- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Ben Ekim ayında anestezi li çektirdim kuzum sonrasında çok az lekelenme oldu ve hafif adet sancısı oldu korkma çok zor bir işlem değil bende sol tarafımda hafif yapışıklık çıktı hsg de ama gebeliğe engel değil dedi doktorlar hala bekliyorum işteHsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
Rica ederim inşallahRabbim bu mübarek günde isteyen herkese hepimize bize de bir evlat yazar beratımızaTeşekkür ederim canım
Ben Aralıkta yaptırdım. Değişik duyguya bende girmiştim demiştim ne olacaksa hayır olsun temiz çıkmıştı dilerim sizinde öyle olurHsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
Eşine bakıldı mı canım yaşlarınız kaç? Ben 34 eşim 44 yaşında 2 düşüğüm var ikisi de doğal yolla gebelikBen Ekim ayında anestezi li çektirdim kuzum sonrasında çok az lekelenme oldu ve hafif adet sancısı oldu korkma çok zor bir işlem değil bende sol tarafımda hafif yapışıklık çıktı hsg de ama gebeliğe engel değil dedi doktorlar hala bekliyorum işte
Canım ben 25 eşim 28 yaşında varikosel ameliyatı oldu düzeldi herşey bende de şimdi pko başladı o yüzden bekledik iki buçuk sene oldu geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu bu ay ovulasyon testi yaptım günleri değerlendirdim bat 2 Nisan bekliyorum işteEşine bakıldı mı canım yaşlarınız kaç? Ben 34 eşim 44 yaşında 2 düşüğüm var ikisi de doğal yolla gebelik
Evet Hsg’den sonra da olmazsa sırada çatlatma iğnesi var dedi doktorum her işlem yeni bir umuttur dedi ama ben umutlarımın boşa çıkmasından korkuyorum. Sebepsiz yere bir daha hamile kalmamayan o kadar çok kadın var ki kendim için de endişeliyim.Ben Aralıkta yaptırdım. Değişik duyguya bende girmiştim demiştim ne olacaksa hayır olsun temiz çıkmıştı dilerim sizinde öyle olurbenim 3 ay oldu olmadı ama üzülecek birşey yok bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor o sebeble olumsuz şeyleri atmanı öneririm hep güzel düşün güzel şeyler olsun hakkında...
Ben Adana da yaşıyorum 18 ekim de doğum yaptığımda testler Ankara’ya gitti ama metabolik hastalıklar hemen çıkmıyor maalesef sağlık olsun bakalımBaya olmuş nereye yollamışlar ki haberi bu kadar uzun sürdü canım Allah Allah. Ne demek canım okumuştum yaşadıklarını yazdığında yani Allah korusun
Evet işte sebepsiz hamiş kalamayanlardan birisi de benim maalesef üzülmek sürekli olumsuzluk işe yaramıyor ben zamanında çok yaptım şimdi saldım eğer birşey yoksa olacaktır çaresiz dert vermesin Rabbim.Evet Hsg’den sonra da olmazsa sırada çatlatma iğnesi var dedi doktorum her işlem yeni bir umuttur dedi ama ben umutlarımın boşa çıkmasından korkuyorum. Sebepsiz yere bir daha hamile kalmamayan o kadar çok kadın var ki kendim için de endişeliyim.
İlk gebeliğim evlendiğim ay oldu boş gebelikti kürtaj oldum. 2. Gebeliğimde bir aylık klomen-duphaston kullandıktan sonraki ay kalmıştım yine 4 aylıkken düşük yaptım bir yıl geçti.son 7-8 şudur deniyoruz olmuyor,bu süreçte de 2 kez klomen-duphaston ilacı kullandım aralıklı olarak ama olmadı.
Anladımm canım. zaten baya şey inceleme yapılırmış inşallah güzel haberlerle gelir sonuçlarınBen Adana da yaşıyorum 18 ekim de doğum yaptığımda testler Ankara’ya gitti ama metabolik hastalıklar hemen çıkmıyor maalesef sağlık olsun bakalım
Daha önce gebelik geçirdiniz mi pekiBnde bugün rahim filmi çekildim yapışıklık varmış açıldı çoğu film çekerken dedi böyle bişey başına gelen oldu mu acaba
Ağustos 2020 de çektirdim. İşlemin stresi ve paniği üzerimde olduğu için anestezili çektirdim. Uyumamla uyanmam bir oldu benim için. Temiz çıkmıştı çok şükür hamile kalırsın dedi. Ancak hala gebelik elde edemedik.Hsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
Bat 2 nisan yaş 27Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Çok teşekkürler canım benim inşallahAnladımm canım. zaten baya şey inceleme yapılırmış inşallah güzel haberlerle gelir sonuçların
Ben anestezi olmadan çektirdim beş dk sürdü adet sancısı gibiydi panik yapma hsg den beş ay sonra gebe kalabildim...Hsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
HSG'den önce hiç hamile kalmış mıydın canım?Ağustos 2020 de çektirdim. İşlemin stresi ve paniği üzerimde olduğu için anestezili çektirdim. Uyumamla uyanmam bir oldu benim için. Temiz çıkmıştı çok şükür hamile kalırsın dedi. Ancak hala gebelik elde edemedik.
peki canım hsg'den sonra başka bir tedavi uygulandı mı ilaç vs. ya da evde kür falan denedin mi?Ben anestezi olmadan çektirdim beş dk sürdü adet sancısı gibiydi panik yapma hsg den beş ay sonra gebe kalabildim...
Bende bu ay özel bir öerkezde çektirdim canım, anestezi almadım. 2 3 dakika sürmüştür herhalde max. Çok hafif adet olacakmış hissi yaşıyorsun o kadar. Ama aletler de önemliymiş galiba. C kollu cihaz iyiymiş.peki canım hsg'den sonra başka bir tedavi uygulandı mı ilaç vs. ya da evde kür falan denedin mi?
Bat 6 nisan yaş 25Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Forumun Moral KüpüCanım Rabbim neylere rağmen neleri olurdurmuş bir damlaya can sığdırmış bir damlayı sana mı tutunduramayacak istesin yeter kikistler yalan olur yok olur gider varken bile bebeğin olur büyür seninle doğar yeterki istesin birde asla vazgeçmeyelim. Buradan bildiğim isimleri aklımda arkadaşlarıma hep ayrı ayrı dua yollayacağım çünkü başka çaremiz yok çok dua içten dua etmeliyiz
gebeliğe yakın akıntı artar canım, hatta çamaşırında affedersin ama az kaçırmışsın gibi olur hafif beyazdır, açık renkli süt gibi.. arkadaşımın hamileliği öncesinde öyle olmuştu.. tahminen kaç günde bir regl oluyorsun, yumurtlamanı hesaplayım..Kızlar benim dün akşam yumurta akı kıvamında beyaz uzun yapışkan bir akıntım oldu bat 2 Nisan 19 u pik 20 si çatlamaydı gebelik mi var acaba yoksa yeniden mi yumurtlama oluyor sizce ovulasyon testi yapmadım ama bilmiyorumgebelik teki akıntı nasıl olur bilen varsa yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?