NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Sosis çiğ kalmasın yeter pişince pek bi zararı yok ki çiğ olunca bakteriler ölmediği için zararlı hoş nasıl yapıldıgını bilmiyoz ama ))) ohh mis yemişsin afiyet olsun ben ayıptır söylemesi bu aralar dönere taktım gece 12 de yemek sepetinden söyledim bi gömdüm ki sormayın napim canım çoook istiyo

Kızlar 33+4 üm varmı 33 haftalık olan bebişlerinizin yaklaşık kilo ve boyları nasıl. Bugun kontorıle gidicem bende

Kızlar 33+4 üm varmı 33 haftalık olan bebişlerinizin yaklaşık kilo ve boyları nasıl. Bugun kontorıle gidicem bende

Ben 33+5im bugun gittik kontrole..çok şükür iyiyiz bebişimin de maşallahı var sizde maşallah deyin:))
2.5kg 49cm iz bugun itibariyle nts ye girdim sancım falan da yok..şimdilik böle kızlar bunun şerefine iskender gömüom şuan

afiyet bal seker olsun canim..masallah kuzuyada kocaman olmus..

MaşaAllah kız boyu bayaaa iyi heee uzun olcak senin ufaklık

İstiyince istiyor insanın canı :)

Bizde suan 33+4 deyiz 2 gun sonra doktora gidicem ozele gidiyorum nst icin ozel hastaneler ekstra ucret aliyomu bilen varmi. Nst ye ne zaman alirlar bu arada ben gaziantepteyim:)

Bizde suan 33+4 deyiz 2 gun sonra doktora gidicem ozele gidiyorum nst icin ozel hastaneler ekstra ucret aliyomu bilen varmi. Nst ye ne zaman alirlar bu arada ben gaziantepteyim:)
Valla canım bazı ozeller muayene ucreti ile nstyede bagliyolar ama bazi ozellerde ayriyetten nst icin para istiyo hastaneye gore degisiyo hepsinde sistem farkli

Doktor bebeğimin boyu için uzun dedi... kilosu normal dedi eskisi kadar çok almamış gelişimi öndeydi şimdi azzar azar tam haftaasına gore gidiyo ama bilmiyorum ben kısayım biraz 1.65im babamız 1.85 ins ona ceker oğluşum

Senin benişin boyu kaç cm ki.. bide kaçıncı haftandasın.
Aslında hami takıntı yaptığımdan deilde olması gereken boy kilo nedir die merak edio insan ister istemes:) biçok siteye bakıorum herbirinde farklı kilo boy var haftasına göre..Hayırlısı olsun tabi

Valla 32. Haftada gittim kilosu 1.800 gr normal dedi fazla kilolu değil yani dedi boyu 40 cm dedi boyu uzun dedi

Kizlar bugun doktora gittim 1 hafta geri cikti bebek iyimis bi sikinti yok dedi ama benim icim rahat degil 33+5 olmasi gerekiyodu ama 32+5 cikti kilosuda 2.100 bu haftaya gore normal gozukuyo dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi bebis donmus bas asagi

Haftasına göre normal bebişin.. 1hafta geri diye endişelenme bence..ye iç yürüyüşünü yap..stres yapma bence

Valla 32. Haftada gittim kilosu 1.800 gr normal dedi fazla kilolu değil yani dedi boyu 40 cm dedi boyu uzun dedi
BENİm bebeğim de o haftada 40 cm di ama 40 cm normal standart boyda en üst boy seviyesinde 43 cm olan Bile var. Ama bizimki olması gerektiği gibi
internette ortalama boylar yazıyor kilo vs. Ama bebekler 50 cm 2 cm az yada fazla olabilir, böyle olduğuna göre seninki gayet uzun.

Kizlar bugun doktora gittim 1 hafta geri cikti bebek iyimis bi sikinti yok dedi ama benim icim rahat degil 33+5 olmasi gerekiyodu ama 32+5 cikti kilosuda 2.100 bu haftaya gore normal gozukuyo dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi bebis donmus bas asagi
Canım arada olabiliyor öyle 1 hafta sıkıntı olmuyor ultrason bile fark ettiriyor. 1 haftadan fazla olması sıkıntı işareti. İçin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…