NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

kizlar konsantre en son kasilmalarla ilgili konu acmisti ama insallah artip bisey olmamistir bebislerimizide bizide korusun allahim..

Kizlar bugun doktora gittim 1 hafta geri cikti bebek iyimis bi sikinti yok dedi ama benim icim rahat degil 33+5 olmasi gerekiyodu ama 32+5 cikti kilosuda 2.100 bu haftaya gore normal gozukuyo dedi 2 hafta sonra tekrar cagirdi bebis donmus bas asagi
Bir haftayı sorun etmiyolar bitanem. Daha fazla olmasın Allah korusun. Bazen öyle çıkıp bebek toparlıyormuş.sürekli sürekli geriden gelmesi ve aralığın bir haftadan fazla olmasınkötü.

kizlar konsantre en son kasilmalarla ilgili konu acmisti ama insallah artip bisey olmamistir bebislerimizide bizide korusun allahim..
Kasılmalarım tam gaz devam bitanem. Bütün gece uyuyamıyorum. Ağlıyorum bazen ağrıdan. Dün gece tam uyumuşum buz gibi ter içinde uyandım ağrıdan. Allahım tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim :/

Sukur iyiseniz bi sorun yokk ses soluk cikmayinca merak ettik bitanem. Valla oyle agridan gece uyuyamiyorum doktora gittim dokttor normal oldugunu soyluyo ama bana normal gelmiyo gece azicik uyusam ter icinde bi sanciyla kalkiyorum belim kasiklarim sanki kemiklerim cikmis yerinden bu gece bile esime masaj yaptirdim hastaneye gidelim dedi ama faydasi yook oyle sabah ettim daha cok erken 33+0 bugün rabbim hayırlısını versn artık

kizlar bende ayni durumdayim gece yatiyorum surekli heryerim agriyo kasiliyor sola yatiyorum batiyor her yanım oteki taraflara yatamiyorum hic zaten iki uc kere ustumu degistiriyorum terden olmusum demekki hepimiz ayniyiz...

kizlar bende ayni durumdayim gece yatiyorum surekli heryerim agriyo kasiliyor sola yatiyorum batiyor her yanım oteki taraflara yatamiyorum hic zaten iki uc kere ustumu degistiriyorum terden olmusum demekki hepimiz ayniyiz...
Sorma vallahi.... suan belimden oluyorum sag kalcamin az ustunde kemik alti hemen orda kac gundur bir agri var hala gecmedi bacagima vuruyo sonra kramp oluyo bacaklarim ayagim davul gibi sistii

Sorma vallahi.... suan belimden oluyorum sag kalcamin az ustunde kemik alti hemen orda kac gundur bir agri var hala gecmedi bacagima vuruyo sonra kramp oluyo bacaklarim ayagim davul gibi sistii
Ah biz anneler hepimiz aynıyız şuan işteyim yürümeye çalışıyorum ama oğlum izin vermiyor sanki:)

Ah biz anneler hepimiz aynıyız şuan işteyim yürümeye çalışıyorum ama oğlum izin vermiyor sanki:)
Bacaklarımın ustunde zor duruyorum valla benim oğluşum legen kemiklerimin ustunde hop hop hopluyo sanki :))))))

Gece çok terliorum bende. Sürekli üstümü açıorum eşimde istem dılı uyanıp kapatıo:)) dönüp uyuyunca geri açıom çok sıcak oluo göğsümün arasından ter akıo paso o tere uyanıorum ztn paso..
Ben bide çok sıcak yaoamıorum öle kalın kalın giyinmedim kışın da..çünkü sıcak hep..herkes bana kendini sıcak tut böle yaparsan çok sancı olur doğumda belki doğuramassın bile dienler oluo..ama napim çok sıcak..böle diolar doğru söylüolarda ama yapacak bişi yok

Allah yardımcın olsun kuzum.

Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.

Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
Rabbim hayırlisıni etsin insallah bitanem vakti saatinde olsun hersey

Seninki artık çıkmak istio kesin...hiç korkma yada üzülme sakın..allah yardımcın olsun canım grubun ilk nisan annesi sen olucan belki:) hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…