- 28 Mart 2018
- 55
- 92
- 3
- 50
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider.transfer sonrası yasak var mı ornegin seyahat etmek yasak mi?yatmak gerekirse kaç gün doktor ne dedi biraz anlatirmisinSağol canım. Aldım iki baybimi eve gidiyorum. Hayırlısıyla güzel haber veririm sizlere inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana ben de seninle aynı gün opu olmuştum bugün üçüncü gün ama benim transfer gerçekleşmedi muhtemelen seninle aynı günlerde sonucu alacağız inşallah pozitif olurSağol canım. Aldım iki baybimi eve gidiyorum. Hayırlısıyla güzel haber veririm sizlere inşallah
Canım 7 embriyodan en iyi 4 tane kaldı riske atmaya gerek duymadı doktorum sanırım. 2 tane baybi transfer oldu 2 si donduruldu. İnşallah beraber veririz müjdeyiHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sana ben de seninle aynı gün opu olmuştum bugün üçüncü gün ama benim transfer gerçekleşmedi muhtemelen seninle aynı günlerde sonucu alacağız inşallah pozitif olur
Canım çok bir şey demedi malum 4. Denemem o yüzden sadece dinlenmem gerektiğini Söyledi. Bundan önceki doktorlarım merdiven bile yasak demişti şuan arada uzanıyor arada geziyorum. En son da yedi yirmişidört saat yatmıştım bu sefer öyle yapmayacağım. Transfer sonrasında aradan 3 saat geçince ağrı batma oldu o yüzden şimdi uzandım dinleniyorum ancak çok yatmayı planlamıyorum bu seferHayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider.transfer sonrası yasak var mı ornegin seyahat etmek yasak mi?yatmak gerekirse kaç gün doktor ne dedi biraz anlatirmisin
Ben kullandım canımKızlar coraspin ile clexone 0.4 kullanan var mı. İkisini aynı anda kullanmak kafamı karıştırdı
Ben bir an endişe ettim ikisinde kan pıttılaşması için diye. Peki hamilelik süreci boyunca mı kullandın? Doktor bana 12. Haftalığa kadar dedi. İnşallah olumlu sonuç alırım da gerekirse Doğuma kadar olsun önemli değilBen kullandım canım
İnşallah olumlu sonuç alırsın Allah emeklerini boia çıkartmasın Canım ikizlere hamileyim ben. 6 haftalıkken birgün kanamam oldu ve düşük riski var iğneyi kesiyoruz dedi doktorun. İğneyi kestik şuanda sadece coraspine devam ediyorum.Ben bir an endişe ettim ikisinde kan pıttılaşması için diye. Peki hamilelik süreci boyunca mı kullandın? Doktor bana 12. Haftalığa kadar dedi. İnşallah olumlu sonuç alırım da gerekirse Doğuma kadar olsun önemli değil
Ne güzel, Allah tamamını erdirsin canım. Kucağına almak nasip olur inşallah. Dua eder misin darısı bana olsun bende çok iki benek istiyorumİnşallah olumlu sonuç alırsın Allah emeklerini boia çıkartmasın Canım ikizlere hamileyim ben. 6 haftalıkken birgün kanamam oldu ve düşük riski var iğneyi kesiyoruz dedi doktorun. İğneyi kestik şuanda sadece coraspine devam ediyorum.
Hergün dua ediyorum canım. Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip eder inşallahNe güzel, Allah tamamını erdirsin canım. Kucağına almak nasip olur inşallah. Dua et darısı bana olsun bende çok iki benek istiyorum
Aminnn inşallahHergün dua ediyorum canım. Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip eder inşallah
Benimde 2tane 3.gun embriyosu transfer edildi canım seni takipteyim :)2 tane 3. Gün embriyosu canım
Canım ne durumdasın ben bugün 10 gün ve test yaptım negatif ve adet oldum5.gün embriyosuydu. Hiç bir belirti yok. Daha doğrusu transferden 1 gün önce hafif çapta ohss olmuştum ben onun ağrıları halen devam ediyor. O yüzden belirti var mı yok mu anlayamıyorum. Karnım kasıklarım ohssye bağlı olarak günlerdir ağrıyor zaten.
23 nisan da benim tatlım. sanırım ilaçlar fazla gfeliyo bana midem haşatBugün transferimin 3.günü.. test tarihimm 25 Nisan, sabırsızlıkla bekliyorum :)))
hayırlısı olsun canım senin için. Ben cumartesi günü 7.gün idrar ve kan testi yapmıştım, sonuç pozitifti. Yarın 10.günüm. Tekrar test yaptıracağım inşallah artmıştır değerim.Canım ne durumdasın ben bugün 10 gün ve test yaptım negatif ve adet oldum
benim hiç bir belirtim olmadı canım. Sadece 3-4.gün biraz adet sancısına benzer sancılarım oldu. Ama hemen geçti. Belirtilere takılma. Her bünyeye göre değişiyor.Merhaba arkadaslar kan testi pozitif cikanlar belirtileriniz nelerdi paylasirmisiniz?
Aynen canım ya bende herşeyden tiksiniyorum ilaçlardan heralde.. senin kaçıncı gün embriyosuydu23 nisan da benim tatlım. sanırım ilaçlar fazla gfeliyo bana midem haşat
Canım sen hamilemisin :)benim hiç bir belirtim olmadı canım. Sadece 3-4.gün biraz adet sancısına benzer sancılarım oldu. Ama hemen geçti. Belirtilere takılma. Her bünyeye göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?