Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de biraz inancım gitmeye başladı. Çünkü doktor rakibiyle aynı tutmuyor bu testler. Denedik biz tutmadı doktor başka dedi test başka en iyisi eşler yanında ise aralıklı ilişki takvimde aynı yumurtlamam testte de ama birşey yok. Eşim yok diye aldım bende artık bu ay olmazsa testi bırakıcam.

Allah seni kuzum ya :)) et et zaten nerde sessiz takılan varsa hamile ben sayfalarda çirit atıyorum kırmızılar oluyor sonum bu ay sessiz takılacsm ben sonra pozitif test atıp hamile miyim diye sorcam
:) :) ınsallah hadı bakalım bu ay extra yaptıgın bır sey var mı ben caksır denemeyı dusunuyorum :)

Kızlarr selam rica etsem teste bakarmısınız sizce 1 2 güne yumurtlama gerçekleşir mi? en son 6. Gün bugün yaptığım

Eklentiler

• 73E0882D-23A2-41F9-A5A2-58770B351C13.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 415E61F9-6B13-49D1-A29E-46523D5C51A5.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 61
:) :) ınsallah hadı bakalım bu ay extra yaptıgın bır sey var mı ben caksır denemeyı dusunuyorum :)
Canım ben çörek otu bal tarçın yaptım :) birde bol havuç yedim başka birşey yapmadım masaj yaptım :)) başkada birşey yok canım.

Peki kaç günde bir adet görüyorsun?
30 yada 31 günde bir. Adetim biteli 1 hafta oldu bittikteb hemen sonra başladım ilk defa 6. Gün diğerlerine göre daha koyu çıktı bide akıntım geldi sabah. Acaba az mı kaldı ki diye merak ettim açıkçası

Arkadaşlar akıntım var sarımsı yine bunu geçen adetimde de şüphelenmiştim enfeksiyon olabileceğini düşünüyorum. Randevu da alamam çünkü yok. bana bundan kurtulacağım ne önerirsiniz kaşıntı vesaire yok. Sadece sarı akıntım var fitil olsa atardım ya. Antibiyotik yesem iş görür mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…