- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.681
Aynı şey bitanem :) korkmaSosisi pişirmek derken yarım saat kaynattım aynı şey oluyor dimiyoksa kızartmaktan mı bahsediyorsunuz
Kızlar 33+4 üm varmı 33 haftalık olan bebişlerinizin yaklaşık kilo ve boyları nasıl. Bugun kontorıle gidicem bende
afiyet bal seker olsun canim..masallah kuzuyada kocaman olmus..Ben 33+5im bugun gittik kontrole..çok şükür iyiyiz bebişimin de maşallahı var sizde maşallah deyin:))
2.5kg 49cm iz bugun itibariyle nts ye girdim sancım falan da yok..şimdilik böle kızlar bunun şerefine iskender gömüom şuan
MaşaAllah kız boyu bayaaa iyi heee uzun olcak senin ufaklıkBen 33+5im bugun gittik kontrole..çok şükür iyiyiz bebişimin de maşallahı var sizde maşallah deyin:))
2.5kg 49cm iz bugun itibariyle nts ye girdim sancım falan da yok..şimdilik böle kızlar bunun şerefine iskender gömüom şuan
İstiyince istiyor insanın canı :)Sosis çiğ kalmasın yeter pişince pek bi zararı yok ki çiğ olunca bakteriler ölmediği için zararlı hoş nasıl yapıldıgını bilmiyoz ama))) ohh mis yemişsin afiyet olsun ben ayıptır söylemesi bu aralar dönere taktım gece 12 de yemek sepetinden söyledim bi gömdüm ki sormayın napim canım çoook istiyo
Valla canım bazı ozeller muayene ucreti ile nstyede bagliyolar ama bazi ozellerde ayriyetten nst icin para istiyo hastaneye gore degisiyo hepsinde sistem farkliBizde suan 33+4 deyiz 2 gun sonra doktora gidicem ozele gidiyorum nst icin ozel hastaneler ekstra ucret aliyomu bilen varmi. Nst ye ne zaman alirlar bu arada ben gaziantepteyim:)
Ricca ederim canım benimSagol canim o zaman gidince ogrenicez bakalim :)
MaşaAllah kız boyu bayaaa iyi heee uzun olcak senin ufaklık
MaşaAllah kız boyu bayaaa iyi heee uzun olcak senin ufaklık
Valla 32. Haftada gittim kilosu 1.800 gr normal dedi fazla kilolu değil yani dedi boyu 40 cm dedi boyu uzun dediSenin benişin boyu kaç cm ki.. bide kaçıncı haftandasın.
Aslında hami takıntı yaptığımdan deilde olması gereken boy kilo nedir die merak edio insan ister istemes:) biçok siteye bakıorum herbirinde farklı kilo boy var haftasına göre..Hayırlısı olsun tabi
BENİm bebeğim de o haftada 40 cm di ama 40 cm normal standart boyda en üst boy seviyesinde 43 cm olan Bile var. Ama bizimki olması gerektiği gibiValla 32. Haftada gittim kilosu 1.800 gr normal dedi fazla kilolu değil yani dedi boyu 40 cm dedi boyu uzun dedi
internette ortalama boylar yazıyor kilo vs. Ama bebekler 50 cm 2 cm az yada fazla olabilir, böyle olduğuna göre seninki gayet uzun.Senin benişin boyu kaç cm ki.. bide kaçıncı haftandasın.
Aslında hami takıntı yaptığımdan deilde olması gereken boy kilo nedir die merak edio insan ister istemes:) biçok siteye bakıorum herbirinde farklı kilo boy var haftasına göre..Hayırlısı olsun tabi
Canım arada olabiliyor öyle 1 hafta sıkıntı olmuyor ultrason bile fark ettiriyor. 1 haftadan fazla olması sıkıntı işareti. İçin rahat olsunKizlar bugun doktora gittim 1 hafta geri cikti bebek iyimis bi sikinti yok dedi ama benim icim rahat degil 33+5 olmasi gerekiyodu ama 32+5 cikti kilosuda 2.100 bu haftaya gore normal gozukuyo dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi bebis donmus bas asagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?