Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Erzurum’da yaptırdım tatlım embriyologa özellikle sordum ancak bu kadar ayrıntı alabildim. Kaliteyle alakalı bişey demedi

Erzurum’da yaptırdım tatlım embriyologa özellikle sordum ancak bu kadar ayrıntı alabildim. Kaliteyle alakalı bişey demedi
Valla canım ben ne kaliteyi sordum ne hoca bir şey dedi . Eşim doktora çok soru sormamı pek sevmiyor o yüzden sormadım kalite hakkında . Bir de heyecanlı bir yapım var o yüzden çok soru sormadım ben. Doktorda ekstradan bişi demedi güzel olacak inşallah, iyi embriyolar dedi sadece. İnşallah güzel sonuç alacağız ben inanıyorum içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım bu defa

Kızlar bugün transferin 4.gunu ..
Transfer gününden beri hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var sizce normal mi yardım edinnnn...

Merhaba kızlar maşallah pozitif sonuç alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,benimde bugün transferimin 5.günü , ilk deneme ve tek embriyo,zaman geçmek bilmiyo hiç belirtide yok korkuyorum olmayacak diye

kızlar günaydın 7.gün değerim 46 idi hatırlarsanız bugün 10. gün değerim 141,7 çok şükür...... Doktoruma mesaj attım tebrikler gebesiniz 12. gün tekrarlayın testi yeterli dedi.
Tebrikler canım...Allah kucağına almayı nasip etsin..Bende kısmet olursa bayramdan sonra başlıycam tedaviye...

Kızlar bugün transferin 4.gunu ..
Transfer gününden beri hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var sizce normal mi yardım edinnnn...

Kızlar selam. Benim 5.gün AA kalite tek embriyo. Belirtilere hiç takılmayın herkese göre değişiyor. Benim sadece 3-4.gün biraz adet sancısına benzer sancılarım olmuştu. Hatta adet olacağım sanıp korkmuştum. Ama sonra geçmişti. Rahat olmaya özen gösterin, kaygılanmayın ve normal hayatınıza devam edin. Yatarak geçirmeyin. Ben cumartesi transfer olup pazartesi işe başladım. Yenilecek içecek şeylerin de çok etkili olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası. Normal sağlıklı beslenmeme devam ettim. Farklı olarak günde 1 tane kivi yedim sadece.

Merhaba arkadaşlar, ben de ilk defa tüp bebek tedavisine başlamıştım sebepsiz infertilite teşhisiyle Ocak sonunda. Ama çıkan bazı terslikler sebebiyle hala transfer olamadım. 1 haftaya kadar adet olucam, umarım hayırlısıyla bir terslik çıkmaz da güzel sonuca varırım ben de bir an önce. Burada okuyup da pozitif sonuçları görüp mutlu oluyorum herkes adına ve umutlanıyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

Ben de dün itibariyle tedaviye başladım ilk iğnemi dün oldum.. bakalım bugün kendime nasıl yapıcam Ben dondurup Haziran'da transfer olmak istiyorum Mayıs ayında seyahatlerim var ama doktorum da taze transfer her zaman en idealidir diyor.. ne düşünüyorsunuz bu konuda??

Hayırlı olsun canm, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..

canım ben transferden 1 gün önce hafif ohss denilen durumu oldum. Aşırı ağrım vardı. Doktor transferi iptal edip etmeme konusunda kararsız kaldı. Ama taze transfer her zaman daha iyidir deyip tek embriyoyu transfer etti ve tuttu çok şükür. İmkanın varsa taze transfer yaptır derim.

Canımm duygularını yasayan bırı olarak sunu diyebılırım kı acını yasa, agla ,üzül ama sonra yoluna devam et vazgecme. Ben 4. Denedım 10 kere deneyenler var canım. Rabbım buyuk...
Öyle ama ilk denemem olmasına rağmen çok büyük bir yıkım mis bunu anladım şuan bir sure tekrar yapmayı düşünmüyorum çünkü psikolojik olarak hazir değilim şuanda hiç bir problem yok Ken normal yoldan olmayıp 2 aşılama yapıp arkasına tüp bebek tedavisinde doktorlar herşey çok iyi çok güzel diyip sonunda hüsran yaşamak beni çok yıpratıcı bir süreç oluyo çok umutluydum eşim çok hazırlamıştı kendini yikildik resmen

Benim 6.gün oluyor ozaman 23 nisan da tahlil istedi doktorum ama cuma günü sağlık ocağına gidip yaptırıcam galiba 4gün daha beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…