- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.741
Bi bende mi tık Yok bizimki geçicek mi yoksakizlar bende ayni durumdayim gece yatiyorum surekli heryerim agriyo kasiliyor sola yatiyorum batiyor her yanım oteki taraflara yatamiyorum hic zaten iki uc kere ustumu degistiriyorum terden olmusum demekki hepimiz ayniyiz...
Ay canım benim allah yardımcın olsun. Ferah tut gönlünü tabiki inşaAllah zamanında gelir ama bu haftalardan sonra doğsa bile sıkıntı olmaz Allah'ın İzniyle.Kızlar bugün ciğer gelişticiye başladı doktorum. Bebeğimin kilo alımı durmuş. Albüminim çok yüksek çıktı. Tansiyonum da. Her an doğuma girebilirim. Dualarınızı bekliyorum.
Kızlar bu dediginiz ağrılar ben de yok. Şimdi de benim niye leğen kemigim agrimiyor diye dert ettim. Acaba benim cati dar mi olacak normal dogum istiyorum olmasa falan diye dusunuyorum bu kez. Sadece bu terleme ve burun tıkanıklığı oluyor. Konsantre Allah yardimcin olsun bu arada insallah hicbir sorun cikmadan saglikli bir şekilde alırsın bebeğini kucağına bol bol dua et
Canım 32 den itibaren galba. Ama hastaneden hastaneye değişiyor.Kızlar nstye ne zaman alıyorlar hastanede ne zaman baslıyorlar almaya
İnşallah balımAy canım benim allah yardımcın olsun. Ferah tut gönlünü tabiki inşaAllah zamanında gelir ama bu haftalardan sonra doğsa bile sıkıntı olmaz Allah'ın İzniyle.
Oy maaşallah canım. Herşey güzel olur inşallahhh hepiniz içinBendede öyle agrılar olmuyor acaba ben mi anormalim :) 35 hafta 3 günlük olduk pazartesi nts giricem kızlar dua edin herşey yolunda olsun :) hepinize Allah bebeklerinizi sağlıklı sahatli kucağına almayı nasip etsin
Oy maaşallah canım. Herşey güzel olur inşallahhh hepiniz içinBendede öyle agrılar olmuyor acaba ben mi anormalim :) 35 hafta 3 günlük olduk pazartesi nts giricem kızlar dua edin herşey yolunda olsun :) hepinize Allah bebeklerinizi sağlıklı sahatli kucağına almayı nasip etsin
Ben de baş ağrısından uyuyamıyorummYine uyuyamadım midem ekşiyor sıcaklıyorum uykum var ama uyuyamiyorum azicik uyudum abuk sabuk ruyalar gordum zaman gecmiyor sanki rahat rahat donemiyorum kalcam cok agriyo((
Ağlıyorum inim inim inliyorum sanki herşey gece oluyor herşey gece üst üste geliyo gibi bağazım resmen asitten haşlandıBen de baş ağrısından uyuyamıyorumm
Sorma canım bana da fenalık geldiAğlıyorum inim inim inliyorum sanki herşey gece oluyor herşey gece üst üste geliyo gibi bağazım resmen asitten haşlandı
Ah ah çok kullandım bitanem ama ilk zamanlar iyi geldi şimdi hiç iyi gelmiyo sekerli su yaptim kendime ictim simdi insallah iyi gelir yogurt yiyorum uyumak icin ama ne faydaSorma canım bana da fenalık geldigaviscon varsa içsene çok iyi geliyor o
Bu aralar bende de ateş basması var rahatsız edici. Ayaklarımın altı ateş gibi. Halbuki bi hafta öncesine kadar üşürdüm çok.Yine uyuyamadım midem ekşiyor sıcaklıyorum uykum var ama uyuyamiyorum azicik uyudum abuk sabuk ruyalar gordum zaman gecmiyor sanki rahat rahat donemiyorum kalcam cok agriyo((
Canım benim ya kıyamam çok zor mide asiti mide yangısı... Benim ilk 6 ay çok zorlu geçti gümde 15-20 defa ya kadar kusuyorudm. Ne yesem ne içsem kusuyordum yiyemiyorudım artık asit kusuyordum ses tellerim tahriş olmuştu kısılmıştı artık. Hastanede yattım kaç defa. Bazen aklıma geliyor o zaman çok sıkıntı çektim şimdi rabbim veriyor mu rahatlığını diye. Sende düşün bu sıkıntılar çok güzel günlere gebe..Ah ah çok kullandım bitanem ama ilk zamanlar iyi geldi şimdi hiç iyi gelmiyo sekerli su yaptim kendime ictim simdi insallah iyi gelir yogurt yiyorum uyumak icin ama ne fayda((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?