- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.781
Aaaaaaaa canım hayırdır yolundaydı sanki herşey nasıl oldu ?Kızlar yarın kesin doğumum var ve ben uyuyamıyorum. Heyecanlıyım biraz stresliyim. Bi garip haldeyim :/
ayy canim dualarim seninle insallah cok guzel olur hersey doktor kuveze falan koyariz dedimi ne soyledi merak ediyorum..dogum yaptiktan sonra ilk firsatta bizide haberdar et..kalbini ferah tut Allahim yardimcin olsun saglicakla al bebisini..Kızlar yarın kesin doğumum var ve ben uyuyamıyorum. Heyecanlıyım biraz stresliyim. Bi garip haldeyim :/
Allah yardımcın olsun kuzum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Duacıyız sana. Bizi de haberdar et tamam mı ? Kaç haftalıktın bu aradaKızlar yarın kesin doğumum var ve ben uyuyamıyorum. Heyecanlıyım biraz stresliyim. Bi garip haldeyim :/
Insallah canim insallah zamaninda gelir bebişin. Sen de kendini yormadan yap isleri böl mesela tek tek yap canım bir gün bebegin elbiselerini yika sadece ertesi gün utule mesela yada hepsini bir anda yapmak yerine bir iki saat dinlenerek aralikli olarak ya. Allah yardimcin olsun :)Kızlarrr bugün doktora gittim. Bebeğimin bütün ölçümleri çok güzel suyumda güZel karnım da gergin değil kasılmam Yok yani. Ama sanırım iri bir bebek olucak benimki kafası iriymiş ama anormal bir durum değil dedi Doktorum genetik zaten babasının kafası da büyükvee ben yorulduğumda karnımın sertleşip bebek çıkacak gibi olduğunu söylemiştim bunun sebebi de bebeğin kafası o kadar aşağıdaymış ki kafası da büyük şu iki hafta dikkat et erken gelmesin bebeğin dedi bebek zorluyormuş çünkü,iş yapma yorma kendini dedi. Ondan sonra yine zamanında gelir inş ama gelirse de sıkıntı olmaz dedi 9. Aya girmiş olduğum için. Kızlar dua edin de olmasın öyle birşey. İş nasıl yapmıcam bilmiyorum yardım edecek kimsem Yok ve ne benim ne bebeğin daha hiçbir şeyi hazır değil. Ve ben bebek aşapıda olup iri olmasından dolayı o baskıyı fena hissediyorum en ufak yorulmamda.. napıcam bilmiyorum. Bu arada 33+3 2.200 gr boyu. Biraz uzun oldu ama okursunuz umarım
Şaplasın cnm yaInsallah canim insallah zamaninda gelir bebişin. Sen de kendini yormadan yap isleri böl mesela tek tek yap canım bir gün bebegin elbiselerini yika sadece ertesi gün utule mesela yada hepsini bir anda yapmak yerine bir iki saat dinlenerek aralikli olarak ya. Allah yardimcin olsun :)
Haklısın ben olsam bende kafama cok takardim böyleyiz işte ama doktorun endiselenme dediyse bos yere kasma kendini elimizden gelen sadece dua etmek. bir sorun çıkmaz umarımŞaplasın cnm yasıkıntı yapcak bir durum değil dedi Doktorum ama kordon da dolanmış bi tur. 10 gün önce Yoktu. Hareketli bizimki baya nasıl yapıp edip doladıysa ama canımı sıkmıyor değil ..
Amin canımHaklısın ben olsam bende kafama cok takardim böyleyiz işte ama doktorun endiselenme dediyse bos yere kasma kendini elimizden gelen sadece dua etmek. bir sorun çıkmaz umarım
Bebeğimin kalbi yavaşladı bugün. Zaten albümin ve tansiyon sorunu yaşıyordum. Karnı geriden geliyordu. Daha riske atmak isteemedi doktor kuzum.Aaaaaaaa canım hayırdır yolundaydı sanki herşey nasıl oldu ?
Aminnnn hepinize inşallah kuzummmHeyecanlanma demek kolay ama elinden geldiğince heyecan yapmamaya çalış bence dinlenip güç toplamalisin kendine. Allah yardimcin olsun, demek ilk annemiz sen olucaksin :):) Rabbim sağlıklı sihhatli bir evlat versin inşallah
Amin balım 34+6 yarın. Yazıcam Allahın izniyle kuzumAllah yardımcın olsun kuzum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Duacıyız sana. Bizi de haberdar et tamam mı ? Kaç haftalıktın bu arada
Aslında gidişata göre değişen bir durum değil bu kontroller. Rutin olarak 32 den sonra 2 haftada bir 36. Hafataya girince her hafta bakmak durumundalar. Her an her şey olabilir diye. Mesela ben 10 gün önce gittim bebeğim de kordon dolanması Yoktu ama şimdi var bi sıkıntı teşkil etmiyor ama doktorumun bunu şimdi görmesi iyi oldu.
Sen zaten iki haftada bir gidiyormuşsun :) ben ayda bir anladım kısura bakma :)Canım biz en başından 2 hafta aralıkla gidioruz dr.uma ztn dediğin gb belli haftadan sonra 10 güne belki haftaya düşer şuan 34.haftama girdim bebeğin ve benim durumum iyi olduğu için dr 15 güne bir verdi yine randevuyu tabii allah korusun herhangi bir aksilik yada bişi olması durımunda her şey değişir tabi..hakkımızda hayırlısı olsun tabi :)
Konsantre canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah grubumuzun ilk bebişi hoş gelsin bakalım..
Bitanem benim güzel annem nisan annelerinin ilk annesi olucaksin ne guzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah :)) baya mesaj birikmis kizlar hepimize sifa diliyorum hepimiz sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim insallahAminnnn hepinize inşallah kuzummm
Çok teşekkür ederim kuzummmmmBitanem benim güzel annem nisan annelerinin ilk annesi olucaksin ne guzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah :)) baya mesaj birikmis kizlar hepimize sifa diliyorum hepimiz sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah
İnşallah balım çokk sağolCanımm yarın akşam bebeğin kollarında olacak inşallah düşünsene Harika bir duyguhiçç stres yapma her şey güzel olacak inşallah K Konsantreniz
Allah yardımcın olsun canım bebeğini sağlıkla sıhhıtle kucağına almayı nasip etsin inşallah..Kızlar yarın kesin doğumum var ve ben uyuyamıyorum. Heyecanlıyım biraz stresliyim. Bi garip haldeyim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?