Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar 2 aydır gebelik planlıyorum. 21 Mart yumurtlama günümdü öncesinde ve sonrasında değerlendirmeleri mi yaptım.Bugün sabah uyandığımdan beri idrara çıktım.Neredeyse 20dk bir diyebilirim.Daha sonra fark ettim ki 2 damla kırmızıları gördüm.Peçeteyle sildiğimde de devam ediyor rengi pembe renkli çok koyu değil.Herhangi bir ağrım sızım yok. Başına gelmiş olan varsa yorumlarınızı bekliyorum

İnşallah bebeğin tutunmuştur sanaaa

Ben süt ve maydanoz buharı denedim canım fitil bile iyi gelmedi ama bu kür çok iyi geldi bnce bi deneyeblrsn

Canım 5 gün olmuş, yerleşme için biraz erken gibi, sık idrara çıkıyormuşsunuz, bi idrar tahlili verin enfeksiyon olmasın

Ayy hadi inşallah bebislerimiz gelsinler

Çok teşekkürler pcos değilim ama sebebsiz infertilife denildi gebe kalabiliyorum ama sekiz yılda iki kez sadece yaşım 37 olduğu için beklemek istemiyorum

Canım 5 gün olmuş, yerleşme için biraz erken gibi, sık idrara çıkıyormuşsunuz, bi idrar tahlili verin enfeksiyon olmasın
Bende aynı erken sanmıyorum hatta ama hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim yurt dışında yaşıyorum biraz meşaketli test vermem bol su içip beklemeye aldım kendimi hayır olsun inşAllah teşekkür canım

Peki nasıl yapayım?
Bende suyunu mu içsem dedim canım
Yarım litre süte yarım demet maydanoz koyup kaynatysn beline bi çarşaf sarıp süt buharına oturuyosun cnm yani çömelceksin kısacası çıplak olcak tabi buharla birlikte iltihap sökülüyo 3 gün yaptım çok iyi geldi istersen internetten bi bak

Tamam canım bi bakıyım tşkr ediyorm denicem dediğini

Evet ve benim de çevremde var denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum Bnde şifanın nerden geleceği belli mi olur
Sevdim bunu süt yoktu komşudan aldım :))) hrmş de doğal köy sütü değer bilse şu da bana Bebiş verse ya :))))))))

Benide ekler misiniz? Bat 17 nisan yaş 27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…