Ayni kuzum aynı hatta olacagi varsa yatmasanda oluyor ama biz işi sansa birakmamak için yatmak en iyisiBen yumurtladım günleri değerlendirdim artık beklemedeyim nisan ayı bize uğurlu gelsin inşallah
Ya kızlar bir şey soracağımeşim boşaldıktan sonra bazen birazı dışarı çıkıyor bazen çıkmıyor ama Tabiki ayağa kalkınca hepsi çıkıyor dışarı bu kez yarım saat bekledim kalkmadım sizde de aynı mı ?
Ben banyo etmezsem çok rahatsız oluyorum yaAyni kuzum aynı hatta olacagi varsa yatmasanda oluyor ama biz işi sansa birakmamak için yatmak en iyisihatta doktorlar sabaha kadar dus almayin sabah duş alin diyorlar sabun degdirmeyin diyorlar hatta iliskiden sonra tuvalete bile gitmeyin iliski sonrasi yatin uyuyun o sekilde diyorlar ama benim icim almıyor
Ama mesela benim adet bitiminden 10 gün sonra çok geç oluyor...1 mart regl başlangıcı 9-11-13 mart değerlendirdim pozitif çıktı testBu ay ilk denediğim için ovülasyon testi almadım telefon uygulamasından takip ettim adetimin bitiminden 10 günden sonrasını gün aşırı ilişki ile değerlendirdim ay sonuna kadar da değerlendirme yapacağım inşallah olur
Amin canım Rabbim arayan herkese nasip etsin insaAllahkan tahlili verdin mi canım merak ettim :)ne güzel bi haber nisana girmeden haberlergeliyor inşallah nisanda bol bebişli bir ay olur sağlıkla
Benim de adetime yakın hiç böyle çift çizgi olmamıştı. 2 gün arayla yaptım her geçen gün daha da belirginleşti. Geçen aylarda hep tek çizgiydi. Gebelik testini hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için yapmadım henüzGebelik testi yaptiniz mi acaba ? Ovulasyonu takip edin pik gorurseniz ya 2. Yumurtlama oluyor yada hamile olabilirsiniz bazi kisilerin ovulasyon testini etkiliyor çünkü ben adetime 2 gun kala yaptigimda 2. Cizgi hic yoktu sizinki baya belirgin
Yaaa görmüştük resmen hayalet çizgiyi çok ilginç. Üzme kendini inşallah Nisan.aBen regli oldum kizlarçok umitliydim bu ay. Hayırlısı olsun artık rabbim bilir en güzelini...
Canım nasıl bir baskı yani?Kızlar merhaba bişey sormak istedim. Ben 3. 4 gündür idrar yaparken baskı hissediyorum bu neden olur bilen yada başına gelen varmı. Benim ilk defa başıma geliyor
Ay hadi inşallah3 gün varken yaptim erken hamilelik testi ama
Bekliyorum canımBekleyişin inşallah güzel sonuçlanır canım
Bende yumurtlamaya çalışıyorumbüyük ihtimal salıyı bulacak sonra geçer köşeme beklerim
Çok Çok su içmeni öneririm ben böyle durumlarda normalde içtiğim suya 2-3 lt daha ekliyorum şükür geçiyorArkadaşlar akıntım var sarımsı yine bunu geçen adetimde de şüphelenmiştim enfeksiyon olabileceğini düşünüyorum. Randevu da alamam çünkü yok. bana bundan kurtulacağım ne önerirsiniz kaşıntı vesaire yok. Sadece sarı akıntım varfitil olsa atardım ya. Antibiyotik yesem iş görür mü acaba?
Çook su içiyorum canım ama bir türlü gitmedi tuvalet ile çeşme arası mekik döküdüm.Çok Çok su içmeni öneririm ben böyle durumlarda normalde içtiğim suya 2-3 lt daha ekliyorum şükür geçiyor
Ben ilk hamileligimde koşarak tuvalete gitmiştim ama hamile kaldım bunları hiç düşünmeyin canımBen yumurtladım günleri değerlendirdim artık beklemedeyim nisan ayı bize uğurlu gelsin inşallah
Ya kızlar bir şey soracağımeşim boşaldıktan sonra bazen birazı dışarı çıkıyor bazen çıkmıyor ama Tabiki ayağa kalkınca hepsi çıkıyor dışarı bu kez yarım saat bekledim kalkmadım sizde de aynı mı ?
Ağrı sızı yoksa arada olabilir böyle akintilar. Kokulu muÇook su içiyorum canım ama bir türlü gitmedi tuvalet ile çeşme arası mekik döküdüm.
Ağrım yok ya kokmuyor temiz sarımsı yine sadece.Ağrı sızı yoksa arada olabilir böyle akintilar. Kokulu mu
Yani canım sanki bişey var gibi idrar akışı bittiğinde bişey baskı yapıyor gibi nasıl anlatsamCanım nasıl bir baskı yani?
Perşembe gittim canım bende. solda 4 yumurta var dedi iki günde bir ilişki önerdiCanım biz seninle aynı gün başlamıştık klomene çarş gittim benimde gelişmemiş salı günü tekrar çağırdı yumurtlama geç olunca batta geç oluyor diye biliyorum inşallah hiç bat görmeyiz yaa
Batar gibi mi böyle ağır yine sokulma mı acaba?Yani canım sanki bişey var gibi idrar akışı bittiğinde bişey baskı yapıyor gibi nasıl anlatsam
Yumurtlaman oldumu canım benimde oldu öyle yumurtlama günlerindeYani canım sanki bişey var gibi idrar akışı bittiğinde bişey baskı yapıyor gibi nasıl anlatsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?