Sen akıntıya sa uy teste de canım. O yüzden gelişene akıntını dene. Testlere bırakma sadece. Testine gelince bence daha çok varmış gibi geldi bana.30 yada 31 günde bir. Adetim biteli 1 hafta oldu bittikteb hemen sonra başladımilk defa 6. Gün diğerlerine göre daha koyu çıktı bide akıntım geldi sabah. Acaba az mı kaldı ki diye merak ettim açıkçası
Gebelik testi yaptiniz mi acaba ? Ovulasyonu takip edin pik gorurseniz ya 2. Yumurtlama oluyor yada hamile olabilirsiniz bazi kisilerin ovulasyon testini etkiliyor çünkü ben adetime 2 gun kala yaptigimda 2. Cizgi hic yoktu sizinki baya belirginKizlar adetime 2 gün kaldı ovulasyon testim bu şekilde. Tekrar mi yumurtluyorum acaba ?
Sanki yarin pik olacak gibi geldi bana en gec 2 güne pik görürsün canimKızlarr selam rica etsem teste bakarmısınız sizce 1 2 güne yumurtlama gerçekleşir mi?en son 6. Gün bugün yaptığım
AMİN KUZUM İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :)hepimize bol şanslar :) rabbim bekletmeden kavuştursun...
Teşekkür ederim canımmSen akıntıya sa uy teste de canım. O yüzden gelişene akıntını dene. Testlere bırakma sadece. Testine gelince bence daha çok varmış gibi geldi bana.Bende başladım benim testle akıntım aynı anda oluyor genelde. Tek pik ikende değerlendirirsin
Hadi inşallahSanki yarin pik olacak gibi geldi bana en gec 2 güne pik görürsün canimama yarin olur bence
Valla belirtilerim ısrarla adet olacan diyor kulaklarımı sağır ettim bakalım. Can sağlığı olsun herşeyden önce. Memleket Diyarbakır ama İzmir'e görev yapıyorum. İzmirde özel bir hastanede yaptık aşılamayıNe güzel konuştun valla varya bu ay niyetim o ama neye çok sarılsam pat birşey oluyor artık ne olursa hayırlısı ben de kararttım gözümü.Şuan seni dört gözle bekliyorm özelde mi oldunuz aşılama? Birde memleket neresi
kullanımını nasıl yapıcaz pekı
Olsun nasipse sizin değilse devamValla belirtilerim ısrarla adet olacan diyor kulaklarımı sağır ettim bakalım. Can sağlığı olsun herşeyden önce. Memleket Diyarbakır ama İzmir'e görev yapıyorum. İzmirde özel bir hastanede yaptık aşılamayıSiz peki?
Evet canım koyulasmiyordu yaş 30yani t çizgisi c kadar koyulaşmıyor mu . birde yaş kaç canım
İnş ikimiz için de yakın zamanda olumlu sonuçlar alır ve mutluluğu paylaşırızOlsun nasipse sizin değilse devamAllah emek edene verecektir elbet. Bende ordu eş trabzon ama orduda oturuyoruz şuan aşılamayı devlette yaptırcam bakalım ne olacak. İnşallah memlekete karnında iki kişi gidersin yaa
Canım biz seninle aynı gün başlamıştık klomene çarş gittim benimde gelişmemiş salı günü tekrar çağırdı yumurtlama geç olunca batta geç oluyor diye biliyorum inşallah hiç bat görmeyiz yaaArkadaşlar selam bat 6 Nisan daha önce yazmıştım klomene başladım diye ama bugün kontrolde yumurta daha gelişmemiş dedi perşembe çağırdı yumurtlama gecikirse batta gecikir dimigerçi temennim hiç gelmemesi ama bat bana yakın olanlar yumurtama gördünüz mü
Bekleyişin inşallah güzel sonuçlanır canımKızlar nasıl gidiyor çalışmalarben gündüzleri giremiyorum, akşamlarıda çok mesaj oluyor yazdıklarınızı tam okuyamıyorum, ben bu ay prowomen kullanıyorum, normalden farklı olarak yumurtlamadan 2 gün öncesinde yumurtalıklarımda ağrı vardı, yürüken merdiven inerken ağrıyordu yumurtlama günü ve çatlama günündede ağrı devam etti 23yumurtlama oldu 24te çatladı şimdi ağrılar geçti bakalım bu ay beklemeye geçtim
Genelde hep olur oBen yumurtladım günleri değerlendirdim artık beklemedeyim nisan ayı bize uğurlu gelsin inşallah
Ya kızlar bir şey soracağımeşim boşaldıktan sonra bazen birazı dışarı çıkıyor bazen çıkmıyor ama Tabiki ayağa kalkınca hepsi çıkıyor dışarı bu kez yarım saat bekledim kalkmadım sizde de aynı mı ?
Insallah denk gelirsiniz canimHadi inşallahBen hostesim o yüzden eşimle denk gelebilcek miyiz? ben başka yerde mi olucam, kaçırcakmıyız günü diye çok endişeliyim
İnşallahInsallah denk gelirsiniz canimpiki gorsende gormesende esini gördüğün an degerlendir bir spermin yasama sureci rahimde 72ile 120 saat arasi belli mi olur belki o surecte denk gelir tutunur bebis sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?