NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar yarın kesin doğumum var ve ben uyuyamıyorum. Heyecanlıyım biraz stresliyim. Bi garip haldeyim :/
ayy canim dualarim seninle insallah cok guzel olur hersey doktor kuveze falan koyariz dedimi ne soyledi merak ediyorum..dogum yaptiktan sonra ilk firsatta bizide haberdar et..kalbini ferah tut Allahim yardimcin olsun saglicakla al bebisini..

Kızlar yarın kesin doğumum var ve ben uyuyamıyorum. Heyecanlıyım biraz stresliyim. Bi garip haldeyim :/
Allah yardımcın olsun kuzum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Duacıyız sana. Bizi de haberdar et tamam mı ? Kaç haftalıktın bu arada

Insallah canim insallah zamaninda gelir bebişin. Sen de kendini yormadan yap isleri böl mesela tek tek yap canım bir gün bebegin elbiselerini yika sadece ertesi gün utule mesela yada hepsini bir anda yapmak yerine bir iki saat dinlenerek aralikli olarak ya. Allah yardimcin olsun :)

Şaplasın cnm ya sıkıntı yapcak bir durum değil dedi Doktorum ama kordon da dolanmış bi tur. 10 gün önce Yoktu. Hareketli bizimki baya nasıl yapıp edip doladıysa ama canımı sıkmıyor değil ..

Heyecanlanma demek kolay ama elinden geldiğince heyecan yapmamaya çalış bence dinlenip güç toplamalisin kendine. Allah yardimcin olsun, demek ilk annemiz sen olucaksin :):) Rabbim sağlıklı sihhatli bir evlat versin inşallah

Şaplasın cnm ya sıkıntı yapcak bir durum değil dedi Doktorum ama kordon da dolanmış bi tur. 10 gün önce Yoktu. Hareketli bizimki baya nasıl yapıp edip doladıysa ama canımı sıkmıyor değil ..
Haklısın ben olsam bende kafama cok takardim böyleyiz işte ama doktorun endiselenme dediyse bos yere kasma kendini elimizden gelen sadece dua etmek. bir sorun çıkmaz umarım

Canım biz en başından 2 hafta aralıkla gidioruz dr.uma ztn dediğin gb belli haftadan sonra 10 güne belki haftaya düşer şuan 34.haftama girdim bebeğin ve benim durumum iyi olduğu için dr 15 güne bir verdi yine randevuyu tabii allah korusun herhangi bir aksilik yada bişi olması durımunda her şey değişir tabi..hakkımızda hayırlısı olsun tabi :)
Konsantre canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah grubumuzun ilk bebişi hoş gelsin bakalım..

Sen zaten iki haftada bir gidiyormuşsun :) ben ayda bir anladım kısura bakma :)

Aminnnn hepinize inşallah kuzummm
Bitanem benim güzel annem nisan annelerinin ilk annesi olucaksin ne guzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah :)) baya mesaj birikmis kizlar hepimize sifa diliyorum hepimiz sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah

Bitanem benim güzel annem nisan annelerinin ilk annesi olucaksin ne guzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah :)) baya mesaj birikmis kizlar hepimize sifa diliyorum hepimiz sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah
Çok teşekkür ederim kuzummmmm

Galiba son Nisan anneside ben olucam grubun keşke bende evladımı kucağıma alabilsem bi çabuuk :))) sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah valla ben konsantreden daha çok heycanliyim hemen yaz kız buraya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…