Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Ben yaşadım hayatımın en kötü on günüydü diyebilirim canım hergün hastanedeydim serum bağlandı iğnelere başlamak zorunda kaldım öyle çok yumurta da toplanmadı 15taneydi benim doktor hep söyledi ohss riskinden dolayı 2 ay sonra olacak transfer diye ki iyiki de öyle olmuş diyorum beklemek en iyisi bence böyle bi durum da . Ben hafif orta düzeydim bi de şiddetli olanlar var doktorlar hafif atlatalım diye düşük doz başlıyo iğnelere bi de bende ki pko sadece yumurtalıklarda olan cinsten hormon ve adet de sıkıntı yoktu.. Sardunyayaa @Esrarengsiz1016

Bende ilk denemede cok hafif ohss gibi oldum. doktor dostinex vermisti zaten ohss riskini önleyelim diye belki de ondan hafif atlattim. karnim acaip şişti, mide bulantısı yapti ama transferden 2-3 gün sonra azalarak geçti. bende pcos yok bu arada ve sadece 10 yumurta toplanmıştı.

Canım malesef uymuyorum şartlara bir oğlum var, Allah ona sağlık versin, ben yaptırısam ücretli olacak, çikolata kisti etkiliyor tutunmayı canım doktorum söyledi bana

Benim de pco o cinsten benim de adetlerim de sıkıntı yok düzenli olur . 26 taneydi benim toplanan benim çok fazla uyarıldı sadece çok ağrı çektim karnım çok şişti

Bugün kontrole gittim iğnemin 6.günündeyim. Toplam 7 adet yumurtam 10 mm olmuş. İğnenin dozunu değiştirmedi 225e devam:) Çarşamba tekrar çağırdı. Opu günüyle ilgili bilgi vermedi sizce haftaya mı olur?

Gayet güzel gidiyor canım haftaya olur gibi :)

Hadi hayırlısı bakalım:) 7 yumurta biraz az gibi geldi. Çünkü döllenmede sorun yaşayabiliriz diye düşünüyorum. Eşimin sperm kalitesinden dolayı.
yok cnm kalite sayidan daha önemli insallah cok guzel yumurtalardir hepsi dollenir daha opuya kadar arkadan yetişen bi kac yumurta daha da olabilir

Bayanlar size bi sorum olacak biz tıp fakültesinde oluyoruz tüp bebek tedavisini Nisan ayında başlanacak benim iğnelere. Burdaki bayanlardan duydum da devlet destekli olduğu için bir yumurtadan fazla koydurmuyorlarmış bileniniz var mı acaba devlette yapıp da birden fazla yumurta koyduran var mı? Hepinize geçmiş olsun.

Hayırlı olsun tedaviniz benim bildiğim kadarıyla yaşa göre konuluyor . Yani 35 yaş üstü 2 , 35 yaş altı 1 adet diye biliyorum.

Ben özelde yaptırıyorum ama sgk ile anlaşması olan bir merkez ve rapor çıkardım devlet desteğiyle yaptırıyorum. Eğer yeteri kadar döllenme olursa 2 tane koyacak doktorum. Sizin dediğiniz gibi bir şeyi ilk defa duyuyorum.

kızlar bende nisan ayında tedaviye başlamak istiyorum önerebileceğiniz merkez doktor var mı raporum çıkacak bu hafta rapor geçen bir klinik araştırıyoruz

devlet hastanelerinde ve universitelerinde yasa gereği 35 yaş alti ve ilk denemede sanirsam tek koyma zorunluluğu var. aslında ozellerde de bundan bahsediyorlar ama ozellerde doktora ısrar edince 2 de koyuyorlar. benim ilk deneme özelde devlet destekli ve 26 yasimda yapildi 2 tane koyuldu, sonraki 2 denemede de hep 2 koyuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…