Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

benim hiç bir belirtim olmadı canım. Sadece 3-4.gün biraz adet sancısına benzer sancılarım oldu. Ama hemen geçti. Belirtilere takılma. Her bünyeye göre değişiyor.
Anladm cnm benimde bugun 9 gunum arada benimde oluyor adet agrisi gibi.belim bacaklarim oyle.gogsum 5.gunden sonra falan baya hassaslasti umarim hamileliktendir insallah

Benimde 2tane 3.gun embriyosu transfer edildi canım seni takipteyim :)

Hayırlısı olsun canım inşallah ikisi de tutunur sana müjdeler vermek nasip olur.
Sen 2 gün önce sonuç alacaksın. Peki Hangi şehirde yaptırdın canım? Ben Ankara da yaptırdım

benim de kızçeler 2 tane 3. gün biri 8 biri 6 hücreli

Canım hayırlısı olsun. Ne güzel hepimiz güzel haber alırız inşallah. Doktor bize hücre sayısını söylemedi fotoğraflarını attı sadece:)

Mersin'de yaptırdım cnm özel tüp bebek merkezi

hayırlısı olsun canım senin için. Ben cumartesi günü 7.gün idrar ve kan testi yapmıştım, sonuç pozitifti. Yarın 10.günüm. Tekrar test yaptıracağım inşallah artmıştır değerim.
Senin adına çok sevindim en azından senin ki tutmuş şuan benim yaşadığım bu şeyi yasamiycan için çok mutluyum çok zormuş ilk denemem di ve yıkıldım diyebilirim hayrlisyla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

Amin teşekkür ederim ama sen de yıkılma lütfen. Daha ilk denemenmiş ilk denemede tutması az bir ihtimal zaten. Lütfen umudunu kaybetme emnim çok güzel olacak senin için herşey.

Canımm duygularını yasayan bırı olarak sunu diyebılırım kı acını yasa, agla ,üzül ama sonra yoluna devam et vazgecme. Ben 4. Denedım 10 kere deneyenler var canım. Rabbım buyuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…