- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
İnşallah bebeğin tutunmuştur sanaaaMerhaba arkadaşlar2 aydır gebelik planlıyorum. 21 Mart yumurtlama günümdü öncesinde ve sonrasında değerlendirmeleri mi yaptım.Bugün sabah uyandığımdan beri idrara çıktım.Neredeyse 20dk bir diyebilirim.Daha sonra fark ettim ki 2 damla kırmızıları gördüm.Peçeteyle sildiğimde de devam ediyor rengi pembe renkli çok koyu değil.Herhangi bir ağrım sızım yok. Başına gelmiş olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Damloşum inşallah inşAllah öyledir.İnşallah bebeğin tutunmuştur sanaaa
Ben süt ve maydanoz buharı denedim canım fitil bile iyi gelmedi ama bu kür çok iyi geldi bnce bi deneyeblrsnArkadaşlar akıntım var sarımsı yine bunu geçen adetimde de şüphelenmiştim enfeksiyon olabileceğini düşünüyorum. Randevu da alamam çünkü yok. bana bundan kurtulacağım ne önerirsiniz kaşıntı vesaire yok. Sadece sarı akıntım varfitil olsa atardım ya. Antibiyotik yesem iş görür mü acaba?
Canım 5 gün olmuş, yerleşme için biraz erken gibi, sık idrara çıkıyormuşsunuz, bi idrar tahlili verin enfeksiyon olmasınMerhaba arkadaşlar2 aydır gebelik planlıyorum. 21 Mart yumurtlama günümdü öncesinde ve sonrasında değerlendirmeleri mi yaptım.Bugün sabah uyandığımdan beri idrara çıktım.Neredeyse 20dk bir diyebilirim.Daha sonra fark ettim ki 2 damla kırmızıları gördüm.Peçeteyle sildiğimde de devam ediyor rengi pembe renkli çok koyu değil.Herhangi bir ağrım sızım yok. Başına gelmiş olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Ayy hadi inşallahMerhaba arkadaşlar2 aydır gebelik planlıyorum. 21 Mart yumurtlama günümdü öncesinde ve sonrasında değerlendirmeleri mi yaptım.Bugün sabah uyandığımdan beri idrara çıktım.Neredeyse 20dk bir diyebilirim.Daha sonra fark ettim ki 2 damla kırmızıları gördüm.Peçeteyle sildiğimde de devam ediyor rengi pembe renkli çok koyu değil.Herhangi bir ağrım sızım yok. Başına gelmiş olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Çok teşekkürler pcos değilim ama sebebsiz infertilife denildi gebe kalabiliyorum ama sekiz yılda iki kez sadece yaşım 37 olduğu için beklemek istemiyorumBen 3 defa gittim. Adetin 3.günü hormon ve yumurtalık incelemesi, klomen yazdı 5-9 günler kullan 11 veya 12.gün gel dedi. Benim ovulasyonum genelde 14 gün Olduğu için 12.gün gittim.3 gün sonra da işlem için gittim. (özel hastane). Pcos iseniz durum biraz değişiyor sık takip gerekebilr
Peki nasıl yapayım?Ben süt ve maydanoz buharı denedim canım fitil bile iyi gelmedi ama bu kür çok iyi geldi bnce bi deneyeblrsn
Bende aynı erken sanmıyorum hatta ama hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim yurt dışında yaşıyorum biraz meşaketli test vermem bol su içip beklemeye aldım kendimi hayır olsun inşAllah teşekkür canımCanım 5 gün olmuş, yerleşme için biraz erken gibi, sık idrara çıkıyormuşsunuz, bi idrar tahlili verin enfeksiyon olmasın
Yarım litre süte yarım demet maydanoz koyup kaynatysn beline bi çarşaf sarıp süt buharına oturuyosun cnm yani çömelceksin kısacası çıplak olcak tabi buharla birlikte iltihap sökülüyo 3 gün yaptım çok iyi geldi istersen internetten bi bakPeki nasıl yapayım?
Bende suyunu mu içsem dedim canım
İnşallah kuzucumAyy hadi inşallahbebislerimiz gelsinler
Tamam canım bi bakıyımYarım litre süte yarım demet maydanoz koyup kaynatysn beline bi çarşaf sarıp süt buharına oturuyosun cnm yani çömelceksin kısacası çıplak olcak tabi buharla birlikte iltihap sökülüyo 3 gün yaptım çok iyi geldi istersen internetten bi bak
Şifa olsun canım şimdidenTamam canım bi bakıyımtşkr ediyorm denicem dediğini
İnşlh canım nette okudum hamile kalayım diyerek bunu özellikle yapan varmış şaşırdımŞifa olsun canım şimdiden
Evet ve benim de çevremde var denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum Bnde şifanın nerden geleceği belli mi olurİnşlh canım nette okudum hamile kalayım diyerek bunu özellikle yapan varmış şaşırdım
Sevdim bunu süt yoktu komşudan aldım :))) hrmş de doğal köy sütü değer bilse şu da bana Bebiş verse ya :))))))))Evet ve benim de çevremde var denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum Bnde şifanın nerden geleceği belli mi olur
Sevdim bunu süt yoktu komşudan aldım :))) hrmş de doğal köy sütü değer bilse şu da bana Bebiş verse ya :))))))))
İnşallah ponciğim sana çok dua edicem şu gitsin ayrı edeceminşallah canım bu ay hayırlı haberler alalım hep beraber
Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?