NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bilemedim inan hıçkırığını anlıorum karnım inip çıkıo 1 2 dk.ama çırpınma nasıl bişi bilemedim..

Ben de hickirigi anliyorum. Cirpinma dedigim ise şöyle oluyor aynı anda sağdan soldan alttan üstten her yerden pıtır pıtır vuruyor. Ama hıçkırık gibi ritmik değil. Yer değiştirme veya dönme gibi yavaş değil. Ben zaten korkup hemen pozisyon değiştiriyorum. Sonra da birden bire kesilmiyor gerçi. Yavaşlıyor. O da pozisyon falan değişiyor ama daha sakin gibi. Sonra normale dönüyoruz. Hiç kimseye olmuyor mu?

Anlattığına gore bence korkmamalisin yani ayni anda her yerden tekmelerini hissediyorsun bana da oluyor ara ara. Ama kesinlikle bebegin nöbet falan gecirmiyor rahat ol :) düşünsene minicik alanda iki büklüm duruyorsun tekme attığın sırada hem kafan bir duvara çarpıyor hem ayağın ayni anda kollarini falan da hareket ettiriyorsa ondan heryerden hareketlerini hissediyorsun yavrucak artik o daracik yerden çıkmak istiyor :))

GÜNAYDIN geceniz nasıl geçti bakalım kızlar ?

bende oluyor cnm nobet falan gecirdigi yok bebeklerimizin sadece hareketliler..pata pata vuruyor heryerden kollari sagdan soldan ayaklari carpiyor insana tepiniyorlar heralde merak etme..

bebeğin hareketli olması onun çok sağlıklı olduğunu gösterir. hickirmasi da cok iyi kaslari gelişiyor demektir. ama yavaş yavaş hareketler azalır bebek büyüyor yer daralıyor. artık daha az ama daha sert hareketler hissederseniz korkmayın her şey normal.

Bilemedim inan hıçkırığını anlıorum karnım inip çıkıo 1 2 dk.ama çırpınma
Ona çırpınıo diemeyiz canım bebek bildiğin bence esneme hareketleri yapıo düşünssene sabahları uyandımızda bizde el lol ayaklarımızı germiomuyuz:)bence bebişte aynısını yapıo bunu hep yapıodu belki ama o zmn küçüktü hissetmioduk ulttason görğntülerinde eli kolu bacağı hep hareketli deilmiydi bebişlerin:)aynısını yapıolar ama artık büyüdüler..bundan sınra daha çok hissedices yerleri iyice daralıo çünkü...sakin olmakta lazım biraz paniğiz anne adayları olarak elimizde deil..aman bişi olmasın dioruz..
Benimki bu aralar gece uyumuo pek benide yatırmıo..ben şiimdiden ninnilere başladım:)) ben uyutuom sanıom ama sanırım ben uyuyom eee eee eee derken:) bi zmn sonraa

Kac haftasin suan canim

Ayy ne guzel zaten 38. Haftada baslar dogumlarin hepsi 40 haftaya kalmiyo hayirlisi olsun canim yaa
Evet güzelde korkmaya başladım acaba bu süreç nasıl geçicek heyecanla bekliyorum bütün duyguları yaşıyorum inş hepimiz sağlıklı sahatli kucağımıza alırız bebeklerimizi :)

Evet güzelde korkmaya başladım acaba bu süreç nasıl geçicek heyecanla bekliyorum bütün duyguları yaşıyorum inş hepimiz sağlıklı sahatli kucağımıza alırız bebeklerimizi :)
Insallah cnm valla ben gunler gecsede bian evvel dogum anım gelse diye bakıyorum tek korkum alttan yapılan muayene ya ondan biraz korkuyorum :/

Insallah cnm valla ben gunler gecsede bian evvel dogum anım gelse diye bakıyorum tek korkum alttan yapılan muayene ya ondan biraz korkuyorum :/
Vallha bende öyle ama olsun sonuçta ANNE olucagı dünyanın en kutsal şeyi olsun yeterki sağlıklı sahatli olsun ben razıyım sancıya filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…