Yumurtlamadan 3 4 gün sonra hafiften başladı bende ara ara hala devam ediyo niye böyle oluyo ki adet olacak hissi veriyor sonra gidiyoBende 1 hafta önceden başladı
Ben 3 defa gittim. Adetin 3.günü hormon ve yumurtalık incelemesi, klomen yazdı 5-9 günler kullan 11 veya 12.gün gel dedi. Benim ovulasyonum genelde 14 gün Olduğu için 12.gün gittim.3 gün sonra da işlem için gittim. (özel hastane). Pcos iseniz durum biraz değişiyor sık takip gerekebilrBen de aşılama yaptırmayı çok istiyorum ama çalışıyorum sürekli izin alma durumum yok bu aşılama için kaç kere hastaneye gittiniz bir ayda ???
Kistin falan mı var da yapışıklık çıktı acaba kuzu neyden dolayı olmuş kiBnde bugün rahim filmi çekildim yapışıklık varmış açıldı çoğu film çekerken dedi böyle bişey başına gelen oldu mu acaba
Bat ım 1 Nisan test günü de aynı güne denk geliyor ama ben adetin geçmesini beklerim. Biz de şu şekilde oldu 3.5 yıldır evliyiz ilk2 yıl hiç çocuk istemedik tadını çıkardık hayatın. Sonra ki karar alışımızın ilk 1 yılında hiçbirşey kullanmadık Dr olur dedi hiç sorun yok. 1yıl bittikten sonra rahim filmi spermiyogram vs hiç birşey yok. 6 ay daha gecince aşılamaya geçtik. İnş olumlu olur. Olmazsa hemen ardından 2.ye geçeceğiz bakalım inş senin aşılamaya bile gerek kalmazValla yaa biz yapamadık aşılama yapsın hiç önemli değil nasıl yapıldığıburalarda seni takip edeceğim umut olacaksın içime hamiş kalasın dilerim çok kalmamış test ne zaman dedi doktor yap filan diye? Birde neden aşılama onu merak etmedim değil
Anestezi ile mi oldun anestesizmiBnde bugün rahim filmi çekildim yapışıklık varmış açıldı çoğu film çekerken dedi böyle bişey başına gelen oldu mu acaba
Bende aynı sizin gibiyim işte sebepsiz infertilite düşük filan oldu kimyasal birdene de hala yok korunnmalarımı saymazsak kürtaj sonrasi filan toplamda 2 yıldır aralıksız denedik yok yani. Ovulasyon testi kullanıyorum tam 3 aydır eşimde iş gereği yok o sebeble ben aşılama istyrm sıkıldım. Şansıma önümüz ramazan aşılama yaptırmak sıkıntı olblrBat ım 1 Nisan test günü de aynı güne denk geliyor ama ben adetin geçmesini beklerim. Biz de şu şekilde oldu 3.5 yıldır evliyiz ilk2 yıl hiç çocuk istemedik tadını çıkardık hayatın. Sonra ki karar alışımızın ilk 1 yılında hiçbirşey kullanmadık Dr olur dedi hiç sorun yok. 1yıl bittikten sonra rahim filmi spermiyogram vs hiç birşey yok. 6 ay daha gecince aşılamaya geçtik. İnş olumlu olur. Olmazsa hemen ardından 2.ye geçeceğiz bakalım inş senin aşılamaya bile gerek kalmaz
Pko var zaten Bnde sanırım ondan ama salı bakcak doktor inşallah açılmıştırKistin falan mı var da yapışıklık çıktı acaba kuzu neyden dolayı olmuş ki
Anestezisiz oldu canımAnestezi ile mi oldun anestesizmi
Ağrın oldumu pekiAnestezisiz oldu canım
Canım oldu fakat regl sancısı gibi düşün eğer sende çektireceksen beni öyle bi korkuttular ki asla okuma internetten yorumları felan dayanılmck gibi değilAğrın oldumu peki
Ben. Çekindim canım tam 1 ay önce kişiden kişiye değişiyor benim çok ağrılıgeçti o yüzden sordum kesinlikle bünye ile alakalı benceCanım oldu fakat regl sancısı gibi düşün eğer sende çektireceksen beni öyle bi korkuttular ki asla okuma internetten yorumları felan dayanılmck gibi değil
Tüplere açılmış mı diye nasıl bakacak ki tekrar canım anlamadım onuPko var zaten Bnde sanırım ondan ama salı bakcak doktor inşallah açılmıştır
Tüplere açılmış mı diye nasıl bakacak ki tekrar canım anlamadım onubenimde kistim var da korkuyorum hsg.
Evet cnm açılmış mı diye bakacaklar ama olmuyosa bundan olmuyodur kötü dedi inşallah açılmıştır yoksa ameliyat dediTüplere açılmış mı diye nasıl bakacak ki tekrar canım anlamadım onubenimde kistim var da korkuyorum hsg den
Geçmiş olsun nasıl oldun merak ettim anestezili mi canım. Sevindim senin adına açıldıysa sıkıntı yok bu üç ay içimde inşlh kalırsın hamişBnde bugün rahim filmi çekildim yapışıklık varmış açıldı çoğu film çekerken dedi böyle bişey başına gelen oldu mu acaba
Anestezisiz oldum canım şükür iyiyim. Çok saol amin inşallah hepimiz emek ve uğraşlarımızın sonunda mutluluğa kavuşuruzGeçmiş olsun nasıl oldun merak ettim anestezili mi canım. Sevindim senin adına açıldıysa sıkıntı yok bu üç ay içimde inşlh kalırsın hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?