- 9 Ağustos 2008
- 111
- 81
- 298
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.601
Kalsiyum eksikliğim yok o nedenle Magnezyum alıyorum sadece.Kuzum kalsiyum kullanıyor musun?
kizlar dun bende biraz fazla yurudum aksam afedersiniz vajinamda sanki bicak saplanir gibi agri oldu ama surekli degil bikac kere korktum cok yatinca gecti dinlenince son zamanlarda cok baski yapiyor minigim galiba cok buyuduler ondan..banada dogum sancisi belinden kasiklarina dogru sanci girerse demisti anlariz heralde ama dikkatli olmamiz lazim..bu arada 32. haftamda tam gittim doktora 2kiloyu gecmis dedi tam deger vermedi ama tontis olcak dedi yediklerine dikkat et rejimi birakma dedi bakalim cok dikkat edemesemde..bakalim bundan sonra daha sık cagircakmis..
Aynı benimde oyle valla canmbenimde cok uykum geliyor kizlar son zamanlarda ilk uc ayimiza geri döndük resmen oturdugum yerde uykum geliyor ama rahat uyuyamiyorum kemiklerim batiyor sanki karnimda sirtimda..gecede donmekte zorlaniyorum uyanip duruyorum cok terliyorum normalde hic sicaktan bunalmam gece iki kere ustumu degistiriyorum resmen..kipir kipir icimde oglucum ordan burdan tepiyor kemiklerimi ittiriyor sanki..bende bu arada kiyafetleri aldim ama yikayip utuleyip koymadim daha cantami hazirlayamadim..
Aynı benimde oyle valla canmbenimde cok uykum geliyor kizlar son zamanlarda ilk uc ayimiza geri döndük resmen oturdugum yerde uykum geliyor ama rahat uyuyamiyorum kemiklerim batiyor sanki karnimda sirtimda..gecede donmekte zorlaniyorum uyanip duruyorum cok terliyorum normalde hic sicaktan bunalmam gece iki kere ustumu degistiriyorum resmen..kipir kipir icimde oglucum ordan burdan tepiyor kemiklerimi ittiriyor sanki..bende bu arada kiyafetleri aldim ama yikayip utuleyip koymadim daha cantami hazirlayamadim..
Kızlar selammmmbende pazarteis günü doktora gittim 32+1 bebeğimin kilosu 1971 gram. Nerdeyse 2 kilo olmuş canım benimmmm. Doktorum tombik yanak diye sevdi diğer doktor aklıma geldikçe uyuz oluyorum zayıf demişti bebeğime. Neyse bizimki de 1 aya yakın süredir başaşağı pozisyonunda. Doktorum normal Doğum olmaması için hiç bir sorun yok dedi. Hadi hayırlısı inş hepimiz hakkında Şimdilik herşey çok güzel gidiyor. Benim bebeğim de gece sol yanıma yattığımda hep tekmeleyip canımı yakıyor. Acaba sıkıştığından rahatsız mı oluyor diye araştırdım. Kan akımı daha hızlı olduğu için bebeğe daha çok oksijenn vs gidiyormuş ondan dolayı hareketlerinin artması normalmiş.
bendede oyle bir ses olmuyor canim ama gazdan falan olabilirmiki bilemedimKizlar bende 34+2 yim ama birkac gündür birsey dikkatimi çekti karnimdan çıt diye sesler geliyor bazen , öyle olunca acaba bebeğin suyu mu gelecek diye düşünüyorum ama başka birsey olmuyor. Sadece bir kabarcik patlarmis gibi yada parmak citlatirmis gibi bir ses sizde de oluyor mu
Neee lahmacun muu :) canım çekti dermişimGece saat 4 nerdeyse ve ben yemek yedim hatta lahmacun:))
1 2 aydır gece bişe yemiorum normalde b6 aralar gündüz uykusu başlayınca gece bazen uykum gelmio şuan olduğu gb.ee bu seferde açıktık bebişim de uyumadı sanki bişiler ye dio bana:)) ya da bana öle gelio bilemedim. Bi daha yemicem gece bebeği alıştırmayim hahaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?