Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

testi yanlış çıkan birtek sizi duydum açıkçası benimde kafam karıştı şimdi. peki testleri doğru zaman da ve doğru şekilde yaptığınıza emin misiniz

Merhaba kızlar,
Bu ay ilk defa hayıt otu kullandım ve regl oldum 15 gün içinde. Böyle yan etkileri olabiliyor mu bilen var mı? Benim regl düzenlidir çok. Ben gebe kalabilmek için kullanmıştım.
bende bu ay kullandım ama bende öyle bir etkisi olmadı aksine beni rahatlattığını hissettim. sadece hayıttan dolayı erken yumurtladım

3 gün varken yaptim erken hamilelik testi ama

Teşekkür ederim canım benimde bat 10 nisan sabırsızlanıyorum o yüzden sordum inşallah karnımız dolar nisan ayında
Ben 3 hamileliğin 2 sinde de. Regle 3 kala yaptım kaset test aynı böyle çıkmıştı. Şimdi yine 3 gün kala yapacağım.

Var sa yoksa da çıkıyor diye biliyorum. Peki Yumutlama takibi yaptınmı
Bu ay ilk denediğim için ovülasyon testi almadım telefon uygulamasından takip ettim adetimin bitiminden 10 günden sonrasını gün aşırı ilişki ile değerlendirdim ay sonuna kadar da değerlendirme yapacağım inşallah olur

Hadi inşallah canım

Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Benim klomen başlamıştı günde 1 almam gerekiyordu. Akşam yemeğinden sonra alıyordum. Belki de etkilemeyecektir sürecinizi. Ya da Kim bilir belki bir mucizeye eşlik eder niyetiniz sabrınız kuvvetiniz Valla ben gözü kararttım bekleyeceğimz kadar bekledik o yüzden hareket vakti dedik eşimle. Biz de öğretmen olduğumuz için yazın memleket yolcularıyız hiç olmazdı. Yaza girmeden belki mucizemiz olur öyle gideriz dedik :)

Kizlar adetime 2 gün kaldı ovulasyon testim bu şekilde. Tekrar mi yumurtluyorum acaba ?

Eklentiler

• IMG_20210326_082813.webp
    13 KB · Görüntüleme: 37
kızlar regl olduğum zaman hiç göğüslerim acımazdı bugün sabahtan beri sağ göğsümün yanında batmalar oluyor. hiç böyle bişey yaşayan var mı

Ne güzel konuştun valla varya bu ay niyetim o ama neye çok sarılsam pat birşey oluyor artık ne olursa hayırlısı ben de kararttım gözümü. Şuan seni dört gözle bekliyorm özelde mi oldunuz aşılama? Birde memleket neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…