- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.921
Bilemedim inan hıçkırığını anlıorum karnım inip çıkıo 1 2 dk.ama çırpınma nasıl bişi bilemedim..
bende oluyor cnm nobet falan gecirdigi yok bebeklerimizin sadece hareketliler..pata pata vuruyor heryerden kollari sagdan soldan ayaklari carpiyor insana tepiniyorlar heralde merak etme..Ben de hickirigi anliyorum. Cirpinma dedigim ise şöyle oluyor aynı anda sağdan soldan alttan üstten her yerden pıtır pıtır vuruyor. Ama hıçkırık gibi ritmik değil. Yer değiştirme veya dönme gibi yavaş değil. Ben zaten korkup hemen pozisyon değiştiriyorum. Sonra da birden bire kesilmiyor gerçi. Yavaşlıyor. O da pozisyon falan değişiyor ama daha sakin gibi. Sonra normale dönüyoruz. Hiç kimseye olmuyor mu?
Daha uyumadım desem :))GÜNAYDIN geceniz nasıl geçti bakalım kızlar ?
Ona çırpınıo diemeyiz canım bebek bildiğin bence esneme hareketleri yapıo düşünssene sabahları uyandımızda bizde el lol ayaklarımızı germiomuyuz:)bence bebişte aynısını yapıo bunu hep yapıodu belki ama o zmn küçüktü hissetmioduk ulttason görğntülerinde eli kolu bacağı hep hareketli deilmiydi bebişlerin:)aynısını yapıolar ama artık büyüdüler..bundan sınra daha çok hissedices yerleri iyice daralıo çünkü...sakin olmakta lazım biraz paniğiz anne adayları olarak elimizde deil..aman bişi olmasın dioruz..Ben de hickirigi anliyorum. Cirpinma dedigim ise şöyle oluyor aynı anda sağdan soldan alttan üstten her yerden pıtır pıtır vuruyor. Ama hıçkırık gibi ritmik değil. Yer değiştirme veya dönme gibi yavaş değil. Ben zaten korkup hemen pozisyon değiştiriyorum. Sonra da birden bire kesilmiyor gerçi. Yavaşlıyor. O da pozisyon falan değişiyor ama daha sakin gibi. Sonra normale dönüyoruz. Hiç kimseye olmuyor mu?
Kac haftasin suan canimGünaydın kızlar hastaneden geldim sancı gözükmüyor nts de herşey sağlıklı güzel kızım 2880 kg olmuş boyunda 49 santim olmuş maşallah kafa artık iyice aşagıya inmiş Durum iyi haftaya tekrar gidicem inş :)
36 haftayım canım sen kaç haftasın :)Kac haftasin suan canim
33+6 hafta daha yenimi nstye giriyosun :)) 2 gün sonra kontrolum var acaba alirlar mi benide36 haftayım canım sen kaç haftasın :)
33+6 hafta daha yenimi nstye giriyosun :)) 2 gün sonra kontrolum var acaba alirlar mi benide
Bebek iyice rahme inmiş dedi 40. Haftayı göreceğini zannetmiyorum 38 de filan olur büyük ihtimalle dedi33+6 hafta daha yenimi nstye giriyosun :)) 2 gün sonra kontrolum var acaba alirlar mi benide
Ayy ne guzel zaten 38. Haftada baslar dogumlarin hepsi 40 haftaya kalmiyo hayirlisi olsun canim yaaBebek iyice rahme inmiş dedi 40. Haftayı göreceğini zannetmiyorum 38 de filan olur büyük ihtimalle dedi
Evet güzelde korkmaya başladım acaba bu süreç nasıl geçicek heyecanla bekliyorum bütün duyguları yaşıyorum inş hepimiz sağlıklı sahatli kucağımıza alırız bebeklerimizi :)Ayy ne guzel zaten 38. Haftada baslar dogumlarin hepsi 40 haftaya kalmiyo hayirlisi olsun canim yaa
Insallah cnm valla ben gunler gecsede bian evvel dogum anım gelse diye bakıyorum tek korkum alttan yapılan muayene ya ondan biraz korkuyorum :/Evet güzelde korkmaya başladım acaba bu süreç nasıl geçicek heyecanla bekliyorum bütün duyguları yaşıyorum inş hepimiz sağlıklı sahatli kucağımıza alırız bebeklerimizi :)
Vallha bende öyle ama olsun sonuçta ANNE olucagı dünyanın en kutsal şeyi olsun yeterki sağlıklı sahatli olsun ben razıyım sancıya filan :)Insallah cnm valla ben gunler gecsede bian evvel dogum anım gelse diye bakıyorum tek korkum alttan yapılan muayene ya ondan biraz korkuyorum :/
Haklisin valla ya :))Vallha bende öyle ama olsun sonuçta ANNE olucagı dünyanın en kutsal şeyi olsun yeterki sağlıklı sahatli olsun ben razıyım sancıya filan :)
Sende kontrole gidince haberdar et biziHaklisin valla ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?