NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kuzum kalsiyum kullanıyor musun?

Kuzum dün gece kasık ağrısından öldüm. Bebeğimin başını resmen aşağımda hissettim. Ağrım oluyor sonra bebeğim sanki kendini itiyordu çıkacak gibi oluyordu. Bu durumu bugün doktoruma anlattım bir daha olursa bekliyor beni. Kızlar ağrılarınıza çok dikkat edin ve korktuğunuz anda doktorunuzu arayın. Ben basit bişey diye düşündüm ama değilmiş dün akşam yaşadığım. Allah sizi ve yavruşlarınızı korusun.

Bu arada hepiniz ağrılardan bahsetmişsiniz. Bu grubun en çok kilo alanı benimimdir diye düşünüyorum :) kalsiyum içiyorum osteocare diye bi marka. Şükürlsr olsun ağrım yok. Bel sırt ağrısı çeken arkadaşlarım kalsiyum takviyesi alıyor musunuz? Ona rağmen ağrınız oluyor mu?

Ya cok sukur bel sirt agrisi felan cekmedim daha yeni kalcamda bi agri oldu valla topalliyarak yuruyorum Ayni dedigin gibi bebegi asada hissedyrm ya ve sancim oluyo karnim semsert oluyo sivriliyo esim gidelim hastaneye diyo ama en ufak bisede gidesik gelmiyo

Canım aman ihmal etme sen. Eşini dinle bi görün doktoruna. Ya da arama imkanın varsa ara sor.

Canım aman ihmal etme sen. Eşini dinle bi görün doktoruna. Ya da arama imkanın varsa ara sor.
Artık oyle dusunuyorum canım seninde dedigini okuyunca dedim gidim arada kontrole gittigim iyi bi ozel klinik var oraya gidicem yarın cunku hergun sancim oluyo artik

Artık oyle dusunuyorum canım seninde dedigini okuyunca dedim gidim arada kontrole gittigim iyi bi ozel klinik var oraya gidicem yarın cunku hergun sancim oluyo artik

Çok şükür öyle ağır sancım yok şimdilik arada bebeim sertleşio karnımda. sabahları ve gece wc ye kalkarken zorlanıorum artık sanki bebeğim dediniz gb aşağıda çıkıcak gb oluo..

Çok şükür öyle ağır sancım yok şimdilik arada bebeim sertleşio karnımda. sabahları ve gece wc ye kalkarken zorlanıorum artık sanki bebeğim dediniz gb aşağıda çıkıcak gb oluo..
Genelde tuvaletim geldiginde baski yapiyo oraya her hareketini orda hissediyorum :))

Canım ben 17 kilo aldım daha ayımız var yani..biz senle yarışıoruz sanırım

Aynen o zmn öyle bi baskı oluo ki yürüyüşüm bile değişio bazen wc ddn sonra yeniden doğmuş gb daha enerjik oluorum:))

benimde af edersiniz vajinamda ağrı oluyor sızlama şeklinde ama uzun sürmüyor çok şükür. Ben yaşadığım birkaç sorunda profesöre gitmiştim ona doğum sancısını sordum anlarmıyım diye dedi ki beline ve kasıkllarına aynı anda sancı girecek 10 dakikada 2-3 kere o doğum sancısıdır dedi diğerleri yalancı sancı olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…