Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gördüm Gördüm:) komşuya süte ne yapacağını soylesen vermezdi doğal köy sütü
Söyledim ki verdi bana kim ney istersem verir :) hiç elim boş dönmedim :) ama bende asla boş çevirmem. Ne yapcaksın diyorlar ilk çekindim dedim ben duman siz çare olacak :))) ilk normal süt verdi yarım kilo :)) sonra köy sütü var onu da vereyim mi dedi :)))) ver be ver doğal görür belki de bir iş görür dedim ardından bahçeden maydanoz getirdim veririm mi dedi ver onu da ver dedim Allah razı olsunlar bu iyiliği ölsem unutmam

Kızlar benim dün akşam yumurta akı kıvamında beyaz uzun yapışkan bir akıntım oldu bat 2 Nisan 19 u pik 20 si çatlamaydı gebelik mi var acaba yoksa yeniden mi yumurtlama oluyor sizce ovulasyon testi yapmadım ama bilmiyorum gebelik teki akıntı nasıl olur bilen varsa yazarsa sevinirim

Günaydınlar...Doğacakların da amel defterine yazılacağı bu gece tüm benim gibi bekleyişte olan herkesin Rabbim amel defterine güzel hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah hayırlı bol dualı kandilleriniz olsun Bekleyişlerimiz son bulur dilerim

Yaaa Allah razı olsun komsun da çok tatlıymış
Sen de zaten öylesin

AMİN CANIM BENİM. SABAH SABAH NE GÜZEL YAZMIŞSIN GÖZLERİM DOLDU. ALLAHIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH HERKESİN KUCAĞI DOLSUN. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.

İnşallah canım... aynenn çikolata kisti olan ben aklıma o da yeliyo bugün rahatım ama bol su içiyorum hele bu aralar daha fazla içmeye başladım öyle akıntı dediğim beyaz bişey geldi iki gün başka gelmedi catlamadan 4 5 gün sonra mı ne oldu o da kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…