NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar tetenoz aşısı olan var mı kaçıncı haftada oldunuz?? Ve cok acıdı mııı??? Benim 34. Haftada yapılacakmıs dr öyle dedi ama herkes 25 de falan vurulmuş??

Geçmiş olsun A aaaca boşver temizliği falan sen kendine mukayet ol gerisi olur zmnla hiç olmadı bi gün kadın hizmetli alır temizlersin ewini..maşallah bebişine sağlıklı olsunlar gerisi mühim deil.

Kızlar tetenoz aşısı olan var mı kaçıncı haftada oldunuz?? Ve cok acıdı mııı??? Benim 34. Haftada yapılacakmıs dr öyle dedi ama herkes 25 de falan vurulmuş??
Ewt önceden oldum bende 2 defa 1 ay arayla..ilki biras acıdı ama geçti 2.acımadı bile..seninki sanki geç gb.bilemedim drun öyle diyorsa öyledir.

Canım ben 2 kere oldum biri 20 haftada biride 25 olmasi gerek

Kötü düşünme bitanem. İçebildiğin kadar su iç. Dinlen.

Ben de 36+3 oldum kızlar pazartesi doktor var 15 gün önce gitmiştim en son. Heralde üç vakte kadar doğurucam. Hem akıntım arttı hem de aşağıya aşırı baskı yapıyor bir tuhaf oluyorum.. dua edelim birbirimize :/

Aynı sıkıntılar bende de var. Oğlumu 36. Haftada doğurmuştum. NTS sonucu kötü olduğu için acil sezeryana alınmıştım. Bebeğim 17 gün kuvezde kalmıştı. O süreç çok zor oluyor. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bebeğime kavuşma hayali kurarken bir camın arkasından ona bakmak her yerinde dolaşan kabloları görmek lohusa bir anneye ağır geliyor. Şimdi de yine aynı korku sardı beni. İnş aylı günlü Doğum yaparız.

Benimde kontrolüm pazartesi nye gitçem dua edin önemli bişey çıkmasın Şuana kadar hiç kötü bi durumla karşılaşmadım ama korkuyorum nts de önemli bişey çıkmasın Allah hepinizin yardımcısı olsun

36. Haftada doğup neden küvezde kaldı ki canım?

36. Haftada doğup neden küvezde kaldı ki canım?
Sezeryan olurken yada anne karnında onu tam tespit edemediler akciğerine sıvı kaçmış. Çok zor nefes alıyordu. 17 gün kuvezde ilaç tedavisi uygulandı. Benim kendi çapımda yaptığım araştırma da sezeryan olurken bebeğin anne karnından alınmasının hızlı olması gerekiyormuş. Doktorun orada kaybettiği beş saniyede bile bebeğin ciğerine sıvı kaçabilirmiş. Bu arada oğlum ateşli şu anda uyuyamadım. Bu saat oldu hala ayaktayım. Anne olmak 24 saat. Bir ömür evlat işte. Rabbim hepimize iyi anne olmayı hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin.

saolun kızlar temizlik falan zaten taktigim yok uzun zamandır hep dinleniyordum..simdide dediginiz gibi bol su iciyorum bakalim ilaclarida biraz azaldi kasilmalar ama genede oluyor insallah iyi olur..

konsantre sende iyisindir canim umarim bebis ne alemde minik kuzucuk..

Merak ettim akıntı artınca noluyo ki..yani benimde bu aralar arttı ama hep vardı..baya müzdaribim bu akıntıdan valla..yani akıntının artması doğum habercisi mi oluo!

33 haftalık bugün gittim dr 2 kg olmus kaçla doğacak şişman mı olcak acaba ya? :)Kaç kg seninki bi de 33 de kaçtı
33 u hatırlamıyorum da bir buçuk hafta önce filan 2.5 kg di çarşamba gidicem tekrar Dr a nasip olursa çatı muayenesi yapalım diyor ben istemiyorum ama bakalım dinler mı beni bilmiyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…