kuzum, hasta, engelli veya sendromlu bakıma muhtaç bir bebek dünyaya getirmek istiyor musun? Hayırsa cevabın, doktorunu dinlemelisin... test sonucu ne zaman cıkıyor?Kızlar şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum sadece sağ yumurtalığımda bile on yumurta var herşey çok güzel ama ekim ayında bebeğimi metabolik hastalıklar yüzünden kaybettiğim için test sonucu çıksın ona göre bebek düşünün dedi beklemek istemiyorum çok üzgünüm o yüzden yaşım 37
Dime öyle utanırım yanaklarum kızarır :)Forumun Moral Küpü
Canım ben HSG olmadım ama HSG nin çok benzeri işlem yapıldı. acı çekmiyorsun 5 dk sürüyor.. Malesef korkunun ecele faydası yok, benim sağ tüpüm cıkalı cıktı mesela şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz, en azından neden bebek olmuyor stresinin neyden kaynaklandığını bilerek önlem alıyoruz yeni başka yöntem deniyoruz...Hsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
direkt tüp bebek olacaksa daha sağlıklı olur sizin için, sonuçta kaliteli yumurtalar ve kaliteli spermler döllendiriliyor... 3.-5. güne sağlam kalan embriyolardan transfer yapılıyor, bence cok mantıklı.. imkanınız varsa beklemeyin.Çok teşekkürler canım benim inşallahsonuç kötü ise direk tüp bebek dedi dr hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de
Amin canım. Senin durumuna içlenmiştim ben etkilendim baya o yüzden senin için ne doğru olacak ise o olsun güzel yaradan sınamasın bir dahaÇok teşekkürler canım benim inşallahsonuç kötü ise direk tüp bebek dedi dr hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de
Canım ben de adanada yaşıyorum. Hangi doktora gidiyorsun adanada?Ben Adana da yaşıyorum 18 ekim de doğum yaptığımda testler Ankara’ya gitti ama metabolik hastalıklar hemen çıkmıyor maalesef sağlık olsun bakalım
Maalesef. Hsg çekmeden tam 1 yıl korunmadık sonra Dr rutin tetkikler yapalım dedi. Spermde de sorun yok rahim yumurtalıklarda da. Bu ay ilk defa aşılama yaptık bakalım bekliyoruz İnş olumlu olurHSG'den önce hiç hamile kalmış mıydın canım?
Benim adetten 5 gün öncesinden süt kesiği kıvamında akıntı olmaya başlar her zaman. Hatta kendime şöyle kodlamıştım: şeffaf ise ovulasyon geliyor, süt kesiği ise adet :). Aşılama oldum adete 5 gün kala yine başladı süt kesiği. Adet olacağım diyorum ama yine de belli olmaz. İnş sizin de hayra alamettirKızlar cuma günü erken gebelik testi yapmıştım negatifti ama dün geceden beri adet olacakmışım gibi ağrım var. Bir de süt kesiği kıvamında akıntım oluyor arada. Normalde adete yakın hiç akıntım olmaz ne ki bu şimdi
Benim adet öncesi hep süt kesiği olur az az. Bu ay da aşılama yaptım ama süt kesiği yine başlayınca adet olacam diyorum ama arkadaşlarım öyle süt kesiği olup ta hamile olan var diyorgebeliğe yakın akıntı artar canım, hatta çamaşırında affedersin ama az kaçırmışsın gibi olur hafif beyazdır, açık renkli süt gibi.. arkadaşımın hamileliği öncesinde öyle olmuştu.. tahminen kaç günde bir regl oluyorsun, yumurtlamanı hesaplayım..
Tabi canım, ben çoğu forumda da akıntının süt gibi olduğunu yoğun geldiğini yazdıklarını okudum.. öyle yok derecesinde tam kesik kesik değil ama, bildiğin akıyor.. regl süreni söylecektin canım, bekliyorum. kaç günde 1 oluyorsun?Benim adet öncesi hep süt kesiği olur az az. Bu ay da aşılama yaptım ama süt kesiği yine başlayınca adet olacam diyorum ama arkadaşlarım öyle süt kesiği olup ta hamile olan var diyorşimdi siz de öyle yazmışsınız. Umutlanmadan edemiyor insan
A pardon kaçırmışım. 28 günde bir oluyorum ve tam 14.gün ovulasyonu görüyorum ertesi gün çatlıyor. Sizin durumunuz ne peki hangi süreçlerden geçtiniz?Tabi canım, ben çoğu forumda da akıntının süt gibi olduğunu yoğun geldiğini yazdıklarını okudum.. öyle yok derecesinde tam kesik kesik değil ama, bildiğin akıyor.. regl süreni söylecektin canım, bekliyorum. kaç günde 1 oluyorsun?
o günleride görceğiz kuzum allah bize de nasip edecek. ben inanıyorum. benim teyzemin 18 yıl sonra oldu kızı şimdi evlilik çağında. allah ne zaman uygun görürse o zaman verecek. biz sadece kaderimizi yaşıyoruz. allah hakeden herkese çift çizgileri görmeyi nasip etsin. hep bir umut insan bekliyor. rabbim hepimize en güzel zamanda versin inşallah.İnşlh ederO kadar çok istiyorum ki ancak bu kadar anlatabildim hatta anlatacak çok şeyimi buna sığdırdım bizede nasip olur çift çizgiler görmek sevinçlerimizi paylaşmak, ne güzel düşünmesi bile kim paylaşsa mutlu oluyorum onların neler hissettiğini hep hissediyorum benim de kalbimde kelebekler uçuşsun diyorum artık içim içime sığmasın Anne oldum Annee diyerek bağırayım. Beklemek güzel de artık gelse diyorum o gün
canım bende hafif pembelik gördüm sanki. hayırlısı olsun inşallah.Kızlar merhaba Yeni üye oldum size sorabilmek için bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım sat 5 mart ovulasyonla pik 17 martta gördüm sanırım erken yumurtladim bat 4 Nisan bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım çok erken olmasina rağmen ilk kez silik çizgiyi gördüm fotoğraf paylasicam çıplak gözle daha belirgin bata 7 gün var sizce varmidir 4 ay önce düşük yaptım çok istiyorum
Ben gördüm kuzu silik çizgi hayırlısı olur inşallah nasip olur kuzumKızlar merhaba Yeni üye oldum size sorabilmek için bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım sat 5 mart ovulasyonla pik 17 martta gördüm sanırım erken yumurtladim bat 4 Nisan bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım çok erken olmasina rağmen ilk kez silik çizgiyi gördüm fotoğraf paylasicam çıplak gözle daha belirgin bata 7 gün var sizce varmidir 4 ay önce düşük yaptım çok istiyorum
Çok teşekkür ederim bugün kandil dua ede ede yaptım insalllaah vardır ikimizinde bu mübarek günde Allah isteyen herkese nasip etsinBen gördüm kuzu silik çizgi hayırlısı olur inşallah nasip olur kuzumbenimde bat 4 nisan cesaret edemiyorum korkuyorum
Amin inşlh biz o kadar beklemeyizo günleride görceğiz kuzum allah bize de nasip edecek. ben inanıyorum. benim teyzemin 18 yıl sonra oldu kızı şimdi evlilik çağında. allah ne zaman uygun görürse o zaman verecek. biz sadece kaderimizi yaşıyoruz. allah hakeden herkese çift çizgileri görmeyi nasip etsin. hep bir umut insan bekliyor. rabbim hepimize en güzel zamanda versin inşallah.
canım bende hafif pembelik gördüm sanki. hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?