Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu mübarek üç aylar da Rabbım evlat isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah inşallah Berat gecesinin hürmetine Rabbımin rahmet kapısı açıktır da hepimize birer rahmet olan evlat nasip eder inşallah anne baba dugysunu dilerim ki bizlere de yaşatır inşallah lütfen dualarınızdan bizleri de eksik etmeyin... Berat kandiliniz mübarek olsun canlar❤

Sen önlemini alıyorsun canım. Hayır olsun herşeyden önce ne olursa.

Değişiklikler yok diyemem. Mesela gece wc ye kalkma huyum 0 dır yani asla kalkmam 2 gündür bu saatlerde zor yetişiyorum uykumdann uyandırıyor. İnşallah hayırlısı bakalım
Geçen ay bende böyle belirtiler yaşadım
Eki Görüntüle 2810851 kızlar merhaba ben bu sabah test yaptim silik bir çizgi görüyor gibiyim çıplak gözle siz de görüyor musunuz? Bata 3 gün kaldı ilk 5 dakika icinde cıktı çizgi.
Silik var gibi geldi bana ama inşallah

Sen önlemini alıyorsun canım. Hayır olsun herşeyden önce ne olursa.
Aynen öyle kuzum benim kontrolleri aksatmıyorum hamd olsun kist dışında bi sorun yok bende eşim de kapalı kutu hiç kontrol olmadı daha yeni evliyiz diye doktor gerek duymadı hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi dua et olur mu Rabbım ol derse kiste rağmen olur ki demi

AMİN CANIM BENİM. SABAH SABAH NE GÜZEL YAZMIŞSIN GÖZLERİM DOLDU. ALLAHIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH HERKESİN KUCAĞI DOLSUN. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.
İnşlh eder O kadar çok istiyorum ki ancak bu kadar anlatabildim hatta anlatacak çok şeyimi buna sığdırdım bizede nasip olur çift çizgiler görmek sevinçlerimizi paylaşmak, ne güzel düşünmesi bile kim paylaşsa mutlu oluyorum onların neler hissettiğini hep hissediyorum benim de kalbimde kelebekler uçuşsun diyorum artık içim içime sığmasın Anne oldum Annee diyerek bağırayım. Beklemek güzel de artık gelse diyorum o gün

Canım Rabbim neylere rağmen neleri olurdurmuş bir damlaya can sığdırmış bir damlayı sana mı tutunduramayacak istesin yeter ki kistler yalan olur yok olur gider varken bile bebeğin olur büyür seninle doğar yeterki istesin birde asla vazgeçmeyelim. Buradan bildiğim isimleri aklımda arkadaşlarıma hep ayrı ayrı dua yollayacağım çünkü başka çaremiz yok çok dua içten dua etmeliyiz

Kızlar yorum yapacak kimse yok mu

Amiiin...İçim öyle rahatladı ki msjni okurken bi kez daha Allah n büyüklüğünü hissettim inşallah Rabbım büyük dualarımdasıniz hep birlikte

Amiiin...İçim öyle rahatladı ki msjni okurken bi kez daha Allah n büyüklüğünü hissettim inşallah Rabbım büyük dualarımdasıniz hep birlikte
Herzaman hissetmek dileğiyle biz unutsak bizi unutmasın inşlh Yaradan teşekkür ederim dualarla buluşmak dileğiyle

Canım benim tarihi değiştirebilir misin yumurtlamam erken oldu bat 7 nisan

Kızlar şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum sadece sağ yumurtalığımda bile on yumurta var herşey çok güzel ama ekim ayında bebeğimi metabolik hastalıklar yüzünden kaybettiğim için test sonucu çıksın ona göre bebek düşünün dedi beklemek istemiyorum çok üzgünüm o yüzden yaşım 37

Ne zamana çıkar test sonucunuz çok mu uzun sürecekmiş? Yinede geç olsun temiz olsun derim kendini tekrar riske atmaktan iyidir bir daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmayasın canım ya

Ne zamana çıkar test sonucunuz çok mu uzun sürecekmiş? Yinede geç olsun temiz olsun derim kendini tekrar riske atmaktan iyidir bir daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmayasın canım ya
Evet eşimde doktorda aynı şeyi söylüyor ekimde verildi test Mart bitecek haber yok hayırlısı olsun bakalım teşekkürler canım

Kızlar yorum yapacak kimse yok mu
Tatlım herkese göre değişkenlik gösteriyor bu akıntı olayı. Mesela ben adetten önce akıntı yoğunluğu yaşarım ama gebelik öncesi kupkuru olurum akıntım olmaz. Daha Bat tarihine 1 hafta var neredeyse son birkaç gün kala evde bir idrar testi yap istersen hamilelik varsa hafifte olsa 2. Çizgi oluşuyor

Evet eşimde doktorda aynı şeyi söylüyor ekimde verildi test Mart bitecek haber yok hayırlısı olsun bakalım teşekkürler canım
Baya olmuş nereye yollamışlar ki haberi bu kadar uzun sürdü canım Allah Allah. Ne demek canım okumuştum yaşadıklarını yazdığında yani Allah korusun

Hsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…