Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Evet aynı gğn başlamış olduk, hadi hayırlısı:) Benim de merional diye bir iğne. Günde 225lik yapıyorum 5 gün vurulucam. Pazartesi kontrol.
Sözünü yumurtaların djrumuna göre mi veriyorlar bazen okuyorum 75lik 100luk falan acaba bnmki baya kötü durumda mi diye düşünmeye başladım ya da yüksek veermesinfeki amaç bı an önce olgunlaşması mi

Hiç bilmiyorum onu bana da 225lik başladı. Ama bir açıklama yapmadı bununla ilgili. Benim de kafama takıldı şuan

Bayanlar doktor ilk gun ultrason muaynenizde gördüğü folikul sayisi, yaşınız, varsa amh testiniz, fsh dozunuz vs bunlari dikkate alarak ilac dozu başlatır. genelde ilk basta yüksek doz baslatir 5 gün sonraki muyanede eğer gidişat guzelse dozu düşürebilir, gidişat istedigi gibi degilse dozu arttirabilir.

Teşekkürler:)

Nisan ayi tüp bebek tedavisi adayiyim
yaş 29, cikolata kistlerim var, 4. denemem olacak
öncelikle herkese hayılı günler gönlünüzce olur inşallah, benimde çikolata kistim var bende tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum, 4. olacak demişsiniz kistleriniz, hastalığınız ne durumda, korkuyorum bende açıkcası başarı oranları da nasıl çok kestiremiyorum

2 sene içinde 3 kere denedik bu süreçte tabi kistlerimde 1-2 cm civari büyüdü. malesef 2 deneme kimyasal 1 deneme negatif oldu ama kimisinin hemen ilk denemede pozitif oluyor sen bana bakma

2 sene içinde 3 kere denedik bu süreçte tabi kistlerimde 1-2 cm civari büyüdü. malesef 2 deneme kimyasal 1 deneme negatif oldu ama kimisinin hemen ilk denemede pozitif oluyor sen bana bakma
Bu hastalık insanı ümitsizliğe itiyor, Allahtan ümit kesilmez elbette o ol derse herşey olur ama doktorum banada hamile kalabilşiyor olabilirsin bebeğin tutunmama ihtimali yüksek dedi, toksik salgılıyormuş bu illet tutunmayı engelliyormuş, nasibi ne zamansa o zaman elbet ama işte ne bileyim kararsızım tüp konusunda, bir kez aşılama yaptık olmadı tekrar denemeli mi tüpe mi geçilmeli ?????? bilemiyorum

eğer sgk olan yani rapor geçen bi merkezde deniyeceksen ve rapor şartlarına uyuyorsan 2. asilamaninda yaptir sonuç negatif olursa belgelerini topla rapor cikart ve raporlu olarak tüp bebek dene derim cnm. çünkü cok ciddi paralar gidiyor. mesela benim gidecegim merkezde raporlu tüp bebek 3 bin raporsuz 7bin lira. raporlu olunca ilaclar da daha uyguna geliyor tabi. rapor şartları 3 yıllık evli olma, hic cocuk sahibi olmama, 2 igneli aşılama yaptirmis olma, eşlerden en az birinin bilmem kac gündür sgk pirimlerinin yatiyor olmasi.

ben ilk tüp denerken cikolata kistinin transferden sonra hic bir olumsuz etkisi olmaz demislerdi ama malesef sanirim bende olumsuz etki yapiyor

Kızlar nasıl gidiyor tedavileriniz? Ne aşamadasınız? Ben 5 gündür günde 225lik merional iğne kullanıyorum. Yarın ilk kontrolüm var. Bakalım kaç mm olmuş yumurtalarım :)

Kızlar nasıl gidiyor tedavileriniz? Ne aşamadasınız? Ben 5 gündür günde 225lik merional iğne kullanıyorum. Yarın ilk kontrolüm var. Bakalım kaç mm olmuş yumurtalarım :)
insallah guzel guzel büyüyorlardir cnm. sana tavsiyem az tuz bol su tuket. son günler acaip şişkinlik oluyor.

insallah guzel guzel büyüyorlardir cnm. sana tavsiyem az tuz bol su tuket. son günler acaip şişkinlik oluyor.
Evet canım doktor da aynısını söyledi. İğnelerle aldığımız hormonlar ödeme dönüşüyor ve şişkinlik yapıyormuş. Günde 2,5 litre su içip idrarla ödemi atmak gerekiyormuş.

Evet canım doktor da aynısını söyledi. İğnelerle aldığımız hormonlar ödeme dönüşüyor ve şişkinlik yapıyormuş. Günde 2,5 litre su içip idrarla ödemi atmak gerekiyormuş.
ben ilk tedavide hic dikkat etmedim opuya 2-3 gun kala karnim öyle bir şişti ki nerdeyse 6-7 aylik hamile gibi, catliyacagim zannettim berbat bisey.

senin taze transfer mi olacak dondurulmus mu belli mi?

ben ilk tedavide hic dikkat etmedim opuya 2-3 gun kala karnim öyle bir şişti ki nerdeyse 6-7 aylik hamile gibi, catliyacagim zannettim berbat bisey.

senin taze transfer mi olacak dondurulmus mu belli mi?
Bu benim ilk tedavim. Eğer her şey yolunda giderse taze transfer olacak.

Hanımlar selam, benim de geçen ay embriyolar donduruldu, bir haftya kadar adet olup, sonra da transfer sürecine gireceğim kısmetse. Vu 1 ay geçmek bilmedi opudan sonra:)

Neden opudan sonra dondurulup bir sonraki ay transfer yapılıyor kızlar? Ben pek bilmiyorum da hangi durumlarda böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…