- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 83
- 35
Evet ya iyi tespit benimde düzenli olan reglim mart 1 olması gerekirken 11 olduKuzum şubat ayı hatırlıyorum ben de dahil çoğu kişinin regli değişti, mevsimsel olabilir...
Benim de biraz inancım gitmeye başladı.Canim sen iki günde bir bile girsen ilişkiye o yumurta çatlar en güzeli garanti birgun arayla gir ben o testlere inanmıyorum kac kere yaptım hatta yumurtlama gününde bile yaptım çıkmadı onun için yumurtlama programını indirdim ondan takip ediyorum
Canim yumurtlama testinden bahsediyorsun demiE Ebrarrrimmm evet canım anladım ama burda yanlış çıkan bir seni duydum. şaşırdım açıkçası . doğru saatte ve doğru şekilde yaptığından emin misin
evet canım yumurtlama testinden bahsediyorumCanim yumurtlama testinden bahsediyorsun demi
Benimde hep duyduğum tam net pozitif vermiyor benim çevremde hep aynı şeyi duyuyorumevet canım yumurtlama testinden bahsediyorum
aynı ay oldugum ıcın :)Sıkı neden takip ediyorsun beniheyecan yaparrrım uğur filan boş bu uşak ne zaman gelse bana düğün olacak da
Allah seni kuzum ya :)) et et zaten nerde sessiz takılan varsa hamile ben sayfalarda çirit atıyorum kırmızılar oluyor sonum bu ay sessiz takılacsm benaynı ay oldugum ıcın :)
:) :) ınsallah hadı bakalım bu ay extra yaptıgın bır sey var mı ben caksır denemeyı dusunuyorum :)Allah seni kuzum ya :)) et et zaten nerde sessiz takılan varsa hamile ben sayfalarda çirit atıyorum kırmızılar oluyor sonum bu ay sessiz takılacsm bensonra pozitif test atıp hamile miyim diye sorcam
ben akzer markası aldım canım. kendi sitesindenkızlar çakşır suyu alıcamda ınternetten onerecegınız bı yer varmı
yani t çizgisi c kadar koyulaşmıyor mu . birde yaş kaç canımBenimde hep duyduğum tam net pozitif vermiyor benim çevremde hep aynı şeyi duyuyorum
Canım ben çörek otu bal tarçın yaptım :) birde bol havuç yedim başka birşey yapmadım masaj yaptım :)) başkada birşey yok canım.:) :) ınsallah hadı bakalım bu ay extra yaptıgın bır sey var mı ben caksır denemeyı dusunuyorum :)
Peki kaç günde bir adet görüyorsun?Kızlarr selam rica etsem teste bakarmısınız sizce 1 2 güne yumurtlama gerçekleşir mi?en son 6. Gün bugün yaptığım
kullanımını nasıl yapıcaz pekıben akzer markası aldım canım. kendi sitesinden
tamam sagol :)Canım ben çörek otu bal tarçın yaptım :) birde bol havuç yedim başka birşey yapmadım masaj yaptım :)) başkada birşey yok canım.
benım adete bır gun ve 3 gun once kala t kop koyuydu suan adetım onlara cok guvenmıyorum ben yaKızlarr selam rica etsem teste bakarmısınız sizce 1 2 güne yumurtlama gerçekleşir mi?en son 6. Gün bugün yaptığım
Evet kafam o kadar karıştı ki anlatamambenım adete bır gun ve 3 gun once kala t kop koyuydu suan adetım onlara cok guvenmıyorum ben ya
30 yada 31 günde bir. Adetim biteli 1 hafta oldu bittikteb hemen sonra başladımPeki kaç günde bir adet görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?