim iyi bi ozel klinik var oraya gidicem yarın cunku hergun sancim oluyo artikCanım aman ihmal etme sen. Eşini dinle bi görün doktoruna. Ya da arama imkanın varsa ara sor.
Artık oyle dusunuyorum canım seninde dedigini okuyunca dedim gidim arada kontrole gittigim iyi bi ozel klinik var oraya gidicem yarın cunku hergun sancim oluyo artikCanım aman ihmal etme sen. Eşini dinle bi görün doktoruna. Ya da arama imkanın varsa ara sor.
Genelde tuvaletim geldiginde baski yapiyo oraya her hareketini orda hissediyorum :))Çok şükür öyle ağır sancım yok şimdilik arada bebeim sertleşio karnımda. sabahları ve gece wc ye kalkarken zorlanıorum artık sanki bebeğim dediniz gb aşağıda çıkıcak gb oluo..
Bu arada hepiniz ağrılardan bahsetmişsiniz. Bu grubun en çok kilo alanı benimimdir diye düşünüyorum :) kalsiyum içiyorum osteocare diye bi marka. Şükürlsr olsun ağrım yok. Bel sırt ağrısı çeken arkadaşlarım kalsiyum takviyesi alıyor musunuz? Ona rağmen ağrınız oluyor mu?
Ahahahahaha haklısın :)) bende şimdiden 12 kilo aldım belki dahada fazla olmusumdur yaaaAynen o zmn öyle bi baskı oluo ki yürüyüşüm bile değişio bazen wc ddn sonra yeniden doğmuş gb daha enerjik oluorum:))
Ahahahahaha haklısın :)) bende şimdiden 12 kilo aldım belki dahada fazla olmusumdur yaaaAynen o zmn öyle bi baskı oluo ki yürüyüşüm bile değişio bazen wc ddn sonra yeniden doğmuş gb daha enerjik oluorum:))
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemArtık oyle dusunuyorum canım seninde dedigini okuyunca dedim gidim arada kontrole gittigim iyi bi ozel klinik var oraya gidicem yarın cunku hergun sancim oluyo artik
Ahahah ben kilomu yazıp kimseyi korkutmak istemiyorumCanım ben 17 kilo aldım daha ayımız var yani..biz senle yarışıoruz sanırım
Allah razi olsun canım benim hepimiz insallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?