- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.801
Sağol kuzum aminnnAllah yardımcın olsun canım bebeğini sağlıkla sıhhıtle kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Doğuma giricem birazdan öıkınca hemen yazıcamGaliba son Nisan anneside ben olucam grubun keşke bende evladımı kucağıma alabilsem bi çabuuk :))) sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah valla ben konsantreden daha çok heycanliyim hemen yaz kız buraya:)))
33 haftaligim aynisi bana surekli oluyo sanki karnimda titriyo gibi oluyo bazen :))Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim. Dün bi titreşim oldu karnımda öyle saniyelik bişey çok korktum ya netten baktım böyle olan çok olmuş ama sizde de oldunu hiç öyle
Ay evet yA ikinci kere oldu bu bende dün olunca bi korktum açıkcası moralim sıfır oldu33 haftaligim aynisi bana surekli oluyo sanki karnimda titriyo gibi oluyo bazen :))
Korkma ya onemli bisi degil bana cok oldu oyle :)) halada olur doktorum bi sorun olmadigini soylemistiAy evet yA ikinci kere oldu bu bende dün olunca bi korktum açıkcası moralim sıfır oldu(
İnşallah kuzumKorkma ya onemli bisi degil bana cok oldu oyle :)) halada olur doktorum bi sorun olmadigini soylemisti
bnm deKızlarrr bugün doktora gittim. Bebeğimin bütün ölçümleri çok güzel suyumda güZel karnım da gergin değil kasılmam Yok yani. Ama sanırım iri bir bebek olucak benimki kafası iriymiş ama anormal bir durum değil dedi Doktorum genetik zaten babasının kafası da büyükvee ben yorulduğumda karnımın sertleşip bebek çıkacak gibi olduğunu söylemiştim bunun sebebi de bebeğin kafası o kadar aşağıdaymış ki kafası da büyük şu iki hafta dikkat et erken gelmesin bebeğin dedi bebek zorluyormuş çünkü,iş yapma yorma kendini dedi. Ondan sonra yine zamanında gelir inş ama gelirse de sıkıntı olmaz dedi 9. Aya girmiş olduğum için. Kızlar dua edin de olmasın öyle birşey. İş nasıl yapmıcam bilmiyorum yardım edecek kimsem Yok ve ne benim ne bebeğin daha hiçbir şeyi hazır değil. Ve ben bebek aşapıda olup iri olmasından dolayı o baskıyı fena hissediyorum en ufak yorulmamda.. napıcam bilmiyorum. Bu arada 33+3 2.200 gr boyu. Biraz uzun oldu ama okursunuz umarım
Kızlarrr şükürler olsun doğum yaptım. İnanılmaz heyecanlıydım çok titredim ve ağladım heyecandan. Belden aşsğımı uyuşturacaklardı albüminim sağolsun iğne için kemik aramı bulamadılar. Komple uyutuldum. İyi ki de uyutulmuşum çok daha iyi oldu benim için. Tansiyonum heyecandan 18 i görmüş :). Kızım küvözde daha hiç göremedim.
merak etme canim hadi hayirli olsun sende biraz iyiles yanina alirlar beslemen icin alistirmak icin ablam 2saatte bir giriyordu bebisin yanina 3gun sonra gormustu ablam ama cok kucuktu bizim yigen insallah hayirlisiyla kavusun bebisinleKızlarrr şükürler olsun doğum yaptım. İnanılmaz heyecanlıydım çok titredim ve ağladım heyecandan. Belden aşsğımı uyuşturacaklardı albüminim sağolsun iğne için kemik aramı bulamadılar. Komple uyutuldum. İyi ki de uyutulmuşum çok daha iyi oldu benim için. Tansiyonum heyecandan 18 i görmüş :). Kızım küvözde daha hiç göremedim.
Gözün aydın olsun inşallah tez vakitte görür kucağına alırsın :) sıkma canını stres yapma sen..Kızlarrr şükürler olsun doğum yaptım. İnanılmaz heyecanlıydım çok titredim ve ağladım heyecandan. Belden aşsğımı uyuşturacaklardı albüminim sağolsun iğne için kemik aramı bulamadılar. Komple uyutuldum. İyi ki de uyutulmuşum çok daha iyi oldu benim için. Tansiyonum heyecandan 18 i görmüş :). Kızım küvözde daha hiç göremedim.
Hadi hayirli olsun canim benim rabbim hemen kucagina almayi nasip etsin insallah hemen cikar insallah kuvozden cok guzel bi duygudur :'(Kızlarrr şükürler olsun doğum yaptım. İnanılmaz heyecanlıydım çok titredim ve ağladım heyecandan. Belden aşsğımı uyuşturacaklardı albüminim sağolsun iğne için kemik aramı bulamadılar. Komple uyutuldum. İyi ki de uyutulmuşum çok daha iyi oldu benim için. Tansiyonum heyecandan 18 i görmüş :). Kızım küvözde daha hiç göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?