- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Canım Bnde heray böyleyim sıkma canını rabbim önümüzdeki ay nasip eylesin hayırlısınıBen regli oldum kizlarçok umitliydim bu ay. Hayırlısı olsun artık rabbim bilir en güzelini...
Canim sen iki günde bir bile girsen ilişkiye o yumurta çatlar en güzeli garanti birgun arayla gir ben o testlere inanmıyorum kac kere yaptım hatta yumurtlama gününde bile yaptım çıkmadı onun için yumurtlama programını indirdim ondan takip ediyorumKızlar merhaba fotoğraf ekleyecektim lakin ekleyemeyi başaramadım. Ovulasyon testi yapıyorum bu ay, adet biter bitmez başladım. O esnada 1 yumurtlama oldu. Şimdi testlere devam ediyorum. Dün T çizgisi Cden daha koyuydu dünü değerlendirdik bugün T çizgisi yine cden koyu. Çatlama olmamış sanırım. Anlamadım. Ay içerisinde yaptığım diğer testlerde genel olarak t çok silik değildi ama Cyi ilk defa 2 gündür geçti. Ben yumurtladım mı acaba? 22,23 nisanı değerlendirdik 24 nisanı boş geçtik Dünü de değerlendirdik bugünü boş geçip yarını değerlendirelim diyoruz anlamadık bir türlü. Acaba bugünü de mi değerlendirmek gerek. Bir de tabi bu kadar sık ilişkide sperm kalitesi de düşebilir. Çıkamadık işin içinden. Acaba yarın da T çizgisi bu kadar koyu olur mu?
Amin canım vardır bı hayır. İns rabbim herkese hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin. Daha üç aydır deniyoruz. Hemen olacak gibi düşündüğüm için biraz hayal kırıklığı oluyorCanım Bnde heray böyleyim sıkma canını rabbim önümüzdeki ay nasip eylesin hayırlısını
Canim pko varsa inositol verir o iyi geliyormusPko var zaten Bnde sanırım ondan ama salı bakcak doktor inşallah açılmıştır
Benim 10.ay canım 4 senedir evliyim rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAmin canım vardır bı hayır. İns rabbim herkese hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin. Daha üç aydır deniyoruz. Hemen olacak gibi düşündüğüm için biraz hayal kırıklığı oluyor
Salı günü bakacaklar henüz bi ilaç kullandırmadı doktor ama bunu kaydedip kendim bi sorayım canım saolCanim pko varsa inositol verir o iyi geliyormus
Sor canim bende pko yok ama kullanıyorum yumurtalık için ama araştırdım asıl amacı pko olanlarmisSalı günü bakacaklar henüz bi ilaç kullandırmadı doktor ama bunu kaydedip kendim bi sorayım canım saol
Kızlar yorumlar mısınız? Dün pikti bugün de t hafif silikleşmiş ama C den koyu geldi bana, devammı ediyor yumurtlamam acabaBen bat geçince kan vercem geçerse daha kuzu
İnş Allah ikimize de sağlıklı gebelik nasip etsin. Bence çok ertelemeyin. Ben ovulasyon testi ile planladığım aylarda o gece şehir dışından yatılı misafirler gelirdi. Acaba haber mi alıyorlar diye düşünüyordumBende aynı sizin gibiyim işte sebepsiz infertilite düşük filan oldu kimyasal birdene de hala yok korunnmalarımı saymazsak kürtaj sonrasi filan toplamda 2 yıldır aralıksız denedik yok yani. Ovulasyon testi kullanıyorum tam 3 aydır eşimde iş gereği yok o sebeble ben aşılama istyrm sıkıldım. Şansıma önümüz ramazan aşılama yaptırmak sıkıntı olblreşim düşünemiyorum bende ilaç alırsam o da var ramazan biter puff ne oluyor bakalım hep engel hep engel habire aşılama nasip olmuyor bana ya. Bende devam edyrm doğal yolla Allah ne şekilde verirse hayırlı versin hamile kalmakla bitse keşke herşey. Sağlıklı sıhhatli olsun. Siz hamiş kalırsanızz çok mutlu olacam kendim kadar olmazsanız da devam olana kadar vazgeçmek yok.
Yok ertelemiyorum inanki hayat erteliyor sürekli birşey çıkıyorİnş Allah ikimize de sağlıklı gebelik nasip etsin. Bence çok ertelemeyin. Ben ovulasyon testi ile planladığım aylarda o gece şehir dışından yatılı misafirler gelirdi. Acaba haber mi alıyorlar diye düşünüyordumBazen evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Allahım inşallah şifa vermiştir canım ameliyata gerek kalmaz umarımEvet cnm açılmış mı diye bakacaklar ama olmuyosa bundan olmuyodur kötü dedi inşallah açılmıştır yoksa ameliyat dedi
Bende kullandım bu ay kuzu vesile olur inşallah ama bende öyle yan etki olmadıMerhaba kızlar,
Bu ay ilk defa hayıt otu kullandım ve regl oldum 15 gün içinde. Böyle yan etkileri olabiliyor mu bilen var mı? Benim regl düzenlidir çok. Ben gebe kalabilmek için kullanmıştım.
Amin inşallahAllahım inşallah şifa vermiştir canım ameliyata gerek kalmaz umarım
Ben de programlara bakıyorum. Kasımdan beri deniyoruz ancak bu ay düzenli testte yapayım dedim ama test sürekli koyu çıkıyor 2 gündür. Sanırım 1 gün arayla ilişki en temizi dediğiniz gibi. Geçen bir arkadaşımın gebelik haberini aldık, istenmeyen gebelikmiş. Dedim biz aylardır yok tarih yok test çubuğu deniyoruz belki de serbest kalmak en güzeli ancak işte bu süreçte sakin kalmakta çok zormuş...Canim sen iki günde bir bile girsen ilişkiye o yumurta çatlar en güzeli garanti birgun arayla gir ben o testlere inanmıyorum kac kere yaptım hatta yumurtlama gününde bile yaptım çıkmadı onun için yumurtlama programını indirdim ondan takip ediyorum
Evet birakcan olursa olur rabbimim bildiği zamanı vardır diyen inşallah olur canim isteyen herkese versinBen de programlara bakıyorum. Kasımdan beri deniyoruz ancak bu ay düzenli testte yapayım dedim ama test sürekli koyu çıkıyor 2 gündür. Sanırım 1 gün arayla ilişki en temizi dediğiniz gibi. Geçen bir arkadaşımın gebelik haberini aldık, istenmeyen gebelikmiş. Dedim biz aylardır yok tarih yok test çubuğu deniyoruz belki de serbest kalmak en güzeli ancak işte bu süreçte sakin kalmakta çok zormuş...
hangi ilacı kullanıyorsunuz inofolic miSor canim bende pko yok ama kullanıyorum yumurtalık için ama araştırdım asıl amacı pko olanlarmis
hangi ilacı kullanıyorsunuz inofolic mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?