Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sogan yapiyorm onun icin cnm. Bugun sari akintim basladi insallh atiyorumdur enfeksiyonu

Hahah benim en fazla dayanbildgm 3 dakiak sonra bir kosusum var banyoya

Ben Kasım ve Aralık aylarında aynısını yaşadım kuzum adetimden 4 5 gün önce oldu 2 gün falan oldu peçeteye sildiğimde pespembe bi leke geliyordu daha sonra adetim sökmeye başlıyordu geçen ay yaşamadım bunu direk oldum adet inşallah seninki yerleşmedir inşallah tutunmuştur

Bende aynı erken sanmıyorum hatta ama hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim yurt dışında yaşıyorum biraz meşaketli test vermem bol su içip beklemeye aldım kendimi hayır olsun inşAllah teşekkür canım
Tuvaleti yaparken yanma yapıyor enfeksiyon varsa ama zaten bol su içmeniz en iyisi bencede, şu aşamada ilaç kullanmamak lazım herşey olabilir, belkide bebiş hızlı yuvarlanmıştır yerleşmeye çalışıyordur ve inşallah öyledir

Kızlar hamilelik yaşayan bilgili tecrübe sahibi anneler sizlere sorum var yine gebeligin ilk haftalarında rahminizde bi belirti oldu mu fark ettiğiniz birde iğne gibi bişey battı mı rahminizin ortasına ara ara iğne gibi batmalar hissediyorum ben birde elimi koyduğumda dolgunluk hissi geliyo umarım hislerim doğrudur inşallah Rabbım nasip etmiştir

Ama mesela benim adet bitiminden 10 gün sonra çok geç oluyor...1 mart regl başlangıcı 9-11-13 mart değerlendirdim pozitif çıktı test
Bende adet gününden sayarak 10. Gününden ilişkiye girdim 11 de başladı regl 15 bitti bende 19 mart itibariyle başladım

Aynen ya idrara cikinca yanmam vardi o azaldi baya. Baska bisi kullanmadm o yuzden sogan suyuna bagladim ben
Bende hiç belirti yok sadece sarımsı yine günlük pedimde. Allahtan koku filan yok. Biktim şu enfeksiyondan beni 6 ayda bir yokluyor yıkıyorum yok pis bırakıyorum yok florasını bozmuyorum yine yaranamadım buna ya ne istyr benden bilemedim bi uşak veremedi bana, :)))) ancak kendine ilgi arıyor sankim :)) unutuyorum onu da dikkat çekmeye çalışır gibi :))))

Ay inşallah kuzumm Çok da ümitlenmek istemiyorum geçen aydan beri kendimde belirti aramicam dediğim için gene dayanamadım yazdım rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

Aynen öyle yapıyorum arkadaşım bakalımm inşallah güzel şeyler olurr. Beklediklerimiz artık gelsiinn

Benim koyulaşıp sonra siliniyor neden acaba kopkoyu olmuyor

Eklentiler

• 11682CF0-5417-4E41-8916-512A36A98FBA.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 43
Ay inşallah kuzumm Çok da ümitlenmek istemiyorum geçen aydan beri kendimde belirti aramicam dediğim için gene dayanamadım yazdım rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
İnşallah kuzum İnşallah umut et niye etmiyosun en güzeli olmazsa yine rabbim bilir yeni aya yeni umutlar ama sabırsız oluyor muş insan

Hiç mi cevap verecek kimse yok kizlar ya

Ben gece banyo yapmaktan bu ay usttum kendimj ya enfeksiyon oldu hep. Neyse gecer insallh. Enfeksiyonda engellio bebegi

Ben gece banyo yapmaktan bu ay usttum kendimj ya enfeksiyon oldu hep. Neyse gecer insallh. Enfeksiyonda engellio bebegi
Ben oluyorum uğruyor bana :) en son uğradığında fitil atmıştım sonraki ay hamiş kalmıştım :) bağlantı var çünkü tutmasını engelliyor bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…