- 2 Mart 2017
- 74
- 28
- 3
- 37
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.621
hayırlı olsun :)Bende varım cnm benimde ilk hamileliğim:)))
hayırlı olsun :)ilk çocuğum ve nisan ayında anne olucam ben gibi kaç kişi var :) paylaşalım
Asla ve asla saat beşten önce uyuyamıyorum.. sırtım ağrıyor başım ağrıyor bu sefer diyorum niye başım ağrıyor vs. Hiçbir yerim ağrımasa kafamda kurup kurup duruyorum dediğin gibiKızlar uyumak için napıyosunuz? Ay progestan kullanıyodum bi kaç gün önceye kadar tosun gibi uyuyordum. İlç bitti uyku da bitti. Kfam yastığa koyduğum anda nefes alamıyorum çarpıntım başlıyor ateş basıyor. Ay bu ne zor bi durummuş. Uyumak için güzel şeyler düşüneyim diyorum. Dünyada ne kadar saçma kötü şey varsa bianda gözümün önüne geliyor daha beter uykum kaçıyor. Size de oluyor mu böyle şeyler? Nasıl uyuyorsuunuz??
Asla ve asla saat beşten önce uyuyamıyorum.. sırtım ağrıyor başım ağrıyor bu sefer diyorum niye başım ağrıyor vs. Hiçbir yerim ağrımasa kafamda kurup kurup duruyorum dediğin gibibu sefer sersem oluyorum iyice artık hayırlısıyla doğurayım diyorum nasılsa 35 de bitti.
Ben her gün bir tane içiyorum kuzum.Kızlar mide yanması çok yaşıyorum. Şurubum var ama devamlı da içmek istemiyorum. Maden suyu çok rahatlatıyor beni sade ve karbondioksit olmayan doğal bir kaç marka var zaten. Sizden maden suyu içen var mı
Bana bebeğin fotoğrafı dışında ultrason kağıdı vermiyorlar uzun zamandır canım. Doktor her şey yolunda dediyse kafana takmaMerhaba arkadaşlar, bugun 32. Hafta kontrolum vardı. 2. Duzey ve doppler ultrason yapıldı. Herşeyin normal olduğu soylendi fakat reçetenin tanı kısmına baktığımda yüksek-riskli gebelik gözlemi ve altında oligohidramniyos yazıyordu. Yukarı çıkıp tekrar doktora sorduk. İlaçlar fazla tutmasın diye öyle yazıldı dedi doktor. Özele gidiyorum ve ilaçlara belirli bir miktar para ödeniyor. Bahsettiğim ilaçlar da kan ve vitaminler. Doktorun açıklaması bile kafamı toparlamama yetmedi. Aldığım ilaçların o tanı ile alakası yok ki zaten. Kaldı ki gerçekten öyle bir problem olsa ultrasonu çeken doktor söylerdi değil mi? Bebeğin suyu ultrason kağıdının neresinde yazıyor bilen var mı? Kafam çorba oldu.
Korkma kuzum. Bana da iki gün önce adalat yazdı. Sigorta karşılasın diye aynısını yazdı. İlaçlarda çok sorun çıkartıyomuş sigorta.Merhaba arkadaşlar, bugun 32. Hafta kontrolum vardı. 2. Duzey ve doppler ultrason yapıldı. Herşeyin normal olduğu soylendi fakat reçetenin tanı kısmına baktığımda yüksek-riskli gebelik gözlemi ve altında oligohidramniyos yazıyordu. Yukarı çıkıp tekrar doktora sorduk. İlaçlar fazla tutmasın diye öyle yazıldı dedi doktor. Özele gidiyorum ve ilaçlara belirli bir miktar para ödeniyor. Bahsettiğim ilaçlar da kan ve vitaminler. Doktorun açıklaması bile kafamı toparlamama yetmedi. Aldığım ilaçların o tanı ile alakası yok ki zaten. Kaldı ki gerçekten öyle bir problem olsa ultrasonu çeken doktor söylerdi değil mi? Bebeğin suyu ultrason kağıdının neresinde yazıyor bilen var mı? Kafam çorba oldu.
Balım büyük ihtmalle kordon kan akışıdırArkadaşlar, ekteki ultrason fotoğrafımda altta ölçülmüş olan ne bilen var mı? Bi de en üstteki 15 cm ne oluyor?Eki Görüntüle 1961159
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?