Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Benim 6.gün oluyor ozaman 23 nisan da tahlil istedi doktorum ama cuma günü sağlık ocağına gidip yaptırıcam galiba 4gün daha beklemek çok zor
Benim doktorum da 12.gün ilk testi yaptır demişti. Doktorlar biraz garantici davranıyor doğal olarak. Ama beklemek çok zor bizim için:) Ben 7.gün sabah idrarda silik çift çizgiyi gördüm sonra kan verdim pozitif çıktı.

Canım 7.gün evde yaptığın idrar testin erken gebelik testimiydi yoksa normalmi?

Ne güzel maşallah ben hiç bişey hissetmiyorum

Canım ben de aynı durumdayım sağlık ocağına gidip yaptırmayı düşünüyorum inşallah Hamileyizdir ikimiz de
Ay inş. Ya...
niye bilmiyorum içimde bir sıkıntı var sürekli ağlama isteği geliyor Bu gün adet günüm kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim başladı bunlar bende adet belirtisiydi ondan herhalde canım çok sıkkın

Dünden beri ağrım var. Dün çok üzücü bir haber aldım ondan mıdır diye düşünüp duruyorum. Böyle ağrısı olup pozitif sonuç alan var mı arkadaşlar. Bugün transferin 3. Günü

Hiç aklına kötü şeyler getirme canım düşün bak Hamile olma ihtimalin var ve her gün bu ihtimalle yaşıyorsun düşüncesi bile güzel Allahtan başka kimse bilemez tutup tutmadığını sadece dua et olmasa ne yaparım diye düşüneceğine olunca neler yaparım diye düşün

Dünden beri ağrım var. Dün çok üzücü bir haber aldım ondan mıdır diye düşünüp duruyorum. Böyle ağrısı olup pozitif sonuç alan var mı arkadaşlar. Bugün transferin 3. Günü
Bende aynı senin gibiyim adet ağrısı gibi ağrıların var. Dun baya oldu hatta bugün okadar değil. Bende transferin 5gunundeyim

Evet ben de merak ediyorum benim de belim kopacak gibi ağrıyor fazla ayakta kalamıyorum lütfen ağrı yaşayıp da pozitifi gören varsa yazsın

Bende aynı senin gibiyim adet ağrısı gibi ağrıların var. Dun baya oldu hatta bugün okadar değil. Bende transferin 5gunundeyim
Doktoruma sordum normal dedi. Dün gıdıklanma batma vardı akşama doğru adet ağrısı başladı. Panik yaptım nedense. Ama doktor normal dediği için endişeyi bir kenara bırakacağım. Belki iki baybi de tutunmuştur o yüzden ağrıyordur

Ama işte neye bağlı iyi tutunduğuna mı işaret ya da ilaçlar mı yapıyor bu ağrıyı onu bi bilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…