Elimde erken gebelik yok kuzum bir pazartesi deneyim çıkmazsa adetimi beklerim artıkSalı veya perşembe yap canım.. salı yapacaksan erken gebelk yap ama.
tesekkrler ızleyım ben onuyou tube de gülbahar ölçünün videosunu seyret sahilde otururken olanı orda gayet açıklayıcı anlatmış canım
İnşallah güzel şeylerdendir canım da akıntın var mı peki yaparken olması bana da olurdu bazen birşeye yormak da istemiyorum. Sen sıcak tut kendini bakalım ne kadar devam edecek.Afedersin vajinada bişey varda bastırıyor gibi sadece idrarda oluyor ama normalde yok.. Valla saçma bi duruma düştüm. Mesane den şüphelendim ama bilemiyorum..
Evet canım yumurtlama oldu ve bitti. Zaten yumurtlamadan sonra olmaya başladı öncesinde yoktu seninki geçti mi
O zaman yap varsa çıkar yoksa can sağlığı canım :)12. Gün oluyor canim
Aynen canm herşeyin hayırlısı bakalim artik. Her 2 ihtimale de hazirlikliyimO zaman yap varsa çıkar yoksa can sağlığı canım :)
Her ihtimalde ne olursa güzel şey olmasını dilerim senin içinAynen canm herşeyin hayırlısı bakalim artik. Her 2 ihtimale de hazirlikliyim
Guzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin de güzel gönlünce olsun herşeyHer ihtimalde ne olursa güzel şey olmasını dilerim senin için
Amiiiinnnn İnşallahh canımGuzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin de güzel gönlünce olsun herşey
Hiç durmayın hemen başlayın avantajlı olursunuzÇok teşekkürler pcos değilim ama sebebsiz infertilife denildi gebe kalabiliyorum ama sekiz yılda iki kez sadece yaşım 37 olduğu için beklemek istemiyorum
Değişiklikler yok diyemem. Mesela gece wc ye kalkma huyum 0 dır yani asla kalkmam 2 gündür bu saatlerde zor yetişiyorum uykumdann uyandırıyor. İnşallah hayırlısı bakalımİnşallah güzel şeylerdendir canım da akıntın var mı peki yaparken olması bana da olurdu bazen birşeye yormak da istemiyorum. Sen sıcak tut kendini bakalım ne kadar devam edecek.
İnşallah canım.Değişiklikler yok diyemem. Mesela gece wc ye kalkma huyum 0 dır yani asla kalkmam 2 gündür bu saatlerde zor yetişiyorum uykumdann uyandırıyor. İnşallah hayırlısı bakalım
Doktor görmeden antibiyotik alma da canım su iç bence geçici bir durumdur genelde sıkıntılı olan akıntılar kokulu da oluyorAğrım yok ya kokmuyor temiz sarımsı yine sadece.
İnşallah sistit değildir canım daha önce sistit oldun muYani canım sanki bişey var gibi idrar akışı bittiğinde bişey baskı yapıyor gibi nasıl anlatsam
Batma oluyordu bana elektrik çarpması gibi bir sağa bir solaKızlar hamilelik yaşayan bilgili tecrübe sahibi anneler sizlere sorum var yine gebeligin ilk haftalarında rahminizde bi belirti oldu mu fark ettiğiniz birde iğne gibi bişey battı mı rahminizin ortasına ara ara iğne gibi batmalar hissediyorum ben birde elimi koyduğumda dolgunluk hissi geliyo umarım hislerim doğrudur inşallah Rabbım nasip etmiştir
Benim yumurtlamadan önce, yumurtlama günü ve çatlama günü yoğun ağrı ve baskı vardı ama geçti şimdiAfedersin vajinada bişey varda bastırıyor gibi sadece idrarda oluyor ama normalde yok.. Valla saçma bi duruma düştüm. Mesane den şüphelendim ama bilemiyorum..
Evet canım yumurtlama oldu ve bitti. Zaten yumurtlamadan sonra olmaya başladı öncesinde yoktu seninki geçti mi
Tamam canım. Buradan bir arkadaş birşey dedi onu yaptım yok gibi şuan 3 gün daha yapayım hep gider inşlh :)Doktor görmeden antibiyotik alma da canım su iç bence geçici bir durumdur genelde sıkıntılı olan akıntılar kokulu da oluyor
Canım öncelikle hamişsindir inşallah. Ama geçen ay ben onu çok yaşadım batmalar dolgunluk hissim oldu akıntım adete yakın arttı adet oldum. Sen yinede bol su iç her türlü ihtimal karşı. Birde senin bildiğim çikolata kistin vardı inşlh o yapmıyordur.Kızlar hamilelik yaşayan bilgili tecrübe sahibi anneler sizlere sorum var yine gebeligin ilk haftalarında rahminizde bi belirti oldu mu fark ettiğiniz birde iğne gibi bişey battı mı rahminizin ortasına ara ara iğne gibi batmalar hissediyorum ben birde elimi koyduğumda dolgunluk hissi geliyo umarım hislerim doğrudur inşallah Rabbım nasip etmiştir
Gördüm Gördüm:) komşuya süte ne yapacağını soylesen vermezdi doğal köy sütüTamam canım. Buradan bir arkadaş birşey dedi onu yaptım yok gibi şuan 3 gün daha yapayım hep gider inşlh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?