Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben oluyorum uğruyor bana :) en son uğradığında fitil atmıştım sonraki ay hamiş kalmıştım :) bağlantı var çünkü tutmasını engelliyor bebeğin
Ben de spermin yumrtaya girmesini engliyir die duymustm.

İyi akşamlar kızlar. Benim bat 31 mart yumurtlama 18 martta olmuştu. Pazartesi gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa regl gününe kadar beklesem mi

Canm oglana gebeligimde oyle hissetmistim
Bide göğüslerim dolgunluk gösterdi ve onda da bi kaç kez batma oldu kendimi düşünmekten alamıyorum hiç arada adet olacak gibi sancı geliyo saf saf çatlama olalı daha 6 gün oluyo belki de ne bileyim kuzu belirti de aramıyorum aslında olanı sizlere sormak istiyorum aklımda kalana kadar bilgileniyim... inşallah bende ve bütün kardeşlerim bu ay bebeğine kavuşuruz çok şükür sevincini yaşatsın rabbim bize

Ben de goguslerde degisim olmamisti. Ozellikle sol kasigimda agri oluyordu bir de ara ara icten rahme dogru batmalar . Cok fazla akintim oluyordu adete yakin sonra da zaten adete yakin gebeligi ogrenmistim. İnsallh sizin tutmustur. Malesef beklerken kendimizi fazla dinliyorz boyle boyle siyiracaz

Ay valla sıyırmak üzereyim ben herhalde iki çizgiyi görünce tepkim ne olur bilmiyorum yemin ederim benim bat 4 nisan kafamda deli sorular diyorum 6 ila 12 gün sonra yerleşme olurmuş ya aklıma bunlar takılıyor acaba diyorum kuzu

Batar gibi mi böyle ağır yine sokulma mı acaba?
Afedersin vajinada bişey varda bastırıyor gibi sadece idrarda oluyor ama normalde yok.. Valla saçma bi duruma düştüm. Mesane den şüphelendim ama bilemiyorum..

Yumurtlaman oldumu canım benimde oldu öyle yumurtlama günlerinde
Evet canım yumurtlama oldu ve bitti. Zaten yumurtlamadan sonra olmaya başladı öncesinde yoktu seninki geçti mi

Canm dedigm gibi adetle cok benzio belirtiler o yuzden en guzeli regl tarihini beklemek. En az dan 2 3 gun oncesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…