- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
evet galiba inşallah :) cumartesi 7.günümde test yaptırdım pozitif çıktı canım:) yarın tekrarlayacağım testi inşallah artmıştır değerim.Canım sen hamilemisin :)
Ay ne güzel canım maşallah :) 2tane mi transfer olmustunevet galiba inşallah :) cumartesi 7.günümde test yaptırdım pozitif çıktı canım:) yarın tekrarlayacağım testi inşallah artmıştır değerim.
yok canım tek 5.gün AA kaliteAy ne güzel canım maşallah :) 2tane mi transfer olmustun
Anladım canım benim 3.gun 2tane transfer edildi inslalah tutunuryok canım tek 5.gün AA kalite
2 tane 3. Gün embriyosu canım
benim de kızçeler 2 tane 3. gün biri 8 biri 6 hücreliBenimde 2tane 3.gun embriyosu transfer edildi canım seni takipteyim :)
3. gün tatlım.Aynen canım ya bende herşeyden tiksiniyorum ilaçlardan heralde.. senin kaçıncı gün embriyosuydu
Hadi hayırlı haberler alırız inşallah canım yaşın kaçbenim de kızçeler 2 tane 3. gün biri 8 biri 6 hücreli
Anladm cnm benimde bugun 9 gunum arada benimde oluyor adet agrisi gibi.belim bacaklarim oyle.gogsum 5.gunden sonra falan baya hassaslasti umarim hamileliktendir insallahbenim hiç bir belirtim olmadı canım. Sadece 3-4.gün biraz adet sancısına benzer sancılarım oldu. Ama hemen geçti. Belirtilere takılma. Her bünyeye göre değişiyor.
Benimde 2tane 3.gun embriyosu transfer edildi canım seni takipteyim :)
benim de kızçeler 2 tane 3. gün biri 8 biri 6 hücreli
Mersin'de yaptırdım cnm özel tüp bebek merkeziHayırlısı olsun canım inşallah ikisi de tutunur sana müjdeler vermek nasip olur.
Sen 2 gün önce sonuç alacaksın. Peki Hangi şehirde yaptırdın canım? Ben Ankara da yaptırdım
Canım hayırlısı olsun. Ne güzel hepimiz güzel haber alırız inşallah. Doktor bize hücre sayısını söylemedi fotoğraflarını attı sadece:)
Mersin'de yaptırdım cnm özel tüp bebek merkezi
evet galiba inşallah :) cumartesi 7.günümde test yaptırdım pozitif çıktı canım:) yarın tekrarlayacağım testi inşallah artmıştır değerim.
Benimde eşim hatayli cnm :)Anladım canım, eşimle Hatay'da yaşıyoruz ancak ailem burada olduğu için Ankara'yı tercih ettik.
İnşallah 25 Nisanda güzel haberlerini alırım.
Senin adına çok sevindim en azından senin ki tutmuş şuan benim yaşadığım bu şeyi yasamiycan için çok mutluyum çok zormuş ilk denemem di ve yıkıldım diyebilirim hayrlisyla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımhayırlısı olsun canım senin için. Ben cumartesi günü 7.gün idrar ve kan testi yapmıştım, sonuç pozitifti. Yarın 10.günüm. Tekrar test yaptıracağım inşallah artmıştır değerim.
Aaa masallah cnmCanım bende bugun ıdrar testı yaptım çift cızgi cıktı çok şükür... yarın kan testıne gıdıcem :)
Tebrik ederim çok güzel haber :) inşallah katlanarak artar değern.Canım bende bugun ıdrar testı yaptım çift cızgi cıktı çok şükür... yarın kan testıne gıdıcem :)
Amin teşekkür ederim ama sen de yıkılma lütfen. Daha ilk denemenmiş ilk denemede tutması az bir ihtimal zaten. Lütfen umudunu kaybetme emnim çok güzel olacak senin için herşey.Senin adına çok sevindim en azından senin ki tutmuş şuan benim yaşadığım bu şeyi yasamiycan için çok mutluyum çok zormuş ilk denemem di ve yıkıldım diyebilirim hayrlisyla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım
Aaa masallah cnm
Senin adına çok sevindim en azından senin ki tutmuş şuan benim yaşadığım bu şeyi yasamiycan için çok mutluyum çok zormuş ilk denemem di ve yıkıldım diyebilirim hayrlisyla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım
Benimde eşim de HataylıBenimde eşim hatayli cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?