- 31 Ocak 2016
- 1.107
- 949
- 123
- 41
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.761
Doguramazsın belki neymiş öyle,alakası yok.ben de ince giyinirdim gayet de normal dogurduk:)gazin olmasın yeter,dogumdan sonrası icin gecerli vücudu sıcak tutmak.daha neler uydurcaklar bakalımGece çok terliorum bende. Sürekli üstümü açıorum eşimde istem dılı uyanıp kapatıo:)) dönüp uyuyunca geri açıom çok sıcak oluo göğsümün arasından ter akıo paso o tere uyanıorum ztn paso..
Ben bide çok sıcak yaoamıorum öle kalın kalın giyinmedim kışın da..çünkü sıcak hep..herkes bana kendini sıcak tut böle yaparsan çok sancı olur doğumda belki doğuramassın bile dienler oluo..ama napim çok sıcak..böle diolar doğru söylüolarda ama yapacak bişi yok
Bitanem inanki gece 3 yastıkla yatıyorum artık bogazlarım tahris olmus agzima kadar geliyo asit kucuk dilim 2 parcaya ayrilmis resmen yeni fark ettim ya midemde bisey yok oyle cok bi agri yok ama yemek borum ve bogazimda okadar fazla oluyo ki uyuyamiyorum deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum azicik uyusam abuk sabuk ruyalar goruyorumŞeymaşahin ayy üzüldüm valla sana..allah yardımcın olsun. senin de baya zor geçio anlattığın kadarıyla.2 yastık kullan oda fark eder ne kadar yüksek okadar iyi die biliorum mide asidini yukarı getirmio..
Evet bende oyle oldu bir haftadır doğal gazı bile acmadım yanıyorum diye ki ben kat kat lahana gibi giyinirdimBu aralar bende de ateş basması var rahatsız edici. Ayaklarımın altı ateş gibi. Halbuki bi hafta öncesine kadar üşürdüm çok.
Tek tesellim o zaten sonunda bana buyuk bi mutluluk gelicek binlerce sukurCanım benim ya kıyamam çok zor mide asiti mide yangısı... Benim ilk 6 ay çok zorlu geçti gümde 15-20 defa ya kadar kusuyorudm. Ne yesem ne içsem kusuyordum yiyemiyorudım artık asit kusuyordum ses tellerim tahriş olmuştu kısılmıştı artık. Hastanede yattım kaç defa. Bazen aklıma geliyor o zaman çok sıkıntı çektim şimdi rabbim veriyor mu rahatlığını diye. Sende düşün bu sıkıntılar çok güzel günlere gebe..gerçekten öyle oluyor ve geçiyor ve unutuluyor. Az kaldı tatlım. Sabret ..
Doguramazsın belki neymiş öyle,alakası yok.ben de ince giyinirdim gayet de normal dogurduk:)gazin olmasın yeter,dogumdan sonrası icin gecerli vücudu sıcak tutmak.daha neler uydurcaklar bakalım
Sagol canim benim dusunmen yeter Allah razi olsun hepimize sifa versin RabbimGazın olmasın derken anlamadım!! Doğum esnasında mı
Şeymaşahin inan başka verebilecek tavsiyem de yok canım mide asidinle ilgili.rabbim şifa versin bian önce inşallah
Valla öyle iki tekme atıp ucuyorum yorganı battaniyeyi ustumdenAteş basması bendede oluyor.ayaklarım sırtım kollarım sadece göbeğim yorganın içinde :) diğer tarafım hep açık eşim kapatıyor ama nafile Hayırlısıyla bi doğursaydık :)
Amin canımmmmMerhabalar ben de normalde mayıs annesiydim ama sezaryen olacağı için nisan annesi olacağım hayırlısıyla, takvimimi de ona göre ayarladım artık:) Kızlar geçen gün yenidoğan bebiş ziyaretine gittim ve ilk defa 2 günlük bir bebeği kucağıma aldım. Normalde asla alamazdım, korkardım ama bu sefer başardım ve inanılmaz bir duyguydu, gözlerimi ondan alamadım resmen aşk gibi birşeydi.. O ağız, burun, çene nasıl da minicik. Allahım kendi bebişimi kucaklayınca nasıl olurum tahmin bile edemiyorum.. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza
Seyma benim daha yeni başladı bugün girdim nst ye 35. HaftamdayimKızlar nstye ne zaman alıyorlar hastanede ne zaman baslıyorlar almaya
15 martta 34+1 olcam o gün randevüm var alırlar ozaman belki benideSeyma benim daha yeni başladı bugün girdim nst ye 35. Haftamdayim
Amin inşallah. Bugün kontrole gittim bizim bebis halen dönmemiş makat geliş halâ artık her hafta kontroller başladı soz ne sıklıkla gidiyorsunuzMerak etme cnm bendede yok o ağrılardan bazen bende öle düşünüorum acaba nie bu ağrılar olmuo die..yoksa normal doğum yapamicam mı falan..arada garip bi ağrı oluo ağrı gb adet sancısı gb de o kadar..hayırlısı olsun tabi vaktinde kucamıza alalım hepbirlikte...
Gittiğinde sor bence nst ye girmem gerekiyor mu diye çünkü bazen gözden kaçırıp unutuyorlar15 martta 34+1 olcam o gün randevüm var alırlar ozaman belki benide
Inşallah canım hic sıkıntı stres yapma hersey yolundadir muhakkakBendede öyle agrılar olmuyor acaba ben mi anormalim :) 35 hafta 3 günlük olduk pazartesi nts giricem kızlar dua edin herşey yolunda olsun :) hepinize Allah bebeklerinizi sağlıklı sahatli kucağına almayı nasip etsin
Doğru söyluyosun canım sagolGittiğinde sor bence nst ye girmem gerekiyor mu diye çünkü bazen gözden kaçırıp unutuyorlar
Insallah yaa darısı bizim başımıza2016nisan annesi olarak dua ediyorum size kızlar,allah yardımcınız olsun,tek avazda kurtulun inş
Zaman cabuk geciyor,bi bakmışsınız kucagınızda.dogumdan sonra yalnızca kendinizi ve bebişinizi dinleyin..
Amin inşallah. Bugün kontrole gittim bizim bebis halen dönmemiş makat geliş halâ artık her hafta kontroller başladı soz ne sıklıkla gidiyorsunuz
Aslında gidişata göre değişen bir durum değil bu kontroller. Rutin olarak 32 den sonra 2 haftada bir 36. Hafataya girince her hafta bakmak durumundalar. Her an her şey olabilir diye. Mesela ben 10 gün önce gittim bebeğim de kordon dolanması Yoktu ama şimdi var bi sıkıntı teşkil etmiyor ama doktorumun bunu şimdi görmesi iyi oldu.Canım benimki hala ayda 2 kere..gidişatımız normal olduğu için dr.um değiştirmedi süreyi yoksa 10 güne 1 olacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?