NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Doguramazsın belki neymiş öyle,alakası yok.ben de ince giyinirdim gayet de normal dogurduk:)gazin olmasın yeter,dogumdan sonrası icin gecerli vücudu sıcak tutmak.daha neler uydurcaklar bakalım

Şeymaşahin ayy üzüldüm valla sana..allah yardımcın olsun. senin de baya zor geçio anlattığın kadarıyla.2 yastık kullan oda fark eder ne kadar yüksek okadar iyi die biliorum mide asidini yukarı getirmio..
Bitanem inanki gece 3 yastıkla yatıyorum artık bogazlarım tahris olmus agzima kadar geliyo asit kucuk dilim 2 parcaya ayrilmis resmen yeni fark ettim ya midemde bisey yok oyle cok bi agri yok ama yemek borum ve bogazimda okadar fazla oluyo ki uyuyamiyorum deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum azicik uyusam abuk sabuk ruyalar goruyorum

Bu aralar bende de ateş basması var rahatsız edici. Ayaklarımın altı ateş gibi. Halbuki bi hafta öncesine kadar üşürdüm çok.
Evet bende oyle oldu bir haftadır doğal gazı bile acmadım yanıyorum diye ki ben kat kat lahana gibi giyinirdim

Tek tesellim o zaten sonunda bana buyuk bi mutluluk gelicek binlerce sukur

Doguramazsın belki neymiş öyle,alakası yok.ben de ince giyinirdim gayet de normal dogurduk:)gazin olmasın yeter,dogumdan sonrası icin gecerli vücudu sıcak tutmak.daha neler uydurcaklar bakalım

Gazın olmasın derken anlamadım!! Doğum esnasında mı

Şeymaşahin inan başka verebilecek tavsiyem de yok canım mide asidinle ilgili.rabbim şifa versin bian önce inşallah

Gazın olmasın derken anlamadım!! Doğum esnasında mı

Şeymaşahin inan başka verebilecek tavsiyem de yok canım mide asidinle ilgili.rabbim şifa versin bian önce inşallah
Sagol canim benim dusunmen yeter Allah razi olsun hepimize sifa versin Rabbim

Ateş basması bendede oluyor.ayaklarım sırtım kollarım sadece göbeğim yorganın içinde :) diğer tarafım hep açık eşim kapatıyor ama nafile Hayırlısıyla bi doğursaydık :)

Ateş basması bendede oluyor.ayaklarım sırtım kollarım sadece göbeğim yorganın içinde :) diğer tarafım hep açık eşim kapatıyor ama nafile Hayırlısıyla bi doğursaydık :)
Valla öyle iki tekme atıp ucuyorum yorganı battaniyeyi ustumden

Merhabalar ben de normalde mayıs annesiydim ama sezaryen olacağı için nisan annesi olacağım hayırlısıyla, takvimimi de ona göre ayarladım artık:) Kızlar geçen gün yenidoğan bebiş ziyaretine gittim ve ilk defa 2 günlük bir bebeği kucağıma aldım. Normalde asla alamazdım, korkardım ama bu sefer başardım ve inanılmaz bir duyguydu, gözlerimi ondan alamadım resmen aşk gibi birşeydi.. O ağız, burun, çene nasıl da minicik. Allahım kendi bebişimi kucaklayınca nasıl olurum tahmin bile edemiyorum.. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza

Amin canımmmm

Amin inşallah. Bugün kontrole gittim bizim bebis halen dönmemiş makat geliş halâ artık her hafta kontroller başladı soz ne sıklıkla gidiyorsunuz

Bendede öyle agrılar olmuyor acaba ben mi anormalim :) 35 hafta 3 günlük olduk pazartesi nts giricem kızlar dua edin herşey yolunda olsun :) hepinize Allah bebeklerinizi sağlıklı sahatli kucağına almayı nasip etsin
Inşallah canım hic sıkıntı stres yapma hersey yolundadir muhakkak

Canım benimki hala ayda 2 kere..gidişatımız normal olduğu için dr.um değiştirmedi süreyi yoksa 10 güne 1 olacaktı..
Aslında gidişata göre değişen bir durum değil bu kontroller. Rutin olarak 32 den sonra 2 haftada bir 36. Hafataya girince her hafta bakmak durumundalar. Her an her şey olabilir diye. Mesela ben 10 gün önce gittim bebeğim de kordon dolanması Yoktu ama şimdi var bi sıkıntı teşkil etmiyor ama doktorumun bunu şimdi görmesi iyi oldu.

Kızlarrr bugün doktora gittim. Bebeğimin bütün ölçümleri çok güzel suyumda güZel karnım da gergin değil kasılmam Yok yani. Ama sanırım iri bir bebek olucak benimki kafası iriymiş ama anormal bir durum değil dedi Doktorum genetik zaten babasının kafası da büyük vee ben yorulduğumda karnımın sertleşip bebek çıkacak gibi olduğunu söylemiştim bunun sebebi de bebeğin kafası o kadar aşağıdaymış ki kafası da büyük şu iki hafta dikkat et erken gelmesin bebeğin dedi bebek zorluyormuş çünkü,iş yapma yorma kendini dedi. Ondan sonra yine zamanında gelir inş ama gelirse de sıkıntı olmaz dedi 9. Aya girmiş olduğum için. Kızlar dua edin de olmasın öyle birşey. İş nasıl yapmıcam bilmiyorum yardım edecek kimsem Yok ve ne benim ne bebeğin daha hiçbir şeyi hazır değil. Ve ben bebek aşapıda olup iri olmasından dolayı o baskıyı fena hissediyorum en ufak yorulmamda.. napıcam bilmiyorum. Bu arada 33+3 2.200 gr boyu. Biraz uzun oldu ama okursunuz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…