Gebelik oldu mu kuzu o hissettiğinde tam ortada hissediyorumBen batmalari hatrliyorm.ozellikle ilk yerleşme zamani. Ama adetle o kadr cok benziyor ki belirtiler ayirt edemiyorsun.
Canm oglana gebeligimde oyle hissetmistimGebelik oldu mu kuzu o hissettiğinde tam ortada hissediyorum
Ben de spermin yumrtaya girmesini engliyir die duymustm.Ben oluyorum uğruyor bana :) en son uğradığında fitil atmıştım sonraki ay hamiş kalmıştım :) bağlantı var çünkü tutmasını engelliyor bebeğin
Canım işte hadi girdi diyelim öldürüyor spremi işte. Enfeksiyon geçiyor Allahtan tek sıkıntımız bu olsun hal olur şeylerBen de spermin yumrtaya girmesini engliyir die duymustm.
Bide göğüslerim dolgunluk gösterdi ve onda da bi kaç kez batma oldu kendimi düşünmekten alamıyorum hiç arada adet olacak gibi sancı geliyo saf saf çatlama olalı daha 6 gün oluyo belki de ne bileyim kuzu belirti de aramıyorum aslında olanı sizlere sormak istiyorum aklımda kalana kadar bilgileniyim... inşallah bende ve bütün kardeşlerim bu ay bebeğine kavuşuruz çok şükür sevincini yaşatsın rabbim bizeCanm oglana gebeligimde oyle hissetmistim
Dayanabilirsen bekle bence önceden yapıp negatif görünce ben çok üzülüyorum inşallah vardır bebeğin seninledirİyi akşamlar kızlar. Benim bat 31 mart yumurtlama 18 martta olmuştu. Pazartesi gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa regl gününe kadar beklesem mi
İnşallah canım inşallah bu ay hepimize uğur getirirDayanabilirsen bekle bence önceden yapıp negatif görünce ben çok üzülüyorum inşallah vardır bebeğin seninledir
İçinden geleni yap derimİyi akşamlar kızlar. Benim bat 31 mart yumurtlama 18 martta olmuştu. Pazartesi gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa regl gününe kadar beklesem mi
Valla emin olamadım kuzum erken mi olur diye. Ama hep okuyorum çok erken öğrenenler var 1 hafta öncesinden falanİçinden geleni yap derim
İnşallah kuzum bu mübarek günlerde o mutlu haberi almak bütün isteyen kardeşlerime nasip olur inşallah içinde banada ❤İnşallah canım inşallah bu ay hepimize uğur getirir
Çooook aminİnşallah kuzum bu mübarek günlerde o mutlu haberi almak bütün isteyen kardeşlerime nasip olur inşallah içinde banada ❤
Ben de goguslerde degisim olmamisti. Ozellikle sol kasigimda agri oluyordu bir de ara ara icten rahme dogru batmalar . Cok fazla akintim oluyordu adete yakin sonra da zaten adete yakin gebeligi ogrenmistim. İnsallh sizin tutmustur. Malesef beklerken kendimizi fazla dinliyorzBide göğüslerim dolgunluk gösterdi ve onda da bi kaç kez batma oldu kendimi düşünmekten alamıyorum hiç arada adet olacak gibi sancı geliyo saf saf çatlama olalı daha 6 gün oluyo belki de ne bileyim kuzu belirti de aramıyorum aslında olanı sizlere sormak istiyorum aklımda kalana kadar bilgileniyim... inşallah bende ve bütün kardeşlerim bu ay bebeğine kavuşuruz çok şükür sevincini yaşatsın rabbim bize
Ay valla sıyırmak üzereyim ben herhalde iki çizgiyi görünce tepkim ne olur bilmiyorum yemin ederimBen de goguslerde degisim olmamisti. Ozellikle sol kasigimda agri oluyordu bir de ara ara icten rahme dogru batmalar . Cok fazla akintim oluyordu adete yakin sonra da zaten adete yakin gebeligi ogrenmistim. İnsallh sizin tutmustur. Malesef beklerken kendimizi fazla dinliyorzboyle boyle siyiracaz
Aynen esim bari on dakika dur dio yok anamm olmuyor duramiyorm hemen banyoya atiyorm kendimi.
Kaçıncı günün oluyor 10.gün mü pazartesi?Valla emin olamadım kuzum erken mi olur diye. Ama hep okuyorum çok erken öğrenenler var 1 hafta öncesinden falan
12. Gün oluyor canimKaçıncı günün oluyor 10.gün mü pazartesi?
Afedersin vajinada bişey varda bastırıyor gibi sadece idrarda oluyor ama normalde yok.. Valla saçma bi duruma düştüm. Mesane den şüphelendim ama bilemiyorum..Batar gibi mi böyle ağır yine sokulma mı acaba?
Evet canım yumurtlama oldu ve bitti. Zaten yumurtlamadan sonra olmaya başladı öncesinde yoktu seninki geçti miYumurtlaman oldumu canım benimde oldu öyle yumurtlama günlerinde
Canm dedigm gibi adetle cok benzio belirtiler o yuzden en guzeli regl tarihini beklemek. En az dan 2 3 gun oncesiniAy valla sıyırmak üzereyim ben herhalde iki çizgiyi görünce tepkim ne olur bilmiyorum yemin ederimbenim bat 4 nisan kafamda deli sorular diyorum 6 ila 12 gün sonra yerleşme olurmuş ya aklıma bunlar takılıyor acaba diyorum kuzu
Salı veya perşembe yap canım.. salı yapacaksan erken gebelk yap ama.İyi akşamlar kızlar. Benim bat 31 mart yumurtlama 18 martta olmuştu. Pazartesi gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa regl gününe kadar beklesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?