Sen önlemini alıyorsun canım. Hayır olsun herşeyden önce ne olursa.İnşallah canım... aynenn çikolata kisti olan ben aklıma o da yeliyo bugün rahatım ama bol su içiyorum hele bu aralar daha fazla içmeye başladım öyle akıntı dediğim beyaz bişey geldi iki gün başka gelmedi catlamadan 4 5 gün sonra mı ne oldu o da kuzu
Geçen ay bende böyle belirtiler yaşadımDeğişiklikler yok diyemem. Mesela gece wc ye kalkma huyum 0 dır yani asla kalkmam 2 gündür bu saatlerde zor yetişiyorum uykumdann uyandırıyor. İnşallah hayırlısı bakalım
Silik var gibi geldi bana ama inşallahEki Görüntüle 2810851 kızlar merhaba ben bu sabah test yaptim silik bir çizgi görüyor gibiyim çıplak gözle siz de görüyor musunuz? Bata 3 gün kaldıilk 5 dakika icinde cıktı çizgi.
Aynen öyle kuzum benim kontrolleri aksatmıyorum hamd olsun kist dışında bi sorun yok bende eşim de kapalı kutu hiç kontrol olmadı daha yeni evliyiz diye doktor gerek duymadı hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi dua et olur mu Rabbım ol derse kiste rağmen olur ki demiSen önlemini alıyorsun canım. Hayır olsun herşeyden önce ne olursa.
İnşlh ederAMİN CANIM BENİM. SABAH SABAH NE GÜZEL YAZMIŞSIN GÖZLERİM DOLDU. ALLAHIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH HERKESİN KUCAĞI DOLSUN. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.
Canım Rabbim neylere rağmen neleri olurdurmuş bir damlaya can sığdırmış bir damlayı sana mı tutunduramayacak istesin yeter kiAynen öyle kuzum benim kontrolleri aksatmıyorum hamd olsun kist dışında bi sorun yok bende eşim de kapalı kutu hiç kontrol olmadı daha yeni evliyiz diye doktor gerek duymadı hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi dua et olur mu Rabbım ol derse kiste rağmen olur ki demi
Kızlar yorum yapacak kimse yok muKızlar benim dün akşam yumurta akı kıvamında beyaz uzun yapışkan bir akıntım oldu bat 2 Nisan 19 u pik 20 si çatlamaydı gebelik mi var acaba yoksa yeniden mi yumurtlama oluyor sizce ovulasyon testi yapmadım ama bilmiyorumgebelik teki akıntı nasıl olur bilen varsa yazarsa sevinirim
Amiiin...İçim öyle rahatladı ki msjni okurken bi kez daha Allah n büyüklüğünü hissettim inşallah Rabbım büyük dualarımdasıniz hep birlikteCanım Rabbim neylere rağmen neleri olurdurmuş bir damlaya can sığdırmış bir damlayı sana mı tutunduramayacak istesin yeter kikistler yalan olur yok olur gider varken bile bebeğin olur büyür seninle doğar yeterki istesin birde asla vazgeçmeyelim. Buradan bildiğim isimleri aklımda arkadaşlarıma hep ayrı ayrı dua yollayacağım çünkü başka çaremiz yok çok dua içten dua etmeliyiz
Herzaman hissetmek dileğiyle biz unutsak bizi unutmasın inşlh YaradanAmiiin...İçim öyle rahatladı ki msjni okurken bi kez daha Allah n büyüklüğünü hissettim inşallah Rabbım büyük dualarımdasıniz hep birlikte❤
Evet canım çok oldum ama hiç böyle olmadı. Belki de yine sistittir. Şimdi annenlerdeyim ama dönünce derim doktora belki sistittirİnşallah sistit değildir canım daha önce sistit oldun mu
Geçen ay bende böyle belirtiler yaşadım
Evet canım bende ilk defa yaşıyorum ama inşallah vardır
Silik var gibi geldi bana ama inşallah
Canım benim tarihi değiştirebilir misin yumurtlamam erken oldu bat 7 nisanNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Ne zamana çıkar test sonucunuz çok mu uzun sürecekmiş? Yinede geç olsun temiz olsun derim kendini tekrar riske atmaktan iyidirKızlar şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum sadece sağ yumurtalığımda bile on yumurta var herşey çok güzel ama ekim ayında bebeğimi metabolik hastalıklar yüzünden kaybettiğim için test sonucu çıksın ona göre bebek düşünün dedi beklemek istemiyorum çok üzgünüm o yüzden yaşım 37
Evet eşimde doktorda aynı şeyi söylüyor ekimde verildi test Mart bitecek haber yok hayırlısı olsun bakalım teşekkürler canımNe zamana çıkar test sonucunuz çok mu uzun sürecekmiş? Yinede geç olsun temiz olsun derim kendini tekrar riske atmaktan iyidirbir daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmayasın canım ya
Amiiin kuzumHerzaman hissetmek dileğiyle biz unutsak bizi unutmasın inşlh Yaradanteşekkür ederim dualarla buluşmak dileğiyle
Tatlım herkese göre değişkenlik gösteriyor bu akıntı olayı. Mesela ben adetten önce akıntı yoğunluğu yaşarım ama gebelik öncesi kupkuru olurum akıntım olmaz. Daha Bat tarihine 1 hafta var neredeyse son birkaç gün kala evde bir idrar testi yap istersen hamilelik varsa hafifte olsa 2. Çizgi oluşuyorKızlar yorum yapacak kimse yok mu
Baya olmuş nereye yollamışlar ki haberi bu kadar uzun sürdü canım Allah Allah. Ne demek canım okumuştum yaşadıklarını yazdığında yani Allah korusunEvet eşimde doktorda aynı şeyi söylüyor ekimde verildi test Mart bitecek haber yok hayırlısı olsun bakalım teşekkürler canım
Teşekkür ederim canımTatlım herkese göre değişkenlik gösteriyor bu akıntı olayı. Mesela ben adetten önce akıntı yoğunluğu yaşarım ama gebelik öncesi kupkuru olurum akıntım olmaz. Daha Bat tarihine 1 hafta var neredeyse son birkaç gün kala evde bir idrar testi yap istersen hamilelik varsa hafifte olsa 2. Çizgi oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?