- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
inşaallah canım..isteyen herkesin inşaallah...teşekkür ederim canım. darısı başına olsun inşallah. :)
Ekstra bir şey demedi. Normal deri sadece. Ben iyiye işaret diye düşünmek istiyorum. İnşallh bebeğimiz tutunmuş o yüzden ağrı yapıyordur.Ama işte neye bağlı iyi tutunduğuna mı işaret ya da ilaçlar mı yapıyor bu ağrıyı onu bi bilsek
İnşallah canım inşallah ben de tutunduğunu düşünmek istiyorum boşa olamaz bu ağrılarEkstra bir şey demedi. Normal deri sadece. Ben iyiye işaret diye düşünmek istiyorum. İnşallh bebeğimiz tutunmuş o yüzden ağrı yapıyordur.
Allah yardımcımız olsun. Hepimiz için hayırlısı olsun, hayırlısı inşallah bebişlerimizin bize tutunduğudurİnşallah canım inşallah ben de tutunduğunu düşünmek istiyorum boşa olamaz bu ağrılar
Normal bence canım bende de hiç belirti olmamıştıKızlar bu ağrılar ne zaman başladı sizde transferden kaç gün sonra benim transfer dün gerçekleşti beşinci gün embriyosu ama bende hiç bir belirti yok normal mi
Canım idrar testleri çok yanıltıcı hemen üzülme en iyisi yarın kan ver daha kesin sonuç elde edersin kanda 7.günden sonra çıkıyorYaw kızlar ben az önce dayanamadım gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı çok üzüldüm :-( bugün 9. Günümdü
Canım ne bileyim karar veremedim yarın gitsem mi gitmesem mi en azından belli bi değerde çıkar belli olur de mi ya esasen benim korkum yarın kanda olumlu çıkarsa salı günü düşerse değerim o zaman üzülürüm işte :-(Canım idrar testleri çok yanıltıcı hemen üzülme en iyisi yarın kan ver daha kesin sonuç elde edersin kanda 7.günden sonra çıkıyor
Ben yarın ve pazar günü test yaptırıcam inş. En azından ne olduğu belli olur böyle beklemek çok yoruyor kafamıCanım ne bileyim karar veremedim yarın gitsem mi gitmesem mi en azından belli bi değerde çıkar belli olur de mi ya esasen benim korkum yarın kanda olumlu çıkarsa salı günü düşerse değerim o zaman üzülürüm işte :-(
Pazar günü nerde yaptıracaksın canım acilde mi orda yapıyorlar mı?Ben yarın ve pazar günü test yaptırıcam inş. En azından ne olduğu belli olur böyle beklemek çok yoruyor kafamı
Aciller yapıyor önceki trasferderimde tıp'ın aciline gitmiştim yaptılar tüp bebek sonrası 11. Günüm deyince sorun çıkmamıştıPazar günü nerde yaptıracaksın canım acilde mi orda yapıyorlar mı?
Tamam canım o zaman ben de gideyim pazar günü 12. Günüm oluyor zaten salıya kadar beklememiş olurumAciller yapıyor önceki trasferderimde tıp'ın aciline gitmiştim yaptılar tüp bebek sonrası 11. Günüm deyince sorun çıkmamıştı
Benimde 7.günümde negatif çıktıYaw kızlar ben az önce dayanamadım gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı çok üzüldüm :-( bugün 9. Günümdü
Üzmicem canım artık oluruna bıraktım olacağı varsa olur zaten hakkımızda hayırlısı olsunBenimde 7.günümde negatif çıktı
kanı bekle dediler ...
Cmt günü öğrenicem hayırlısı olsun inşallah canım nasibimizde varsa olur
Kan verene kadar üzmeyeceğim kendimi sende öyle yap :)
Cnaim benim de transferimin ilk 5gunu kasiklarimda çok ağrı oldu bazen sağlı sollu ağrılar bazende adet ağrısı gibi ayni ..Selam Canlar. Benim bugün transferin 5. Günü.
Transferin 2. Gününden itibaren kasıklarım ağrıyor geçmedi. Bazen batma oluyor bazen gıdıklanma ama çoğunlukla adet ağrısına benzer ama biraz daha hafif bir ağrı var.
Bu durumu yaşayan var? Sanki diğer tüp bebek tedavilerimde böyle uzun süren ağrım olmamıştı. Anlam veremiyorum
Güzel benzetmeCnaim benim de transferimin ilk 5gunu kasiklarimda çok ağrı oldu bazen sağlı sollu ağrılar bazende adet ağrısı gibi ayni ..
Bugün transferimin 7.ci günündeyim ve 2gundur hiç birşey yok. Sanki içeride inşaat bitmiş gibi
Aynen canım bende .. ağrı girdiğinde hep tedirgin oluyodum.. bakalım sonuclarimiz pozitif olur inşallah ..Güzel benzetme
Vallahi aynı öyle sağlı sollu ağrılar. Bakalım ben de belki birer haftasonu. Hem iyi bir şey diyorum hem bi korku düşüyor içime karışık bir ruh halindeydim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?