Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
Ben Ekim ayında anestezi li çektirdim kuzum sonrasında çok az lekelenme oldu ve hafif adet sancısı oldu korkma çok zor bir işlem değil bende sol tarafımda hafif yapışıklık çıktı hsg de ama gebeliğe engel değil dedi doktorlar hala bekliyorum işte

Hsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
Ben Aralıkta yaptırdım. Değişik duyguya bende girmiştim demiştim ne olacaksa hayır olsun temiz çıkmıştı dilerim sizinde öyle olur benim 3 ay oldu olmadı ama üzülecek birşey yok bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor o sebeble olumsuz şeyleri atmanı öneririm hep güzel düşün güzel şeyler olsun hakkında...

Eşine bakıldı mı canım yaşlarınız kaç? Ben 34 eşim 44 yaşında 2 düşüğüm var ikisi de doğal yolla gebelik

Eşine bakıldı mı canım yaşlarınız kaç? Ben 34 eşim 44 yaşında 2 düşüğüm var ikisi de doğal yolla gebelik
Canım ben 25 eşim 28 yaşında varikosel ameliyatı oldu düzeldi herşey bende de şimdi pko başladı o yüzden bekledik iki buçuk sene oldu geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu bu ay ovulasyon testi yaptım günleri değerlendirdim bat 2 Nisan bekliyorum işte

Evet Hsg’den sonra da olmazsa sırada çatlatma iğnesi var dedi doktorum her işlem yeni bir umuttur dedi ama ben umutlarımın boşa çıkmasından korkuyorum. Sebepsiz yere bir daha hamile kalmamayan o kadar çok kadın var ki kendim için de endişeliyim.
İlk gebeliğim evlendiğim ay oldu boş gebelikti kürtaj oldum. 2. Gebeliğimde bir aylık klomen-duphaston kullandıktan sonraki ay kalmıştım yine 4 aylıkken düşük yaptım bir yıl geçti.son 7-8 şudur deniyoruz olmuyor,bu süreçte de 2 kez klomen-duphaston ilacı kullandım aralıklı olarak ama olmadı.

Baya olmuş nereye yollamışlar ki haberi bu kadar uzun sürdü canım Allah Allah. Ne demek canım okumuştum yaşadıklarını yazdığında yani Allah korusun
Ben Adana da yaşıyorum 18 ekim de doğum yaptığımda testler Ankara’ya gitti ama metabolik hastalıklar hemen çıkmıyor maalesef sağlık olsun bakalım

Evet işte sebepsiz hamiş kalamayanlardan birisi de benim maalesef üzülmek sürekli olumsuzluk işe yaramıyor ben zamanında çok yaptım şimdi saldım eğer birşey yoksa olacaktır çaresiz dert vermesin Rabbim. Benim de oldu 8 haftalık düştü boş gebelik dendi. Sonra bir kimyasal oldu. İşte kimyasaldan bu yana 5 ay geçti yok. Bende bir kere klomen kullandım iğne hiç olmadım. Doktor hgsyi hamiş kalıyorsun bir tüpün açık diğeri kapalıdır belki onu orayı göreyim dedi çekti işte ben denemeye devam edyrm. Aşılama yaptırmak istyrm doktorum onu da deneyebilirz dedi. Bu ay olmazsa karar alıcaz ne yapmak isterse uygun görürse doktorum.

Ben Adana da yaşıyorum 18 ekim de doğum yaptığımda testler Ankara’ya gitti ama metabolik hastalıklar hemen çıkmıyor maalesef sağlık olsun bakalım
Anladımm canım. zaten baya şey inceleme yapılırmış inşallah güzel haberlerle gelir sonuçların

Ağustos 2020 de çektirdim. İşlemin stresi ve paniği üzerimde olduğu için anestezili çektirdim. Uyumamla uyanmam bir oldu benim için. Temiz çıkmıştı çok şükür hamile kalırsın dedi. Ancak hala gebelik elde edemedik.

Bat 2 nisan yaş 27

Ben anestezi olmadan çektirdim beş dk sürdü adet sancısı gibiydi panik yapma hsg den beş ay sonra gebe kalabildim...

HSG'den önce hiç hamile kalmış mıydın canım?

peki canım hsg'den sonra başka bir tedavi uygulandı mı ilaç vs. ya da evde kür falan denedin mi?
Bende bu ay özel bir öerkezde çektirdim canım, anestezi almadım. 2 3 dakika sürmüştür herhalde max. Çok hafif adet olacakmış hissi yaşıyorsun o kadar. Ama aletler de önemliymiş galiba. C kollu cihaz iyiymiş.

BaNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤

Bat 6 nisan yaş 25

Forumun Moral Küpü

gebeliğe yakın akıntı artar canım, hatta çamaşırında affedersin ama az kaçırmışsın gibi olur hafif beyazdır, açık renkli süt gibi.. arkadaşımın hamileliği öncesinde öyle olmuştu.. tahminen kaç günde bir regl oluyorsun, yumurtlamanı hesaplayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…