Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel şeylerdendir canım da akıntın var mı peki yaparken olması bana da olurdu bazen birşeye yormak da istemiyorum. Sen sıcak tut kendini bakalım ne kadar devam edecek.

İnşallah güzel şeylerdendir canım da akıntın var mı peki yaparken olması bana da olurdu bazen birşeye yormak da istemiyorum. Sen sıcak tut kendini bakalım ne kadar devam edecek.
Değişiklikler yok diyemem. Mesela gece wc ye kalkma huyum 0 dır yani asla kalkmam 2 gündür bu saatlerde zor yetişiyorum uykumdann uyandırıyor. İnşallah hayırlısı bakalım

Ağrım yok ya kokmuyor temiz sarımsı yine sadece.
Doktor görmeden antibiyotik alma da canım su iç bence geçici bir durumdur genelde sıkıntılı olan akıntılar kokulu da oluyor

Batma oluyordu bana elektrik çarpması gibi bir sağa bir sola
Fakat ben hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum belki de ondandır

Benim yumurtlamadan önce, yumurtlama günü ve çatlama günü yoğun ağrı ve baskı vardı ama geçti şimdi

Doktor görmeden antibiyotik alma da canım su iç bence geçici bir durumdur genelde sıkıntılı olan akıntılar kokulu da oluyor
Tamam canım. Buradan bir arkadaş birşey dedi onu yaptım yok gibi şuan 3 gün daha yapayım hep gider inşlh :)

Canım öncelikle hamişsindir inşallah. Ama geçen ay ben onu çok yaşadım batmalar dolgunluk hissim oldu akıntım adete yakın arttı adet oldum. Sen yinede bol su iç her türlü ihtimal karşı. Birde senin bildiğim çikolata kistin vardı inşlh o yapmıyordur.

Tamam canım. Buradan bir arkadaş birşey dedi onu yaptım yok gibi şuan 3 gün daha yapayım hep gider inşlh :)
Gördüm Gördüm:) komşuya süte ne yapacağını soylesen vermezdi doğal köy sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…