NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar uyumak için napıyosunuz? Ay progestan kullanıyodum bi kaç gün önceye kadar tosun gibi uyuyordum. İlç bitti uyku da bitti. Kfam yastığa koyduğum anda nefes alamıyorum çarpıntım başlıyor ateş basıyor. Ay bu ne zor bi durummuş. Uyumak için güzel şeyler düşüneyim diyorum. Dünyada ne kadar saçma kötü şey varsa bianda gözümün önüne geliyor daha beter uykum kaçıyor. Size de oluyor mu böyle şeyler? Nasıl uyuyorsuunuz??

Asla ve asla saat beşten önce uyuyamıyorum.. sırtım ağrıyor başım ağrıyor bu sefer diyorum niye başım ağrıyor vs. Hiçbir yerim ağrımasa kafamda kurup kurup duruyorum dediğin gibi bu sefer sersem oluyorum iyice artık hayırlısıyla doğurayım diyorum nasılsa 35 de bitti.

hayırlısıyla doğursak da bitseler ya

Uykumu o nerenin köyü... ben 1 buçuk aydır uyku diye birsey hatirlamiyorum sabaha karsi sadece 2 saat uyuyorum. Bi rahatsizligim yok sadece uyuyamiyorum... of cok zor valla ancak cok yorulmam lazimki guzel bir uyku cekeyim. Geceleri mide eksimesinden baska bisey yasamiyorum oda bu aralar olmuyo cok sukur

Bu aralar benim gibi abuk sabuk rüyalar görenler var mıgerçi uyuyamıyorum demişsiniz bende uyuyorum ama bu aralar sinir bozucu rüyalar görmeye başladım. Hamilelikte normalmiş ama bu yüzden sabah öyle bir yorgun kalkıyorum ki..

Normalde ben rahat uyurdum yastığım bile hala yatağımla bir gb yani engin baya..ekşimem olmuo çok şükür ama konsamtrenin dediği gb nefes alamıorum bazen sanki oksijen bebişle bana yetmio bazen..
İlaçları 1gün bile kesince fark edio yaa vücutta calsiyumu almamışım 2gündür fark etmedim içiom sanıom ama unuttuğumdan hatırlamıorum.magnezyumum da bitti 2 gğnde kasılma oldu gece rahatsız etti beni bu durum aman ilaçları bırakmayın kızlar baya fark ediomuş..
Acayip unutkanlık başladı dediğimi bile unutuorum yaa alık alık geziom evin içnde valla halimiz hayır olsun ne diyim.
Haaa bu kadar işkence içinde bir şey var hareket halinde senle konusuo cvp verio vura vura:)) bunlar eşsiz duygu unutturuo çoğu şeyi..

Kızlar mide yanması çok yaşıyorum. Şurubum var ama devamlı da içmek istemiyorum. Maden suyu çok rahatlatıyor beni sade ve karbondioksit olmayan doğal bir kaç marka var zaten. Sizden maden suyu içen var mı

Kızlar mide yanması çok yaşıyorum. Şurubum var ama devamlı da içmek istemiyorum. Maden suyu çok rahatlatıyor beni sade ve karbondioksit olmayan doğal bir kaç marka var zaten. Sizden maden suyu içen var mı
Ben her gün bir tane içiyorum kuzum.

Kızlar şükür mide yanmam yok. Mide koruyucu içiyorum ondan sanırım. Unutkanlık bende de var. Ve bir gün bende kalsiyum içmedim ağzımımda yara olmayan bir yer kalmamış. Şok oldum. Benim bebişim biraz sabırsız gelmek istiyor. Sürekli sancı ve kasılma çekiyorum ve hareketsizleşti. Bakalım ne kadar dayanıcaz bu duruma

bendede unutkanlik cok oluyor ictimmi icmedimmi hatirlayamiyorum..mide yanmasi bendede oluyor ama mide ilaci kullanmiyorum idare ediyorum süt felan icip..konsantre insalah daha dayancak bebisin canim sen stres yapma bebisinide uzme az yolumuz kaldi insallah..

Merhaba arkadaşlar, bugun 32. Hafta kontrolum vardı. 2. Duzey ve doppler ultrason yapıldı. Herşeyin normal olduğu soylendi fakat reçetenin tanı kısmına baktığımda yüksek-riskli gebelik gözlemi ve altında oligohidramniyos yazıyordu. Yukarı çıkıp tekrar doktora sorduk. İlaçlar fazla tutmasın diye öyle yazıldı dedi doktor. Özele gidiyorum ve ilaçlara belirli bir miktar para ödeniyor. Bahsettiğim ilaçlar da kan ve vitaminler. Doktorun açıklaması bile kafamı toparlamama yetmedi. Aldığım ilaçların o tanı ile alakası yok ki zaten. Kaldı ki gerçekten öyle bir problem olsa ultrasonu çeken doktor söylerdi değil mi? Bebeğin suyu ultrason kağıdının neresinde yazıyor bilen var mı? Kafam çorba oldu.

Bana bebeğin fotoğrafı dışında ultrason kağıdı vermiyorlar uzun zamandır canım. Doktor her şey yolunda dediyse kafana takma

İster istemez takılıyor konu bebeğim olunca başka da bi tanı bulamamış mı doktor. Ne bileyim hiç değilse ultrason kağıdında suyun normal olduğunu görsem içim ancak rahat ederdi. Kağıdın üst kısmında 15, 2 cm / 5Hz yazıyor nedir ki o? Fotoğraf ekleyeyim dedim beceremedim.

Arkadaşlar, ekteki ultrason fotoğrafımda altta ölçülmüş olan ne bilen var mı? Bi de en üstteki 15 cm ne oluyor?

Korkma kuzum. Bana da iki gün önce adalat yazdı. Sigorta karşılasın diye aynısını yazdı. İlaçlarda çok sorun çıkartıyomuş sigorta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…