Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bişey sormak istedim. Ben 3. 4 gündür idrar yaparken baskı hissediyorum bu neden olur bilen yada başına gelen varmı. Benim ilk defa başıma geliyor

Canim sen iki günde bir bile girsen ilişkiye o yumurta çatlar en güzeli garanti birgun arayla gir ben o testlere inanmıyorum kac kere yaptım hatta yumurtlama gününde bile yaptım çıkmadı onun için yumurtlama programını indirdim ondan takip ediyorum

Canım Bnde heray böyleyim sıkma canını rabbim önümüzdeki ay nasip eylesin hayırlısını
Amin canım vardır bı hayır. İns rabbim herkese hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin. Daha üç aydır deniyoruz. Hemen olacak gibi düşündüğüm için biraz hayal kırıklığı oluyor

Amin canım vardır bı hayır. İns rabbim herkese hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin. Daha üç aydır deniyoruz. Hemen olacak gibi düşündüğüm için biraz hayal kırıklığı oluyor
Benim 10.ay canım 4 senedir evliyim rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben bat geçince kan vercem geçerse daha kuzu
Kızlar yorumlar mısınız? Dün pikti bugün de t hafif silikleşmiş ama C den koyu geldi bana, devammı ediyor yumurtlamam acaba

Eklentiler

• 200064A8-3323-4ADA-9A6D-0028EBB26BCE.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 43
İnş Allah ikimize de sağlıklı gebelik nasip etsin. Bence çok ertelemeyin. Ben ovulasyon testi ile planladığım aylarda o gece şehir dışından yatılı misafirler gelirdi. Acaba haber mi alıyorlar diye düşünüyordum Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Yok ertelemiyorum inanki hayat erteliyor sürekli birşey çıkıyor doktorum yoktu adetliyken 2. Günü aşılama başlarmış ben 5.gün gittim dediler adetin 2.günü gel ramazan ayı ilaçları gece mi içeyim diyorum bilmiyorum ayy kafam karışık inan. Hadi ramazan da olmasın diyorum sorna adetim bayramda nasıl gideyim her yer resmi tatilken valla bu arada Rabbim acısada verse bana ya

Merhaba kızlar,
Bu ay ilk defa hayıt otu kullandım ve regl oldum 15 gün içinde. Böyle yan etkileri olabiliyor mu bilen var mı? Benim regl düzenlidir çok. Ben gebe kalabilmek için kullanmıştım.

Merhaba kızlar,
Bu ay ilk defa hayıt otu kullandım ve regl oldum 15 gün içinde. Böyle yan etkileri olabiliyor mu bilen var mı? Benim regl düzenlidir çok. Ben gebe kalabilmek için kullanmıştım.
Bende kullandım bu ay kuzu vesile olur inşallah ama bende öyle yan etki olmadı

Ben de programlara bakıyorum. Kasımdan beri deniyoruz ancak bu ay düzenli testte yapayım dedim ama test sürekli koyu çıkıyor 2 gündür. Sanırım 1 gün arayla ilişki en temizi dediğiniz gibi. Geçen bir arkadaşımın gebelik haberini aldık, istenmeyen gebelikmiş. Dedim biz aylardır yok tarih yok test çubuğu deniyoruz belki de serbest kalmak en güzeli ancak işte bu süreçte sakin kalmakta çok zormuş...

Evet birakcan olursa olur rabbimim bildiği zamanı vardır diyen inşallah olur canim isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…