NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
dualarimiz seninle canim Allah yardimcin olsun hic stres yapip bebisini strese sokma allahin izniyle haftalarimiz iyi bisiycik olmaz bebise biraz buyutmek zor olur ilk zamanlar o kadar saglicakla sihatle kucagina alirsin insallah..

dualarimiz seninle canim Allah yardimcin olsun hic stres yapip bebisini strese sokma allahin izniyle haftalarimiz iyi bisiycik olmaz bebise biraz buyutmek zor olur ilk zamanlar o kadar saglicakla sihatle kucagina alirsin insallah..
Aminnn canım inşallahhh :) çok sağol

Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
Canım haftan iyi neden iğne yapıyorlar ki? Banu Çiftçinin videolarında 34 haftadan sonra ciğer geliştirici yapılmasına gerek olmadığını izlemiştim. Bu arada sen adalat içiyordun o tansiyonunu dengelemiyor mu?

bende adalat kullaniyorum canim normalde kalp icin kullanılan bir ilacmis ayni zamanda karin kaslarini gevsetme ozelligide var..kalp ilaci olduguna gore tansiyonuda etkiliyordur bence..

Önlem olarak yapmak istedi. Adalat tansiyon mu düzenliyor? Kuzum hiç bilmiyordum. Benim tansiyonum çok düşük normalde bugün 9a 14 çıktı. Bir saat takip ettiler hiç düşmedi. Şaşırdım ben de.

Dua edelim bol bol herşey güzel olsun iyi düsünelim iyi olsun insallah hepimiz sagliklica alalim bebeklerimizi kucagimiza guzel anneler

Şaşırdım valla bilmiyodum tansiyon düzenlediğini.

Tansiyon ilacı canım adalat. Doktor bana içtikten sonra yarım saat uzan tansiyon düşürür bayılıp kalma demişti çünkü :) aslında tansiyonun da öyle aşırı yüksek değil muhtemelen strestendir. Ben de tansiyon aletini koluma takıyorlar ya stres oluyorum bazen 13 filan çıkıyor :)) ama doktor 14ü geçerse tehlikeli dedi bana. Korkma haftan iyi bebeğin kilosu düşük olsa bile haftası önemli. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Valla ben 35+5 oldum doğsun diye bakıyorum :))

Normalde tansiyonum çok düşük benim. Bakalım inşallah olmaz kuzum. Çok sağolun kızlar

benimde tansiyonum normalde cok dusuktur cnm ama cok asiri etkilemedi arada bazen donuyor basim ama cok kotu olmadim oyle..

Benim de düşüktü ama gebelik tansiyonu takıntısı oluştu o yüzden bildiğiniz tansiyonumu yükseltiyorum stresten mesela canım bir şey çekiyor yemiyorum tansiyonum çıkar diye filan

benimde tansiyonum normalde cok dusuktur cnm ama cok asiri etkilemedi arada bazen donuyor basim ama cok kotu olmadim oyle..

Benim de düşüktü ama gebelik tansiyonu takıntısı oluştu o yüzden bildiğiniz tansiyonumu yükseltiyorum stresten mesela canım bir şey çekiyor yemiyorum tansiyonum çıkar diye filan

Ahahahah Ben hiç anlamıyorum da tansiyonumu :) iyi siz anlıyorsunuz. Bana kalsa hep aynı şaşırdım bugün de yüksek çıkınca ben gayet normaldim

Bemimde tansiyonum normal çıkoo ölçüldüğünde..hiç yaşamadım öle sorun falan..konsantremin dediği gb anlamıomda ztn düşükmü yüksekmi fafk etmiom yanii:))

Ahahahah Ben hiç anlamıyorum da tansiyonumu :) iyi siz anlıyorsunuz. Bana kalsa hep aynı şaşırdım bugün de yüksek çıkınca ben gayet normaldim

Ben de bir şey anlamıyorum sadece baş ağrım var ama alerjik bir şey sanırım burnum filan da tıkalı:) eşime diyorum bana tansiyon aleti al hayatta almam unut o işi diyor

benim tansiyon aletim var olcuyorum hissettigimde basimin donmesinden gozumde yildizlar ucusuyor..tansiyonumun dustugunu hissediyorum boyle..bas agrisi olunca genelde tansiyon yuksek oluyor..ama strese girince o anda tansiyon yukseliyor ondanda yuksek cikmis olabikir konsantre doktorda tansiyonun..benimde yatinca tikaniyor burnum sanki aldigim nefes yetmiyor..

Kızlar bu dediginiz ağrılar ben de yok. Şimdi de benim niye leğen kemigim agrimiyor diye dert ettim. Acaba benim cati dar mi olacak normal dogum istiyorum olmasa falan diye dusunuyorum bu kez. Sadece bu terleme ve burun tıkanıklığı oluyor. Konsantre Allah yardimcin olsun bu arada insallah hicbir sorun cikmadan saglikli bir şekilde alırsın bebeğini kucağına bol bol dua et

Aman kuzum dilini ısır olmasın Ağrın. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…