- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 35
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.861
Ewt önceden oldum bende 2 defa 1 ay arayla..ilki biras acıdı ama geçti 2.acımadı bile..seninki sanki geç gb.bilemedim drun öyle diyorsa öyledir.Kızlar tetenoz aşısı olan var mı kaçıncı haftada oldunuz?? Ve cok acıdı mııı??? Benim 34. Haftada yapılacakmıs dr öyle dedi ama herkes 25 de falan vurulmuş??
Hımm burda 34. Haftada yapılıyormuş herhalde artk nyse yapsın da :)Ewt önceden oldum bende 2 defa 1 ay arayla..ilki biras acıdı ama geçti 2.acımadı bile..seninki sanki geç gb.bilemedim drun öyle diyorsa öyledir.
Canım ben 2 kere oldum biri 20 haftada biride 25 olmasi gerekKızlar tetenoz aşısı olan var mı kaçıncı haftada oldunuz?? Ve cok acıdı mııı??? Benim 34. Haftada yapılacakmıs dr öyle dedi ama herkes 25 de falan vurulmuş??
Kötü düşünme bitanem. İçebildiğin kadar su iç. Dinlen.kizlar iki gundur karnimda kasilmalarim artmisti kasiklarimada bazen agri giriyor doktorumu aradim gel bakalim dedi sukur bebisim iyiymis 2bucuk kilo olmus iyice tontis olacak..ama adalat kullaniyordum 3taneye cikardi magnezyumuda gunde ikiye cikardi..idrar kulturu verdim pazartesiye cikacak..idrar testinde eritrosit 100..150 yaziyor lokosit 10..15 yazıyor nolur nolmaz dedi bundanda kaynaklananilir dedi kalkmak yok yat bol su ic dedi kultur cikana kadar ilac vermiycekmis insallah enfeksiyon falan olmamisimdir korkuyorum..evden biyere cikabildigimde yok ama kapcami dusunmuyorum ablamda enfeksiyon olmustu erken dogumda neyse sizinle paylasmak istedim insallah bisiy olmaz..
mm inşallah bişi olmz bana 34. Hafta sonu dedi cnkü :/Canım ben 2 kere oldum biri 20 haftada biride 25 olmasi gerek
Aynı sıkıntılar bende de var. Oğlumu 36. Haftada doğurmuştum. NTS sonucu kötü olduğu için acil sezeryana alınmıştım. Bebeğim 17 gün kuvezde kalmıştı. O süreç çok zor oluyor. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bebeğime kavuşma hayali kurarken bir camın arkasından ona bakmak her yerinde dolaşan kabloları görmek lohusa bir anneye ağır geliyor. Şimdi de yine aynı korku sardı beni. İnş aylı günlü Doğum yaparız.kizlar iki gundur karnimda kasilmalarim artmisti kasiklarimada bazen agri giriyor doktorumu aradim gel bakalim dedi sukur bebisim iyiymis 2bucuk kilo olmus iyice tontis olacak..ama adalat kullaniyordum 3taneye cikardi magnezyumuda gunde ikiye cikardi..idrar kulturu verdim pazartesiye cikacak..idrar testinde eritrosit 100..150 yaziyor lokosit 10..15 yazıyor nolur nolmaz dedi bundanda kaynaklananilir dedi kalkmak yok yat bol su ic dedi kultur cikana kadar ilac vermiycekmis insallah enfeksiyon falan olmamisimdir korkuyorum..evden biyere cikabildigimde yok ama kapcami dusunmuyorum ablamda enfeksiyon olmustu erken dogumda neyse sizinle paylasmak istedim insallah bisiy olmaz..
Benimki 33 de 2.200 dü canım şişman olacağını sanmıyorum normal kilosu33 haftalık bugün gittim dr 2 kg olmus kaçla doğacak şişman mı olcak acaba ya? :)Kaç kg seninki bi de 33 de kaçtı
Can'ım bence kilosu normal benimki 33. Haftada 2.400 dü33 haftalık bugün gittim dr 2 kg olmus kaçla doğacak şişman mı olcak acaba ya? :)Kaç kg seninki bi de 33 de kaçtı
36. Haftada doğup neden küvezde kaldı ki canım?Aynı sıkıntılar bende de var. Oğlumu 36. Haftada doğurmuştum. NTS sonucu kötü olduğu için acil sezeryana alınmıştım. Bebeğim 17 gün kuvezde kalmıştı. O süreç çok zor oluyor. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bebeğime kavuşma hayali kurarken bir camın arkasından ona bakmak her yerinde dolaşan kabloları görmek lohusa bir anneye ağır geliyor. Şimdi de yine aynı korku sardı beni. İnş aylı günlü Doğum yaparız.
Sezeryan olurken yada anne karnında onu tam tespit edemediler akciğerine sıvı kaçmış. Çok zor nefes alıyordu. 17 gün kuvezde ilaç tedavisi uygulandı. Benim kendi çapımda yaptığım araştırma da sezeryan olurken bebeğin anne karnından alınmasının hızlı olması gerekiyormuş. Doktorun orada kaybettiği beş saniyede bile bebeğin ciğerine sıvı kaçabilirmiş. Bu arada oğlum ateşli şu anda uyuyamadım. Bu saat oldu hala ayaktayım. Anne olmak 24 saat. Bir ömür evlat işte. Rabbim hepimize iyi anne olmayı hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin.36. Haftada doğup neden küvezde kaldı ki canım?
Ben de 36+3 oldum kızlar pazartesi doktor var 15 gün önce gitmiştim en son. Heralde üç vakte kadar doğurucam. Hem akıntım arttı hem de aşağıya aşırı baskı yapıyor bir tuhaf oluyorum.. dua edelim birbirimize :/
Hımm smdı kç pekı ohh ii mademCan'ım bence kilosu normal benimki 33. Haftada 2.400 dü
Doğum kc haftalıkkn oldu kc kg idi cnmBenimki 33 de 2.200 dü canım şişman olacağını sanmıyorum normal kilosu
33 u hatırlamıyorum da bir buçuk hafta önce filan 2.5 kg di çarşamba gidicem tekrar Dr a nasip olursa çatı muayenesi yapalım diyor ben istemiyorum ama bakalım dinler mı beni bilmiyorum:/33 haftalık bugün gittim dr 2 kg olmus kaçla doğacak şişman mı olcak acaba ya? :)Kaç kg seninki bi de 33 de kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?