- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.701
Bir haftayı sorun etmiyolar bitanem. Daha fazla olmasın Allah korusun. Bazen öyle çıkıp bebek toparlıyormuş.sürekli sürekli geriden gelmesi ve aralığın bir haftadan fazla olmasınkötü.Kizlar bugun doktora gittim 1 hafta geri cikti bebek iyimis bi sikinti yok dedi ama benim icim rahat degil 33+5 olmasi gerekiyodu ama 32+5 cikti kilosuda 2.100 bu haftaya gore normal gozukuyo dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi bebis donmus bas asagi
Kasılmalarım tam gaz devam bitanem. Bütün gece uyuyamıyorum. Ağlıyorum bazen ağrıdan. Dün gece tam uyumuşum buz gibi ter içinde uyandım ağrıdan. Allahım tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim :/kizlar konsantre en son kasilmalarla ilgili konu acmisti ama insallah artip bisey olmamistir bebislerimizide bizide korusun allahim..
Insallah canim bu iki hafta cok dikkat edicem kendime iyi beslenmemiz lazim :)
kizlar konsantre en son kasilmalarla ilgili konu acmisti ama insallah artip bisey olmamistir bebislerimizide bizide korusun allahim..
Konsantreyi çatlaklar konusunda gördüm bugün
Sukur iyiseniz bi sorun yokk ses soluk cikmayinca merak ettik bitanem. Valla oyle agridan gece uyuyamiyorum doktora gittim dokttor normal oldugunu soyluyo ama bana normal gelmiyo gece azicik uyusam ter icinde bi sanciyla kalkiyorum belim kasiklarim sanki kemiklerim cikmis yerinden bu gece bile esime masaj yaptirdim hastaneye gidelim dedi ama faydasi yook oyle sabah ettim daha cok erken 33+0 bugün rabbim hayırlısını versn artıkKasılmalarım tam gaz devam bitanem. Bütün gece uyuyamıyorum. Ağlıyorum bazen ağrıdan. Dün gece tam uyumuşum buz gibi ter içinde uyandım ağrıdan. Allahım tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim :/
Sorma vallahi.... suan belimden oluyorum sag kalcamin az ustunde kemik alti hemen orda kac gundur bir agri var hala gecmedi bacagima vuruyo sonra kramp oluyo bacaklarim ayagim davul gibi sistiikizlar bende ayni durumdayim gece yatiyorum surekli heryerim agriyo kasiliyor sola yatiyorum batiyor her yanım oteki taraflara yatamiyorum hic zaten iki uc kere ustumu degistiriyorum terden olmusum demekki hepimiz ayniyiz...
Ah biz anneler hepimiz aynıyız şuan işteyim yürümeye çalışıyorum ama oğlum izin vermiyor sanki:)Sorma vallahi.... suan belimden oluyorum sag kalcamin az ustunde kemik alti hemen orda kac gundur bir agri var hala gecmedi bacagima vuruyo sonra kramp oluyo bacaklarim ayagim davul gibi sistii
Bacaklarımın ustunde zor duruyorum valla benim oğluşum legen kemiklerimin ustunde hop hop hopluyo sanki :))))))Ah biz anneler hepimiz aynıyız şuan işteyim yürümeye çalışıyorum ama oğlum izin vermiyor sanki:)
Bende aynı durumdayım ama yine de yürüyüş yapmaya çalışıyorum :)Bacaklarımın ustunde zor duruyorum valla benim oğluşum legen kemiklerimin ustunde hop hop hopluyo sanki :))))))
Catımız genişliyomus kemiklerimiz yavas yavas aciliyomus doguma hazirlaniyomus oyuzden boyle agrilar oluyomus :))))Bende aynı durumdayım ama yine de yürüyüş yapmaya çalışıyorum :)
Allah yardımcın olsun kuzum.Sukur iyiseniz bi sorun yokk ses soluk cikmayinca merak ettik bitanem. Valla oyle agridan gece uyuyamiyorum doktora gittim dokttor normal oldugunu soyluyo ama bana normal gelmiyo gece azicik uyusam ter icinde bi sanciyla kalkiyorum belim kasiklarim sanki kemiklerim cikmis yerinden bu gece bile esime masaj yaptirdim hastaneye gidelim dedi ama faydasi yook oyle sabah ettim daha cok erken 33+0 bugün rabbim hayırlısını versn artık
Hepimizin bitanemmAllah yardımcın olsun kuzum.
Rabbim hayırlisıni etsin insallah bitanem vakti saatinde olsun herseyKızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?