- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.661
Ben ilaç içemem normalde çıkarırım içtiğim şeyi. O yüzden bunu kullanıyorum. Asiti kaçmış fanta gibi zaten rengi de öyle.Hatta ben bi gün koydum Erisin diye bi baktım benim bardak yarılanmış dedim ben bunu içmedim ama niye azaldı. Sonra bi baktım benimki hüpletiyorAnladım kızlar çok saolun yarın sağlık ocağına gidimde yazdırim..valla benim içtiğim o şey tadı buraya uazamayavağım kadar kötü ötesi bişeydi. Memnunsunuz demi bu ilacınızdan.
çok güldüm buna yaa :))Ben ilaç içemem normalde çıkarırım içtiğim şeyi. O yüzden bunu kullanıyorum. Asiti kaçmış fanta gibi zaten rengi de öyle.Hatta ben bi gün koydum Erisin diye bi baktım benim bardak yarılanmış dedim ben bunu içmedim ama niye azaldı. Sonra bi baktım benimki hüpletiyordedim napıyorsun o benim ilacım meğer o fanta sanmış.
Ahahahahahhaha çok iyi yaBen ilaç içemem normalde çıkarırım içtiğim şeyi. O yüzden bunu kullanıyorum. Asiti kaçmış fanta gibi zaten rengi de öyle.Hatta ben bi gün koydum Erisin diye bi baktım benim bardak yarılanmış dedim ben bunu içmedim ama niye azaldı. Sonra bi baktım benimki hüpletiyordedim napıyorsun o benim ilacım meğer o fanta sanmış.
Gyno ferro mu kullanıyorsun :)Benim kan hapım kapsül şeklinde içinde küçücük bir hap bile var değişik bi kapsül.. benim çok şükür yutma sorunum yok sabah uyandımda basucumda ilk onu içiom uyanınca sonra vitamin hapım kocaman oda sonra calsiyum ve magnezyum suda eriyen böle böle gğnde 4 tane içioz
Gyno ferro mu kullanıyorsun :)
Çok kötü gerçekten kan şurupları. Kullanan bi kaç arkadaşımValla kızlar kan surubu kullaniyorum tüp tüp olanlardan bitanede vitamin hap icinde her vitamin var Hap yutamiyorum o yuzden ezip almak durumunda kaliyorum Allah affetsin o ne berbat bisey ya kan tadi gibi ayni iykkk
saçlarında parlaklık oldu mu? :) bende sanki oldu. Merak ettim ilaçtan mıEwt onu kullanıorum:)
Eskiden onu kullanıyordum bana da aynı yapıyorduben ferro sanol kullaniyorum kapsul seklinde icindede minik kapsulcukler var icmesi zor degil hic ama sabah icince midemi mahvediyor bende gece ac karna aliyorum yada gun icinde..
pişireceksin bence bişey olmaz.Kızlar canım aşırı derece sosisli istiyor. Evde kendim yapacağım tabi. Hamilelikte yasak ya bir seferliğime yesem nolur ????
Bende oluyor çok komik:)bencede bisey olmaz ye gitsin
bu arada kizlar biraz once bebegimin ilk defa hickirdigini hissettim..normal kimildama gibi degildi ayni araliklarla hickiriktan hopladi 2..3 dakika boyle surdu sonra gecti sizdede oldumu hic..
Bugün bana da oldu ilk defa :)bencede bisey olmaz ye gitsin
bu arada kizlar biraz once bebegimin ilk defa hickirdigini hissettim..normal kimildama gibi degildi ayni araliklarla hickiriktan hopladi 2..3 dakika boyle surdu sonra gecti sizdede oldumu hic..
Evet ya banada oluyo ben herseferinde hissediyorum cok guzel bisey yabencede bisey olmaz ye gitsin
Ayyy bu akşam Zararlı olan ne varsa yedim yabencede bisey olmaz ye gitsin
Ayyy bu akşam Zararlı olan ne varsa yedim yaama nasıl da canım çekmiş. Ice tea sosisli patates kızartması. doyduktan sonra vicdan yaptım ama üfff ne yapayım ilk defa yedim ama iyi yedim kıtlıktan çıkmış gibi Bu arada bende bayadır oluyor sanırım hıçkırıyor nette okuduğuma göre uyuşuyor. Böyle Nabız atması gibi dimi ama daha kuvvetli aynı yere Aralık'larla 2 dk sürüyor. Sanırım hıçkırık
Sosisi pişirmek derken yarım saat kaynattım aynı şey oluyor dimiValla canım parlaklık verdimi bilmiorumda dökülmüo bu aralar saçım çok şükür..
Sosisi pişirdikten sonra sorun olmas bence ben haftada bir patetes kızartması yiyom ztn zararlı mararlı banane:)) vücıt istio canım bazı şeyleri..
Bebeğimin hıçkırığını fark ettim acaba hıçkırıkmı dedim emin olamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?