- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.721
dualarimiz seninle canim Allah yardimcin olsun hic stres yapip bebisini strese sokma allahin izniyle haftalarimiz iyi bisiycik olmaz bebise biraz buyutmek zor olur ilk zamanlar o kadar saglicakla sihatle kucagina alirsin insallah..Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
Amin canımmm. :) çok teşekkür edermSeninki artık çıkmak istio kesin...hiç korkma yada üzülme sakın..allah yardımcın olsun canım grubun ilk nisan annesi sen olucan belki:) hakkında hayırlısı olsun canım
Aminnn canım inşallahhh :) çok sağoldualarimiz seninle canim Allah yardimcin olsun hic stres yapip bebisini strese sokma allahin izniyle haftalarimiz iyi bisiycik olmaz bebise biraz buyutmek zor olur ilk zamanlar o kadar saglicakla sihatle kucagina alirsin insallah..
Canım haftan iyi neden iğne yapıyorlar ki? Banu Çiftçinin videolarında 34 haftadan sonra ciğer geliştirici yapılmasına gerek olmadığını izlemiştim. Bu arada sen adalat içiyordun o tansiyonunu dengelemiyor mu?Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
bende adalat kullaniyorum canim normalde kalp icin kullanılan bir ilacmis ayni zamanda karin kaslarini gevsetme ozelligide var..kalp ilaci olduguna gore tansiyonuda etkiliyordur bence..Canım haftan iyi neden iğne yapıyorlar ki? Banu Çiftçinin videolarında 34 haftadan sonra ciğer geliştirici yapılmasına gerek olmadığını izlemiştim. Bu arada sen adalat içiyordun o tansiyonunu dengelemiyor mu?
Önlem olarak yapmak istedi. Adalat tansiyon mu düzenliyor? Kuzum hiç bilmiyordum. Benim tansiyonum çok düşük normalde bugün 9a 14 çıktı. Bir saat takip ettiler hiç düşmedi. Şaşırdım ben de.Canım haftan iyi neden iğne yapıyorlar ki? Banu Çiftçinin videolarında 34 haftadan sonra ciğer geliştirici yapılmasına gerek olmadığını izlemiştim. Bu arada sen adalat içiyordun o tansiyonunu dengelemiyor mu?
Şaşırdım valla bilmiyodum tansiyon düzenlediğini.bende adalat kullaniyorum canim normalde kalp icin kullanılan bir ilacmis ayni zamanda karin kaslarini gevsetme ozelligide var..kalp ilaci olduguna gore tansiyonuda etkiliyordur bence..
Şaşırdım valla bilmiyodum tansiyon düzenlediğini.
Evet canım prospektüste yazıyor zaten yüksek tansiyon tedavisinde kullanılır diyebende adalat kullaniyorum canim normalde kalp icin kullanılan bir ilacmis ayni zamanda karin kaslarini gevsetme ozelligide var..kalp ilaci olduguna gore tansiyonuda etkiliyordur bence..
Normalde tansiyonum çok düşük benim. Bakalım inşallah olmaz kuzum. Çok sağolun kızlarTansiyon ilacı canım adalat. Doktor bana içtikten sonra yarım saat uzan tansiyon düşürür bayılıp kalma demişti çünkü :) aslında tansiyonun da öyle aşırı yüksek değil muhtemelen strestendir. Ben de tansiyon aletini koluma takıyorlar ya stres oluyorum bazen 13 filan çıkıyor :)) ama doktor 14ü geçerse tehlikeli dedi bana. Korkma haftan iyi bebeğin kilosu düşük olsa bile haftası önemli. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Valla ben 35+5 oldum doğsun diye bakıyorum :))
benimde tansiyonum normalde cok dusuktur cnm ama cok asiri etkilemedi arada bazen donuyor basim ama cok kotu olmadim oyle..
Benim de düşüktü ama gebelik tansiyonu takıntısı oluştu o yüzden bildiğiniz tansiyonumu yükseltiyorum strestenmesela canım bir şey çekiyor yemiyorum tansiyonum çıkar diye filan
Ahahahah Ben hiç anlamıyorum da tansiyonumu :) iyi siz anlıyorsunuz. Bana kalsa hep aynışaşırdım bugün de yüksek çıkınca ben gayet normaldim
Aman kuzum dilini ısır olmasın Ağrın. Çok teşekkür ederimKızlar bu dediginiz ağrılar ben de yok. Şimdi de benim niye leğen kemigim agrimiyor diye dert ettim. Acaba benim cati dar mi olacak normal dogum istiyorum olmasa falan diye dusunuyorum bu kez. Sadece bu terleme ve burun tıkanıklığı oluyor. Konsantre Allah yardimcin olsun bu arada insallah hicbir sorun cikmadan saglikli bir şekilde alırsın bebeğini kucağına bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?