NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

O
Eşim yanımda zaten şimdi gidelim diyor ama ben yüzüne bile bakmak istemiyorum çok kırıldım.
nun yaptığıda olamamış ama neyse ağlama strese sokma kendini biraz kendini dinle sakinleş lütfen uzan ve müzik dinlet rahatla iyice hareket edecektir hala etmezse git bence

O

nun yaptığıda olamamış ama neyse ağlama strese sokma kendini biraz kendini dinle sakinleş lütfen uzan ve müzik dinlet rahatla iyice hareket edecektir hala etmezse git bence
Sağolun kızlar. Rahatladım biraz. Doktorumun da dönmesini bekliyorum ona göre de hemen hastaneye gideceğim zAten.

Hayatım kendini topla ve git eger hala hareket etmezse olur mu bekleme doktoru

Sağolun kızlar. Rahatladım biraz. Doktorumun da dönmesini bekliyorum ona göre de hemen hastaneye gideceğim zAten.
canim bende cuma kasilmalar oldu hareketleri azaldi gittim bebiste bisey yoktu merak etme inşallah bisey yoktur ama sen onlemini al bende kasilma oldugu icin ilac arttirdi..erkekler hep ayni valla hicbiseyi anlamiyorlar anlatsanda onemini dusuncesizler..

Canım korkma bir şey yoktur benimki de bazen çok durgun oluyor sonra yine durup dururken kıpır kıpır haline dönüyor. Pozisyonuyla filan ilgilidir. Stres yaparsan minik iyice kasar kendini bol bol su iç. Mesela otur bir kerede yarım litre bir litre iç bakalım çikolatadan daha etkili oluyor.

KIzlar sanırım şuanda bebeğim hıçkırıyor. Karnım inip kalkıyor küçük küçük ama hareket yada tekme değil Eminim. Kuvvetli nabız atması gibi bişey. Sevindirdi beni biraz acaba beklemeli miyim biraz daha

Dediğini yapacağım şimdi içeyim bakalım inş hareketlenir

Canim istersen bi git icin rahatlasın ama anneler hisseder bisey olsa

Canim istersen bi git icin rahatlasın ama anneler hisseder bisey olsa
Gidexeğim şimdi canım evet hisseder aslında dimi içimde kötü bişey Yok ama yine de bi tedirginim. 2 gün önce nst de Doktorum dedi ki bebeğin o kadar hareketli ki artık cihaz bazı hareketlerini yakalayamayıp atlamış dedi. Yani o kadar hareketli bi bebek neden hareketleri azalmıştır İnsanın aklına geliyo herşey. Dua et canım uyuyor olsun. Nasıl bir uykuysa artık :) keşke göbekten içeri bi cam açılsa da görsek ne yapıyor

Keske canim korkma dualarim seninle hepinizz duamdasiniz hayirli haberlerle gel :)))

Şimdi hanımlar benim takip ettiğim kitapta 36. Haftadan sonra bebeğe fazla yer kalmadığı için hareketlerinde azalma olur diyor. Ama tabi azalma çok olursa doktora git demekten geri kalmıyor.

Benimkinde ise 3 gündür arada bir çırpınma oluyor. 1-2 dk sonra geçiyor. Ben hemen rahatlasın diye pozisyonumu değiştiriyorum. Ama çırpınma beni çok korkutuyor. Sanki nöbet geçiriyor gibi. Hiç başına gelen oldu mu? Ya da hamilelikte bebeğin anne karnında nöbet geçirmesi gibi bişey duyan oldu mu?

Nasıl yani çırpınma derken?

M Mrsu canım bişi yoktur inşallah :) bazen bendede oluodu panik yapıodum ama şimdi oyle deil...yanii uyuyodır diorum bişiler yiyorum su içiorum bi yarı saat sonra hareketlenio..kendimizide bebişide bilioruz artık yavas yavas.. eşinde biraz pervasızca dawranmış ama boşver duygusal bakıoruz yaa..

Bilemedim inan hıçkırığını anlıorum karnım inip çıkıo 1 2 dk.ama çırpınma nasıl bişi bilemedim..

Kızlar geldim az önce hastaneden sıkıntı çıkmadı şükür muhtemelen yeri daraldığı için ...

Eşim ahhh sorma hala çok kızgınım ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…