NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

yaa. Bnm de hmn yorgunluk kasılma oluo 33 e Yen'i girdim we karnm aşagda kontrol yarın 36 dan snra doğsada olur demiBnmkininde kafa büyük babası gb suda Doğum istiyorum inşallah

bnm de
36 dan sonra doğsa sıkıntı olmaz dedi Doktorum. Ama yine de zamanında gelirler inş

Canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğine sana sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin inş. Emin'im çok güzel bir duygu içerisindesindir. Bebeğinde hemen toparlar merak etme. Sende onu görürsün yakın zamanda ve tüm çektiklerin unutulur. Anneliğin hayırlı olsun :)))

Allahım ya, ne güzel bir duygu bebeğini alıp emzirdim ten sonra da mutlaka yaz, darısı hepimizin başına insallah

Can'ım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. İlk Nisan ayı annemiz sen oldun.

yaa. Bnm de hmn yorgunluk kasılma oluo 33 e Yen'i girdim we karnm aşagda kontrol yarın 36 dan snra doğsada olur demiBnmkininde kafa büyük babası gb normal
bnm de
Suda doğumu nerede nasıl yapacaksın cnm ?
Dubai'de yasıyorum cnm burda dr uygun derse istiyorum daha ağrısız oluyormuş:)

Kızlarrrr hepinize çok çok teşekkür ederimmm. Kızımı gece gördüm şükğrler olsun. Minicikti :) bana verdiklerinde nasıl tutacağım onu bilmiyorum. Doktor minimum iki hafta küvözde kalır dedi. Besleyemiyorum kızımı sütüm yok ne yazık ki. Olsa da yanıma vermiyorlar hepinizin dualarına ihtiyacım var miniğim bir an önce çıkar inşallah doya doya koklarım. Daha dokunamadım bile ona. İki dakikacık gördüm

canim cok gecmis olsun ayni zamanda hayirli olsun
minik yavrun cok iyi olacak sen stres yapma dua et. bir omur boyu mutlu olacaksiniz canim benim

Bitanemmm benim En yakın zanda eline al inşallah Rabbim haýirlı olan neyse onu gostersin En yakin zamanda kendinizi toparlarsiniz insallah dualarim seninle heep guzel anne

Canım inş bebeğinde toparlar en kısa zamanda seninde sütün gelir bol bol. Süt yapacak çaylar iç bol su iç. Allah yardımcınız olsun. Bu arada kaç kilo doğdu bebeğin

canim benim o minis bi buyuyecek sen bile inanamayacaksin 1kiloydu yigenim dogunca 1bucuk kiloyken elimize verdiler simdi canavar gibi gorsen..merak etme sen stres yapma bebegini dusun sut sagma makinesiyle bolbol dene gelmesede sag sütünü etkili olur belki..ilk nisan annemiz oldun..hayirlisiyla insallah bian once alirsin kucagina canim..

canim cok gecmis olsun ayni zamanda hayirli olsun
minik yavrun cok iyi olacak sen stres yapma dua et. bir omur boyu mutlu olacaksiniz canim benim

Bitanemmm benim En yakın zanda eline al inşallah Rabbim haýirlı olan neyse onu gostersin En yakin zamanda kendinizi toparlarsiniz insallah dualarim seninle heep guzel anne

Canım inş bebeğinde toparlar en kısa zamanda seninde sütün gelir bol bol. Süt yapacak çaylar iç bol su iç. Allah yardımcınız olsun. Bu arada kaç kilo doğdu bebeğin

Kızlarr hepinize çok çok çok teşekkür ederim :) iyi ki varsınız. Bu güzel maceramda yanımdaydınız. Hiç görmediğim kardeşlerim oldunuz :) Rabbim sağlıkla hayırlısıyla hepinizi bir avazda kurtarsın. Bebişim 1900 doğmuş :) kedi yavrusu gibi minicik. İnşallah herşey güzel olur bundan sonra.

Canimin ici toparlicak o kendisini bi alicak kilolari tosunum diye seviceksin insallah :))

Benim kardeşim prematüre doğmuştu. Şimdi görsen yaşıtlarından daha gelişken uzun boylu zayıf bebek çabuk toparlar derler. Seninki de öyle olucak inşaAllah bu arada senin sağlığın sıhhatin nasıl?

Gazın olmasın derken anlamadım!! Doğum esnasında mı

Şeymaşahin inan başka verebilecek tavsiyem de yok canım mide asidinle ilgili.rabbim şifa versin bian önce inşallah
Yok yok dogumdan sonra üşütmeyin,gazınız olmasın ki bebege gecmesin anlamında:)

Ben iyiyim hayatım. Korktuğum gibi olmadı. Burda ayy öyle korkunç böyle kötü diye deneyimlerini paylaşan arkadaşlar sağolsun biraz endişeliydim :) normal doğumu bilmiyorum. Ama sezaryen düşünenler korkmayın kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…