- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.841
Evet hem de daha sağlıklı ins uygun olur da öyle yaparsın doğumunu buralarda pek duymuyorum da ondan sordum şanslısın :)yaa. Bnm de hmn yorgunluk kasılma oluo 33 e Yen'i girdim we karnm aşagda kontrol yarın 36 dan snra doğsada olur demiBnmkininde kafa büyük babası gb normal
bnm de
Dubai'de yasıyorum cnm burda dr uygun derse istiyorum daha ağrısız oluyormuş:)
İnşallah yarın soracağım bakalm dr de okeylerse istiyorum walla:) senın kaç haftalıkEvet hem de daha sağlıklı ins uygun olur da öyle yaparsın doğumunu buralarda pek duymuyorum da ondan sordum şanslısın :)
35+6 benim senin kaç?İnşallah yarın soracağım bakalm dr de okeylerse istiyorum walla:) senın kaç haftalık
Ultrasonla ölçülen kilo arasında fark var mı?
İyiyim ben şükürler olsun kuzum. Aklım bebişte hepBenim kardeşim prematüre doğmuştu. Şimdi görsen yaşıtlarından daha gelişken uzun boylu zayıf bebek çabuk toparlar derler. Seninki de öyle olucak inşaAllahbu arada senin sağlığın sıhhatin nasıl?
Hımm. Fark ediyor demek kiVar bitanem 2200 çıktı ultrasonda 1910 doğdu
Korkma canım strese girme motive et kendini... insallah bisey olmaz dua et bol bol :)) bugunlerde basim sersem gibi kendimi cok yorgun hissediyorum ayaga kalkacak halim yok afedersiniz tuvalete gitmeye usenir oldum resmen geceleri hic uyuyamyirm gunduzde uyuyamiyorum evimde is birikti hergun azar azar yapmaya calisiyorum ama bilirsiniz ev isi bitmezkizlar iki gundur karnimda kasilmalarim artmisti kasiklarimada bazen agri giriyor doktorumu aradim gel bakalim dedi sukur bebisim iyiymis 2bucuk kilo olmus iyice tontis olacak..ama adalat kullaniyordum 3taneye cikardi magnezyumuda gunde ikiye cikardi..idrar kulturu verdim pazartesiye cikacak..idrar testinde eritrosit 100..150 yaziyor lokosit 10..15 yazıyor nolur nolmaz dedi bundanda kaynaklananilir dedi kalkmak yok yat bol su ic dedi kultur cikana kadar ilac vermiycekmis insallah enfeksiyon falan olmamisimdir korkuyorum..evden biyere cikabildigimde yok ama kapcami dusunmuyorum ablamda enfeksiyon olmustu erken dogumda neyse sizinle paylasmak istedim insallah bisiy olmaz..
Hayirlisi ne ise o olsun canim benim kilosuda gayet iyimis bak... Allahtan annen yakinda benim annem uzakta esim le yapiyorum isleri hep ama erkek de cok anlamaz temizlikten yani bilmyrm guzel yapiyor ama icime sinmiyor sanki benim elim degcek gibi hissdyrminsallah stres yapmamaya calisiyorum..ev isi zaten hak getire neyse annem yakin o gelip toparliyor evimi yoksa hicbisey yapamiyorum bende..az kaldi biraz daha dayansa bebisim iyi olcak..
Amin canım benimaynen esler be kadar yardim etsede cok anlamiyorlar artik kalcak yorma hic kendini bebislerimiz daha onemli olmayiverir sonrasinda halledersin..evet ablamda cok zorluk cekince insanin gozu korkuyor hepimize bebislerimizi bagislasin allahim..
33 haftalık bugün gittim dr 2 kg olmus kaçla doğacak şişman mı olcak acaba ya? :)Kaç kg seninki bi de 33 de kaçtı35+6 benim senin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?