- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.901
Eşim yanımda zaten şimdi gidelim diyor ama ben yüzüne bile bakmak istemiyorum çok kırıldım.Ara ve deki eşine kendin tek gideceğini soyle sert bir şekilde
Toparlamam lazım kendimiHaklisin canim benim ama lutfen aglama strese girme kendini topla kizgin ve kirgin olmanin zamani degil hemen hastaneye git bebeginin durumu ogren ve geldiginde tartismanizi yaparsiniz suan onemli ama
nun yaptığıda olamamış ama neyse ağlama strese sokma kendini biraz kendini dinle sakinleş lütfen uzan ve müzik dinlet rahatla iyice hareket edecektir hala etmezse git benceEşim yanımda zaten şimdi gidelim diyor ama ben yüzüne bile bakmak istemiyorum çok kırıldım.
Sağolun kızlar. Rahatladım biraz. Doktorumun da dönmesini bekliyorum ona göre de hemen hastaneye gideceğim zAten.O
nun yaptığıda olamamış ama neyse ağlama strese sokma kendini biraz kendini dinle sakinleş lütfen uzan ve müzik dinlet rahatla iyice hareket edecektir hala etmezse git bence
Sağolun kızlar. Rahatladım biraz. Doktorumun da dönmesini bekliyorum ona göre de hemen hastaneye gideceğim zAten.[/QUOT
canim bende cuma kasilmalar oldu hareketleri azaldi gittim bebiste bisey yoktu merak etme inşallah bisey yoktur ama sen onlemini al bende kasilma oldugu icin ilac arttirdi..erkekler hep ayni valla hicbiseyi anlamiyorlar anlatsanda onemini dusuncesizler..Sağolun kızlar. Rahatladım biraz. Doktorumun da dönmesini bekliyorum ona göre de hemen hastaneye gideceğim zAten.
Dediğini yapacağım şimdi içeyim bakalım inş hareketlenirCanım korkma bir şey yoktur benimki de bazen çok durgun oluyor sonra yine durup dururken kıpır kıpır haline dönüyor. Pozisyonuyla filan ilgilidir. Stres yaparsan minik iyice kasar kendini bol bol su iç. Mesela otur bir kerede yarım litre bir litre iç bakalım çikolatadan daha etkili oluyor.
Canim istersen bi git icin rahatlasın ama anneler hisseder bisey olsaKIzlar sanırım şuanda bebeğim hıçkırıyor. Karnım inip kalkıyor küçük küçük ama hareket yada tekme değil Eminim. Kuvvetli nabız atması gibi bişey. Sevindirdi beni biraz acaba beklemeli miyim biraz daha
Gidexeğim şimdi canım evet hisseder aslında dimi içimde kötü bişey Yok ama yine de bi tedirginim. 2 gün önce nst de Doktorum dedi ki bebeğin o kadar hareketli ki artık cihaz bazı hareketlerini yakalayamayıp atlamış dedi. Yani o kadar hareketli bi bebek neden hareketleri azalmıştır İnsanın aklına geliyo herşey. Dua et canım uyuyor olsun. Nasıl bir uykuysa artık :) keşke göbekten içeri bi cam açılsa da görsek ne yapıyorCanim istersen bi git icin rahatlasın ama anneler hisseder bisey olsa
Keske canim korkma dualarim seninle hepinizz duamdasiniz hayirli haberlerle gel :)))Gidexeğim şimdi canım evet hisseder aslında dimi içimde kötü bişey Yok ama yine de bi tedirginim. 2 gün önce nst de Doktorum dedi ki bebeğin o kadar hareketli ki artık cihaz bazı hareketlerini yakalayamayıp atlamış dedi. Yani o kadar hareketli bi bebek neden hareketleri azalmıştır İnsanın aklına geliyo herşey. Dua et canım uyuyor olsun. Nasıl bir uykuysa artık :) keşke göbekten içeri bi cam açılsa da görsek ne yapıyor
Şimdi hanımlar benim takip ettiğim kitapta 36. Haftadan sonra bebeğe fazla yer kalmadığı için hareketlerinde azalma olur diyor. Ama tabi azalma çok olursa doktora git demekten geri kalmıyor.
Benimkinde ise 3 gündür arada bir çırpınma oluyor. 1-2 dk sonra geçiyor. Ben hemen rahatlasın diye pozisyonumu değiştiriyorum. Ama çırpınma beni çok korkutuyor. Sanki nöbet geçiriyor gibi. Hiç başına gelen oldu mu? Ya da hamilelikte bebeğin anne karnında nöbet geçirmesi gibi bişey duyan oldu mu?
Şimdi hanımlar benim takip ettiğim kitapta 36. Haftadan sonra bebeğe fazla yer kalmadığı için hareketlerinde azalma olur diyor. Ama tabi azalma çok olursa doktora git demekten geri kalmıyor.
Benimkinde ise 3 gündür arada bir çırpınma oluyor. 1-2 dk sonra geçiyor. Ben hemen rahatlasın diye pozisyonumu değiştiriyorum. Ama çırpınma beni çok korkutuyor. Sanki nöbet geçiriyor gibi. Hiç başına gelen oldu mu? Ya da hamilelikte bebeğin anne karnında nöbet geçirmesi gibi bişey duyan oldu mu?
Kızlar geldim az önce hastaneden sıkıntı çıkmadı şükür muhtemelen yeri daraldığı için ...
Eşim ahhh sorma hala çok kızgınım ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?