NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Konsantre canım yanındayız:) maşallah maşallah ikinizede..en kısa zmn da toparlar inşallah bebişinde.. biraz tontik olsaydı küvözde çok kalmazdı ama artık emzirerek tosunlaştırırsın bebişi..bundan sonra sıkıntı yok şekerim..biraz bebiş toplasın kendini..bu günlerde geçicek içini ferah tut sefgiler:)))

Hersey gonlunce olsun bitanem rabbim hemen kavustursuuun ah ah keske bizde hemen kavusabilsek :)))

Hersey gonlunce olsun bitanem rabbim hemen kavustursuuun ah ah keske bizde hemen kavusabilsek :)))

Evet hem de daha sağlıklı ins uygun olur da öyle yaparsın doğumunu buralarda pek duymuyorum da ondan sordum şanslısın :)

İyiyim ben şükürler olsun kuzum. Aklım bebişte hep

Ay çok mutlu oldum senin adına ben bile nasıl heyecanlandım:) merak etme 1 aya kalmaz tosun gibi olur Çan'ını sıkma keşke bende kızıma kavuşsam ya az kaldı ama günler haftalar geçmiyor

kizlar iki gundur karnimda kasilmalarim artmisti kasiklarimada bazen agri giriyor doktorumu aradim gel bakalim dedi sukur bebisim iyiymis 2bucuk kilo olmus iyice tontis olacak..ama adalat kullaniyordum 3taneye cikardi magnezyumuda gunde ikiye cikardi..idrar kulturu verdim pazartesiye cikacak..idrar testinde eritrosit 100..150 yaziyor lokosit 10..15 yazıyor nolur nolmaz dedi bundanda kaynaklananilir dedi kalkmak yok yat bol su ic dedi kultur cikana kadar ilac vermiycekmis insallah enfeksiyon falan olmamisimdir korkuyorum..evden biyere cikabildigimde yok ama kapcami dusunmuyorum ablamda enfeksiyon olmustu erken dogumda neyse sizinle paylasmak istedim insallah bisiy olmaz..

Korkma canım strese girme motive et kendini... insallah bisey olmaz dua et bol bol :)) bugunlerde basim sersem gibi kendimi cok yorgun hissediyorum ayaga kalkacak halim yok afedersiniz tuvalete gitmeye usenir oldum resmen geceleri hic uyuyamyirm gunduzde uyuyamiyorum evimde is birikti hergun azar azar yapmaya calisiyorum ama bilirsiniz ev isi bitmez

insallah stres yapmamaya calisiyorum..ev isi zaten hak getire neyse annem yakin o gelip toparliyor evimi yoksa hicbisey yapamiyorum bende..az kaldi biraz daha dayansa bebisim iyi olcak..

insallah stres yapmamaya calisiyorum..ev isi zaten hak getire neyse annem yakin o gelip toparliyor evimi yoksa hicbisey yapamiyorum bende..az kaldi biraz daha dayansa bebisim iyi olcak..
Hayirlisi ne ise o olsun canim benim kilosuda gayet iyimis bak... Allahtan annen yakinda benim annem uzakta esim le yapiyorum isleri hep ama erkek de cok anlamaz temizlikten yani bilmyrm guzel yapiyor ama icime sinmiyor sanki benim elim degcek gibi hissdyrm

aynen esler be kadar yardim etsede cok anlamiyorlar artik kalcak yorma hic kendini bebislerimiz daha onemli olmayiverir sonrasinda halledersin..evet ablamda cok zorluk cekince insanin gozu korkuyor hepimize bebislerimizi bagislasin allahim..

aynen esler be kadar yardim etsede cok anlamiyorlar artik kalcak yorma hic kendini bebislerimiz daha onemli olmayiverir sonrasinda halledersin..evet ablamda cok zorluk cekince insanin gozu korkuyor hepimize bebislerimizi bagislasin allahim..
Amin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…