- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 35
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.881
Yap derse yap yaa doktoru dinle cnm nolcak ki muanefen33 u hatırlamıyorum da bir buçuk hafta önce filan 2.5 kg di çarşamba gidicem tekrar Dr a nasip olursa çatı muayenesi yapalım diyor ben istemiyorum ama bakalım dinler mı beni bilmiyorum:/
Kanama filan olabiliyormus da .. neyse bakalım o gün gelsin de:)Yap derse yap yaa doktoru dinle cnm nolcak ki muanefen
Yahu dur korkma... sakin ol son zamanlar artık bebişin yeri daraldı kolay hareket edemez uyuyodur o yaramaz aklina kotu seyler getirme bende bugun cok tatli yedim su ictm ama dunku kadar cok hareket etmedi benimde karnim semsert oldu merak etme normal biseydir oyle dusun doktorun donmesini bekle hayatmKızlar bebeğimin hareketleri azaldı. Hatta bugün tek tük hissettim. Normalde bebeğim baya hareketlidir. Yerinde durmaz. Acaba ters giden bişey mi var? Yapmadığım şey de kalmadı çikolata yedim bol su içtim bana mısin demiyor. Doktorumu aradım daha dönmedi. Karnımda da ara ara sertleşmeler var
Kızlar bebeğimin hareketleri azaldı. Hatta bugün tek tük hissettim. Normalde bebeğim baya hareketlidir. Yerinde durmaz. Acaba ters giden bişey mi var? Yapmadığım şey de kalmadı çikolata yedim bol su içtim bana mısin demiyor. Doktorumu aradım daha dönmedi. Karnımda da ara ara sertleşmeler var[/QUOT
Boynunda kordon vardı doktor hareketlerini iyi takip et demişti ondan telaş yaptım çokYahu dur korkma... sakin ol son zamanlar artık bebişin yeri daraldı kolay hareket edemez uyuyodur o yaramaz aklina kotu seyler getirme bende bugun cok tatli yedim su ictm ama dunku kadar cok hareket etmedi benimde karnim semsert oldu merak etme normal biseydir oyle dusun doktorun donmesini bekle hayatm
Onu da denedimBencede merak etme uyuyordur kulaklıkla müzik dinletmeyi dene bide
Aaa hadi ya bak bilmiyodum bunu canım elinle karnini oksa biraz bakalim hareket edicek miBoynunda kordon vardı doktor hareketlerini iyi takip et demişti ondan telaş yaptım çok
Ozaman bence hemen bi doktora git hem için rahat etsin hemde kalp atışlarını görmüş olursunBoynunda kordon vardı doktor hareketlerini iyi takip et demişti ondan telaş yaptım çok
Eşimle de kavga ettik şimdi neymiş Maçı varmış anca maçtan sonra gideriz bişeyi yoktur diyor. Maç bu kadar önemli mi Allah aşkına yaOzaman bence hemen bi doktora git hem için rahat etsin hemde kalp atışlarını görmüş olursun
Onu da yaptım aslında bastırınca da tepki veriyordu ama vermedi şimdi ağlıyorum da zaten hareket edeceği varsa da etmezAaa hadi ya bak bilmiyodum bunu canım elinle karnini oksa biraz bakalim hareket edicek mi
Erkekler bizim kadar hassas degil maalesef ama senin yerinde ben olsam demediğim kalmamıştı Annen veya kayınvalidenin yakında mıEşimle de kavga ettik şimdi neymiş Maçı varmış anca maçtan sonra gideriz bişeyi yoktur diyor. Maç bu kadar önemli mi Allah aşkına yaneymiş 5 de gidelim demiş. Ben bu zamana kadar ha hareket etti ha eder diye bekledim. Löp diye hemen hastaneye gitmek istemedim. Ama sırf maçına göre ayarlama yapıyor. Maç maç maç çocuğundan önemli mi ya
açmalama ya neden ağlıyorsun strese sokma meleğini kıyamam sizeOnu da yaptım aslında bastırınca da tepki veriyordu ama vermedi şimdi ağlıyorum da zaten hareket edeceği varsa da etmez
Kavga ettik demediğim de kalmadı zaten ama bu yaptığını da unutmıcam. Şimdi de gidelim diyor ama ben ağlamaktan bi hal oldum çokta kızgın ve kırgınım. Bi kere daha böyle bişey olmuştu ama 20 li haftalardaydık. sıkıntı çıkmamıştı. Yine yoktur diyor ama şuan daha hassas bir dönem Doğum yaklaştı. Tamam yine belki sıkıntı yoktur ama ya varsa her türlü temkinli olmamız gerekmez mi ?Erkekler bizim kadar hassas degil maalesef ama senin yerinde ben olsam demediğim kalmamıştı Annen veya kayınvalidenin yakında mı
Haklisin canim benim ama lutfen aglama strese girme kendini topla kizgin ve kirgin olmanin zamani degil hemen hastaneye git bebeginin durumu ogren ve geldiginde tartismanizi yaparsiniz suan onemli amaKavga ettik demediğim de kalmadı zaten ama bu yaptığını da unutmıcam. Şimdi de gidelim diyor ama ben ağlamaktan bi hal oldum çokta kızgın ve kırgınım. Bi kere daha böyle bişey olmuştu ama 20 li haftalardaydık. sıkıntı çıkmamıştı. Yine yoktur diyor ama şuan daha hassas bir dönem Doğum yaklaştı. Tamam yine belki sıkıntı yoktur ama ya varsa her türlü temkinli olmamız gerekmez mi ?
Yakınımda kimse Yok maalesefErkekler bizim kadar hassas degil maalesef ama senin yerinde ben olsam demediğim kalmamıştı Annen veya kayınvalidenin yakında mı
peki bi deneyeyimS
açmalama ya neden ağlıyorsun strese sokma meleğini kıyamam sizekulaklıkla Esma-ül-Hüsna dinletsene bi dene lütfen yüksek sesle kulaklığı karnına daya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?