Ben göremedim canım yaEki Görüntüle 2810851 kızlar merhaba ben bu sabah test yaptim silik bir çizgi görüyor gibiyim çıplak gözle siz de görüyor musunuz? Bata 3 gün kaldıilk 5 dakika icinde cıktı çizgi.
Söyledim ki verdi bana kim ney istersem verir :) hiç elim boş dönmedim :) ama bende asla boş çevirmem. Ne yapcaksın diyorlar ilk çekindim dedim ben duman siz çare olacak :))) ilk normal süt verdi yarım kilo :)) sonra köy sütü var onu da vereyim mi dedi :)))) ver be ver doğal görür belki de bir iş görür dedim ardından bahçeden maydanoz getirdim veririm mi dedi ver onu da ver dedimGördüm Gördüm:) komşuya süte ne yapacağını soylesen vermezdi doğal köy sütü
Evet canim var bi gölgeEki Görüntüle 2810851 kızlar merhaba ben bu sabah test yaptim silik bir çizgi görüyor gibiyim çıplak gözle siz de görüyor musunuz? Bata 3 gün kaldıilk 5 dakika icinde cıktı çizgi.
Bende görüyor gibiyim inşallah bu kandil günü sana Rabbim bebek yazmıştırEki Görüntüle 2810851 kızlar merhaba ben bu sabah test yaptim silik bir çizgi görüyor gibiyim çıplak gözle siz de görüyor musunuz? Bata 3 gün kaldıilk 5 dakika icinde cıktı çizgi.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz için sağolEvet canim var bi gölgeHayırlı olur insa
Insallah canım güzel duaların için teşekkür ederimBende görüyor gibiyim inşallah bu kandil günü sana Rabbim bebek yazmıştır
SANKİ VAR GİBİ CANIM BENDE GÖRMEDİM DİYEMEM. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞALLAH. BAT GÜNÜ TEKRARLA BENCEEki Görüntüle 2810851 kızlar merhaba ben bu sabah test yaptim silik bir çizgi görüyor gibiyim çıplak gözle siz de görüyor musunuz? Bata 3 gün kaldıilk 5 dakika icinde cıktı çizgi.
Yaaa Allah razı olsun komsun da çok tatlıymışSöyledim ki verdi bana kim ney istersem verir :) hiç elim boş dönmedim :) ama bende asla boş çevirmem. Ne yapcaksın diyorlar ilk çekindim dedim ben duman siz çare olacak :))) ilk normal süt verdi yarım kilo :)) sonra köy sütü var onu da vereyim mi dedi :)))) ver be ver doğal görür belki de bir iş görür dedim ardından bahçeden maydanoz getirdim veririm mi dedi ver onu da ver dedimAllah razı olsunlar bu iyiliği ölsem unutmam
Tamam canım tekrarlamayı düşünüyorum ınsallah hayırlısı olsun canım sağolSANKİ VAR GİBİ CANIM BENDE GÖRMEDİM DİYEMEM. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞALLAH. BAT GÜNÜ TEKRARLA BENCE
Canım gözünaydı var gibi duruyorEki Görüntüle 2810851 kızlar merhaba ben bu sabah test yaptim silik bir çizgi görüyor gibiyim çıplak gözle siz de görüyor musunuz? Bata 3 gün kaldıilk 5 dakika icinde cıktı çizgi.
Son zamanlarda kasık ve bacak ağrısı yaşadım canım. Insallah vardır bat tarihini sabırsızlıkla bekliyorum bir daha test yapmak içinCanım gözünaydı var gibi duruyorBelirtin falan olmuşmuydu peki?
Teşekkür ederimYaaa Allah razı olsun komsun da çok tatlıymış
Sen de zaten öylesin
Yerleştiği içindir canım inşallahSon zamanlarda kasık ve bacak ağrısı yaşadım canım. Insallah vardır bat tarihini sabırsızlıkla bekliyorum bir daha test yapmak için
Çok teşekkür ederim canım düşüncelerin için. Insallah öyle olur. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahYerleştiği içindir canım inşallahEvet hem o zaman Allahın izniyle daha da koyulmuş olur
Yo yo önceden yapmam test akıllandımCanm dedigm gibi adetle cok benzio belirtiler o yuzden en guzeli regl tarihini beklemek. En az dan 2 3 gun oncesini
AMİN CANIM BENİM. SABAH SABAH NE GÜZEL YAZMIŞSIN GÖZLERİM DOLDU. ALLAHIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH HERKESİN KUCAĞI DOLSUN. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.Günaydınlar...Doğacakların da amel defterine yazılacağı bu gece tüm benim gibi bekleyişte olan herkesin Rabbim amel defterine güzel hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah hayırlı bol dualı kandilleriniz olsunBekleyişlerimiz son bulur dilerim
Ay bilmiyorum bu sabah daha rahatım devam edecek mi bakalım yaBatma oluyordu bana elektrik çarpması gibi bir sağa bir sola
Fakat ben hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum belki de ondandır
İnşallah canım... aynenn çikolata kisti olan ben aklıma o da yeliyo bugün rahatım ama bol su içiyorum hele bu aralar daha fazla içmeye başladım öyle akıntı dediğim beyaz bişey geldi iki gün başka gelmedi catlamadan 4 5 gün sonra mı ne oldu o da kuzuCanım öncelikle hamişsindir inşallah. Ama geçen ay ben onu çok yaşadım batmalar dolgunluk hissim oldu akıntım adete yakın arttı adet oldum. Sen yinede bol su iç her türlü ihtimal karşı. Birde senin bildiğim çikolata kistin vardı inşlh o yapmıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?