NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Konsantre canım allah yardımcın olsun sakin olmalısın..senşn bebiş çıkmak istio ewt..sabretsin biras..
Vicdan terazisi panik yapma bak ilaçlar konusında öle yazmış dr.konsantre nin dediği gb..panik yapma bence

Korkma kuzum. Bana da iki gün önce adalat yazdı. Sigorta karşılasın diye aynısını yazdı. İlaçlarda çok sorun çıkartıyomuş sigorta.
İlk defa başıma böyle birşey geldiği için tereddüte düştüm. Bi de ilaçlar pahalı olmasın yaa zaten tahlil ultrason muayene derken 170 lira uçtu bugün:) Bedava da olsa devlet çekilmiyor. Bi defa gittim bunalım geçirip çıktık muayene olmadan. Eşim dedi ki " ulan buraya geleceğine baytara git daha iyi" . Randevu alamazsın, sıra desen sıra nedir bilmezler saldırır sağdan soldan. Sistem berbat. Bakalım doğumda naparız artık.

54 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum. Bebeğim 32. Haftada 1870 gr. Eşim beni zayıf bulurdu havalara uçuyor şimdi. Ama ondan 3 kilo fazla olmam komik geliyor. Gerçi göbek dışında pek de kilolu sayılmam şuan. Boyum da yok, neremdeyse bu ağırlık:) Bacaklarda ödemlere merhaba, detaylı kıl-tüy temizliğine elveda:) Önümü görmeden ne kadar olursa... Az kaldı diyerek teselli ediyorum kendimi. Puff can sıkıntısından yazdım da yazdım haa:)

Özeller gerçekten inanılmaz fatura çıkartıyor. Özel sigortam var devlete gitmedim o yüzden ama özelde kesilen tutarı gösteren kağıdı görünce çok defa oha ne yaptık burda afedersiniz pavyona mı geldik demişliğim var. Sürekli bi yerden bişeyler koprmaya çalışıyorlar. Doktorun sağolsun akıllılık etmiş ücreti karşılasın diye reçetene riski yazmış. Bazı özel doktorları inan hiç önemsemiyor.

Ahahhha olsun kuzum son tüylü zamanlarımız :)

Canım inş sağlıkla sıhhatle zamanında gelir bebeğin ve bebişlerimiz stres yapmamaya çalış..
Arkadaşlar, ekteki ultrason fotoğrafımda altta ölçülmüş olan ne bilen var mı? Bi de en üstteki 15 cm ne oluyor?Eki Görüntüle 1961159
Canım merak ettim hangi hastane ?

Ben bugün ağdaya gittim 21 gün aralıkla bu sefer fazla acımadı gerçi uyuşturucu sprey de sıkıo saolsun yoksa ölüorum acısına..c.teside kontrolüm var gerçi hiç alttan muayene olmadım ama onada hazırlıklı olayım malum biz göremioz artık oralarımızı..

Malum daha önce ağda yaptırmamış birinin şimdi buna yeltenmesi intihar olur. Aynalarla kıyıdan köşeden kırpıp idare ediyorum ben de artık:)

Kızlar bişi sorcam magnezyum u dewlet mi karşılıo yoksa reçetesiz mi alıosunuz..benim kullandığım magnezyum bitti ve drwlet karşılamıo onu 35tl idi dr.a yazdırıp alabileceğimiz bi magnezyum var mı..benim bu kullandığımın tadı çok irenç kusacak gb oluorum sizin kullandınızında tadı öle mi bana önerebileceğiniz bitane varsa bari onu alim

magnorm kullaniyorum ben cnm karsiliyor devlet..

Canım benimki var kayısı portakal aromalı eritip içiyorsun devlet karşılıyor. İsmi de magnorm. Doktoruna söylersen yazar

Magvital kullanıyorum canım devlet karşılıyor diye biliyorum

Anladım kızlar çok saolun yarın sağlık ocağına gidimde yazdırim..valla benim içtiğim o şey tadı buraya uazamayavağım kadar kötü ötesi bişeydi. Memnunsunuz demi bu ilacınızdan.

Anladım kızlar çok saolun yarın sağlık ocağına gidimde yazdırim..valla benim içtiğim o şey tadı buraya uazamayavağım kadar kötü ötesi bişeydi. Memnunsunuz demi bu ilacınızdan.
Limonata gibi benimkinin tadı. Ben memnunum kuzum. Yarım su bardağında eritip içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…