NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Doğuma giricem birazdan öıkınca hemen yazıcam

Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim. Dün bi titreşim oldu karnımda öyle saniyelik bişey çok korktum ya netten baktım böyle olan çok olmuş ama sizde de oldunu hiç öyle

Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim. Dün bi titreşim oldu karnımda öyle saniyelik bişey çok korktum ya netten baktım böyle olan çok olmuş ama sizde de oldunu hiç öyle
33 haftaligim aynisi bana surekli oluyo sanki karnimda titriyo gibi oluyo bazen :))

yaa. Bnm de hmn yorgunluk kasılma oluo 33 e Yen'i girdim we karnm aşagda kontrol yarın 36 dan snra doğsada olur demiBnmkininde kafa büyük babası gb suda Doğum istiyorum inşallah
bnm de

Kızlarrr şükürler olsun doğum yaptım. İnanılmaz heyecanlıydım çok titredim ve ağladım heyecandan. Belden aşsğımı uyuşturacaklardı albüminim sağolsun iğne için kemik aramı bulamadılar. Komple uyutuldum. İyi ki de uyutulmuşum çok daha iyi oldu benim için. Tansiyonum heyecandan 18 i görmüş :). Kızım küvözde daha hiç göremedim.

Bilmiorum titreşim olarak hissedip hissetmediğimden emin değilim ama sertleşme oluo karnımda..bu aralar grceleri pek rahat değilim kasığımda bi ağrı oluo sızı gb 1dk falan sürüo anlam veremiorum ama hoşuma gitmio tabi..dönerken flan artık çok rahat değilim hele gece wcye 4 5 defa kalktığım için ilk kalkışlarım ağrılı oluo karnımı tutup öle kalkıorum valla..bide 2 3 gğndür içim yanıo belki gğnde 5lt su içiorumdur ama bana mısın demio vücudum içiom ama içmemişim gb gelio suya aş eriorum sanki:)) havalarda soğuk hani sıcakta değil.bu aralar benişin kölesi gbyim ztn o ne derse yani hissettirirse onu yaşıom.yat dio yatıom ye dio yiyom falan:))

Ayyy canım tebrikler...görürsün inşallah en yakın zmn da bebişini..hayırlı uurlu olsun kurtuldun çok şükür:)

merak etme canim hadi hayirli olsun sende biraz iyiles yanina alirlar beslemen icin alistirmak icin ablam 2saatte bir giriyordu bebisin yanina 3gun sonra gormustu ablam ama cok kucuktu bizim yigen insallah hayirlisiyla kavusun bebisinle

Gözün aydın olsun inşallah tez vakitte görür kucağına alırsın :) sıkma canını stres yapma sen..

Hadi hayirli olsun canim benim rabbim hemen kucagina almayi nasip etsin insallah hemen cikar insallah kuvozden cok guzel bi duygudur :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…