Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni kuzum aynı hatta olacagi varsa yatmasanda oluyor ama biz işi sansa birakmamak için yatmak en iyisi hatta doktorlar sabaha kadar dus almayin sabah duş alin diyorlar sabun degdirmeyin diyorlar hatta iliskiden sonra tuvalete bile gitmeyin iliski sonrasi yatin uyuyun o sekilde diyorlar ama benim icim almıyor

Ben banyo etmezsem çok rahatsız oluyorum ya

Ama mesela benim adet bitiminden 10 gün sonra çok geç oluyor...1 mart regl başlangıcı 9-11-13 mart değerlendirdim pozitif çıktı test

kan tahlili verdin mi canım merak ettim :) ne güzel bi haber nisana girmeden haberlergeliyor inşallah nisanda bol bebişli bir ay olur sağlıkla
Amin canım Rabbim arayan herkese nasip etsin insaAllah kan vermedim 1 hafta geçsin öyle giderim kadın doğuma gidicem direk artik ak kara o ortaya çıkarır

Benim de adetime yakın hiç böyle çift çizgi olmamıştı. 2 gün arayla yaptım her geçen gün daha da belirginleşti. Geçen aylarda hep tek çizgiydi. Gebelik testini hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için yapmadım henüz adet günümde yapmayı düşünüyorum

Ben regli oldum kizlarçok umitliydim bu ay. Hayırlısı olsun artık rabbim bilir en güzelini...
Yaaa görmüştük resmen hayalet çizgiyi çok ilginç. Üzme kendini inşallah Nisan.a

Çok Çok su içmeni öneririm ben böyle durumlarda normalde içtiğim suya 2-3 lt daha ekliyorum şükür geçiyor

Ben ilk hamileligimde koşarak tuvalete gitmiştim ama hamile kaldım bunları hiç düşünmeyin canım

Perşembe gittim canım bende. solda 4 yumurta var dedi iki günde bir ilişki önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…