NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar nstye ne zaman alıyorlar hastanede ne zaman baslıyorlar almaya

kizlar bende ayni durumdayim gece yatiyorum surekli heryerim agriyo kasiliyor sola yatiyorum batiyor her yanım oteki taraflara yatamiyorum hic zaten iki uc kere ustumu degistiriyorum terden olmusum demekki hepimiz ayniyiz...
Bi bende mi tık Yok bizimki geçicek mi yoksa benim yorulmam lazım onda da sadece sertleşme oluyor sizin bahsettiğiniz gibi olmadı hiç

Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
Ay canım benim allah yardımcın olsun. Ferah tut gönlünü tabiki inşaAllah zamanında gelir ama bu haftalardan sonra doğsa bile sıkıntı olmaz Allah'ın İzniyle.

Merak etme cnm bendede yok o ağrılardan bazen bende öle düşünüorum acaba nie bu ağrılar olmuo die..yoksa normal doğum yapamicam mı falan..arada garip bi ağrı oluo ağrı gb adet sancısı gb de o kadar..hayırlısı olsun tabi vaktinde kucamıza alalım hepbirlikte...

Bendede öyle agrılar olmuyor acaba ben mi anormalim :) 35 hafta 3 günlük olduk pazartesi nts giricem kızlar dua edin herşey yolunda olsun :) hepinize Allah bebeklerinizi sağlıklı sahatli kucağına almayı nasip etsin

kizlar ne kadar sanslisiniz iste agrisiz sizisiz guzel geciyor hamileliginiz masallah..100metre bile yuruyunce kasilma oluyor surekli zaten basindan beri cok hareket etmemeye calisiyorum dikkat edip ilac kullaniyorum doktora sordugumda her kiside farkli kimisi yatarak gecirir kimiside dans ederek gecirir hicbisey olmaz demisti..sonucta hepimiz saglicakla kucagimiza alalimda bebislerimizi zorda olsa cok guzel bu duygular..

Bendede öyle agrılar olmuyor acaba ben mi anormalim :) 35 hafta 3 günlük olduk pazartesi nts giricem kızlar dua edin herşey yolunda olsun :) hepinize Allah bebeklerinizi sağlıklı sahatli kucağına almayı nasip etsin
Oy maaşallah canım. Herşey güzel olur inşallahhh hepiniz için

Oy maaşallah canım. Herşey güzel olur inşallahhh hepiniz için

Yine uyuyamadım midem ekşiyor sıcaklıyorum uykum var ama uyuyamiyorum azicik uyudum abuk sabuk ruyalar gordum zaman gecmiyor sanki rahat rahat donemiyorum kalcam cok agriyo ((

Sorma canım bana da fenalık geldi gaviscon varsa içsene çok iyi geliyor o
Ah ah çok kullandım bitanem ama ilk zamanlar iyi geldi şimdi hiç iyi gelmiyo sekerli su yaptim kendime ictim simdi insallah iyi gelir yogurt yiyorum uyumak icin ama ne fayda ((((

Şeymaşahin ayy üzüldüm valla sana..allah yardımcın olsun. senin de baya zor geçio anlattığın kadarıyla.2 yastık kullan oda fark eder ne kadar yüksek okadar iyi die biliorum mide asidini yukarı getirmio..

Yine uyuyamadım midem ekşiyor sıcaklıyorum uykum var ama uyuyamiyorum azicik uyudum abuk sabuk ruyalar gordum zaman gecmiyor sanki rahat rahat donemiyorum kalcam cok agriyo ((
Bu aralar bende de ateş basması var rahatsız edici. Ayaklarımın altı ateş gibi. Halbuki bi hafta öncesine kadar üşürdüm çok.

Ah ah çok kullandım bitanem ama ilk zamanlar iyi geldi şimdi hiç iyi gelmiyo sekerli su yaptim kendime ictim simdi insallah iyi gelir yogurt yiyorum uyumak icin ama ne fayda ((((
Canım benim ya kıyamam çok zor mide asiti mide yangısı... Benim ilk 6 ay çok zorlu geçti gümde 15-20 defa ya kadar kusuyorudm. Ne yesem ne içsem kusuyordum yiyemiyorudım artık asit kusuyordum ses tellerim tahriş olmuştu kısılmıştı artık. Hastanede yattım kaç defa. Bazen aklıma geliyor o zaman çok sıkıntı çektim şimdi rabbim veriyor mu rahatlığını diye. Sende düşün bu sıkıntılar çok güzel günlere gebe.. gerçekten öyle oluyor ve geçiyor ve unutuluyor. Az kaldı tatlım. Sabret ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…