- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi ruhum_mavi
-
Aman inşallah olmaz ben son gun ler fenaydimHmm anladım canm. Bende pco yok ama bakalım durum neyi gösterecek
En cok pcos hastaları ve yumurta rezervi fazla olanlar diye biliyorum canım gerci ben de pcosluyum ama yasamadimDaha cok kimlerde ohss oluyor kizlar bilgisi olan varmi? Benide bu korkutuyor ya
Canım malesef uymuyorum şartlara bir oğlum var, Allah ona sağlık versin, ben yaptırısam ücretli olacak, çikolata kisti etkiliyor tutunmayı canım doktorum söyledi banaeğer sgk olan yani rapor geçen bi merkezde deniyeceksen ve rapor şartlarına uyuyorsan 2. asilamaninda yaptir sonuç negatif olursa belgelerini topla rapor cikart ve raporlu olarak tüp bebek dene derim cnm. çünkü cok ciddi paralar gidiyor. mesela benim gidecegim merkezde raporlu tüp bebek 3 bin raporsuz 7bin lira. raporlu olunca ilaclar da daha uyguna geliyor tabi. rapor şartları 3 yıllık evli olma, hic cocuk sahibi olmama, 2 igneli aşılama yaptirmis olma, eşlerden en az birinin bilmem kac gündür sgk pirimlerinin yatiyor olmasi.
ben ilk tüp denerken cikolata kistinin transferden sonra hic bir olumsuz etkisi olmaz demislerdi ama malesef sanirim bende olumsuz etki yapiyor
Benim de pco o cinsten benim de adetlerim de sıkıntı yok düzenli olur . 26 taneydi benim toplanan benim çok fazla uyarıldı sadece çok ağrı çektim karnım çok şiştiBen yaşadım hayatımın en kötü on günüydü diyebilirim canım hergün hastanedeydim serum bağlandı iğnelere başlamak zorunda kaldım öyle çok yumurta da toplanmadı 15taneydi benim doktor hep söyledi ohss riskinden dolayı 2 ay sonra olacak transfer diye ki iyiki de öyle olmuş diyorum beklemek en iyisi bence böyle bi durum da . Ben hafif orta düzeydim bi de şiddetli olanlar var doktorlar hafif atlatalım diye düşük doz başlıyo iğnelere bi de bende ki pko sadece yumurtalıklarda olan cinsten hormon ve adet de sıkıntı yoktu..Sardunyayaa @Esrarengsiz1016
Gayet güzel gidiyor canım haftaya olur gibi :)Bugün kontrole gittim iğnemin 6.günündeyim. Toplam 7 adet yumurtam 10 mm olmuş. İğnenin dozunu değiştirmedi 225e devam:) Çarşamba tekrar çağırdı. Opu günüyle ilgili bilgi vermedi sizce haftaya mı olur?
Hadi hayırlısı bakalım:) 7 yumurta biraz az gibi geldi. Çünkü döllenmede sorun yaşayabiliriz diye düşünüyorum. Eşimin sperm kalitesinden dolayı.Gayet güzel gidiyor canım haftaya olur gibi :)
yok cnm kalite sayidan daha önemliHadi hayırlısı bakalım:) 7 yumurta biraz az gibi geldi. Çünkü döllenmede sorun yaşayabiliriz diye düşünüyorum. Eşimin sperm kalitesinden dolayı.
Canım sıvı birikti akciğerlere kadar sıkıntılı bi dönemdi kaçtane 5. Güne giden oldu donduruldu canımBenim de pco o cinsten benim de adetlerim de sıkıntı yok düzenli olur . 26 taneydi benim toplanan benim çok fazla uyarıldı sadece çok ağrı çektim karnım çok şişti
Toplam da 9 tane suan 6 tane kaldiCanım sıvı birikti akciğerlere kadar sıkıntılı bi dönemdi kaçtane 5. Güne giden oldu donduruldu canım
Maşallah canım kaliteleri nasıldı transfer edilenlerin ve kalanlarınToplam da 9 tane suan 6 tane kaldi
Hepsi 5. gün embriyosu dediler ama çözülürken 2 tanesi gitti 1 tane transfer oldu. Dondurulmuş 6 tane kaldı.Maşallah canım kaliteleri nasıldı transfer edilenlerin ve kalanların
Hayırlı olsun tedaviniz benim bildiğim kadarıyla yaşa göre konuluyor . Yani 35 yaş üstü 2 , 35 yaş altı 1 adet diye biliyorum.Bayanlar size bi sorum olacak biz tıp fakültesinde oluyoruz tüp bebek tedavisini Nisan ayında başlanacak benim iğnelere. Burdaki bayanlardan duydum da devlet destekli olduğu için bir yumurtadan fazla koydurmuyorlarmış bileniniz var mı acaba devlette yapıp da birden fazla yumurta koyduran var mı? Hepinize geçmiş olsun.
Ben özelde yaptırıyorum ama sgk ile anlaşması olan bir merkez ve rapor çıkardım devlet desteğiyle yaptırıyorum. Eğer yeteri kadar döllenme olursa 2 tane koyacak doktorum. Sizin dediğiniz gibi bir şeyi ilk defa duyuyorum.Bayanlar size bi sorum olacak biz tıp fakültesinde oluyoruz tüp bebek tedavisini Nisan ayında başlanacak benim iğnelere. Burdaki bayanlardan duydum da devlet destekli olduğu için bir yumurtadan fazla koydurmuyorlarmış bileniniz var mı acaba devlette yapıp da birden fazla yumurta koyduran var mı? Hepinize geçmiş olsun.
devlet hastanelerinde ve universitelerinde yasa gereği 35 yaş alti ve ilk denemede sanirsam tek koyma zorunluluğu var. aslında ozellerde de bundan bahsediyorlar ama ozellerde doktora ısrar edince 2 de koyuyorlar. benim ilk deneme özelde devlet destekli ve 26 yasimda yapildi 2 tane koyuldu, sonraki 2 denemede de hep 2 koyulduBayanlar size bi sorum olacak biz tıp fakültesinde oluyoruz tüp bebek tedavisini Nisan ayında başlanacak benim iğnelere. Burdaki bayanlardan duydum da devlet destekli olduğu için bir yumurtadan fazla koydurmuyorlarmış bileniniz var mı acaba devlette yapıp da birden fazla yumurta koyduran var mı? Hepinize geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?