Canım benim ilk hamile kalışımda yumurtlamadan sonra ince ince batmalar oldu 1 hafta kadar sonrasında da süt kesiği akıntı olmuştu bat gününe yakında regl oldum sanıyodum sürekli bi ıslaklık hissi oluyordu ama gelmiyordu bişey.Kızlar cuma günü erken gebelik testi yapmıştım negatifti ama dün geceden beri adet olacakmışım gibi ağrım var. Bir de süt kesiği kıvamında akıntım oluyor arada. Normalde adete yakın hiç akıntım olmaz ne ki bu şimdi
Buarada şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ama ilkindeki kadar kasık ağrım yok. İlkinde düşük yapmıştım zaten umarım ondandı ağrım o zaman. Şuanda da 1 gün gecikti sabah kaset test yapmayı düşünüyorum acaba çıkar mıCanım benim ilk hamile kalışımda yumurtlamadan sonra ince ince batmalar oldu 1 hafta kadar sonrasında da süt kesiği akıntı olmuştu bat gününe yakında regl oldum sanıyodum sürekli bi ıslaklık hissi oluyordu ama gelmiyordu bişey.
Birde bat günüme 1 gün kala adet sancısı yaşadım 2-3 gün sürdü oldum olcam derken 2 gün gecikince erken gebelik testi yapıp öğrenmiştim. Eğer bi değişiklik varsa vücudunda normalden farklı hissediyorsun zaten
canım bende hafif pembelik gördüm sanki. hayırlısı olsun inşallah.
Geciktiyse ve adetlerin düzenliyse çıkabilir kaset testte.Buarada şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ama ilkindeki kadar kasık ağrım yok. İlkinde düşük yapmıştım zaten umarım ondandı ağrım o zaman. Şuanda da 1 gün gecikti sabah kaset test yapmayı düşünüyorum acaba çıkar mı
İnşallah ❤Benim adetten 5 gün öncesinden süt kesiği kıvamında akıntı olmaya başlar her zaman. Hatta kendime şöyle kodlamıştım: şeffaf ise ovulasyon geliyor, süt kesiği ise adet :). Aşılama oldum adete 5 gün kala yine başladı süt kesiği. Adet olacağım diyorum ama yine de belli olmaz. İnş sizin de hayra alamettir
İnş olumlu sonuç alırsınızBuarada şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ama ilkindeki kadar kasık ağrım yok. İlkinde düşük yapmıştım zaten umarım ondandı ağrım o zaman. Şuanda da 1 gün gecikti sabah kaset test yapmayı düşünüyorum acaba çıkar mı
Bende silik görüyorum.. Bu güzel günde inşallah güzel haberler alın...Kızlar merhaba Yeni üye oldum size sorabilmek için bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım sat 5 mart ovulasyonla pik 17 martta gördüm sanırım erken yumurtladim bat 4 Nisan bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım çok erken olmasina rağmen ilk kez silik çizgiyi gördüm fotoğraf paylasicam çıplak gözle daha belirgin bata 7 gün var sizce varmidir 4 ay önce düşük yaptım çok istiyorum
Hayır canım henüz hiç gebe kalamadımDaha önce gebelik geçirdiniz mi peki
İnşallah hepimiz alırız korkuyorum burada çok okudum kimyasal gebelik ile ilgili şeyler p. Tesi kan vericem inşallah vardırBende silik görüyorum.. Bu güzel günde inşallah güzel haberler alın...
Daha once asilama yaptirdiniz mi bu ilk mi?Benim adetten 5 gün öncesinden süt kesiği kıvamında akıntı olmaya başlar her zaman. Hatta kendime şöyle kodlamıştım: şeffaf ise ovulasyon geliyor, süt kesiği ise adet :). Aşılama oldum adete 5 gün kala yine başladı süt kesiği. Adet olacağım diyorum ama yine de belli olmaz. İnş sizin de hayra alamettir
Bende cektirdim . Korkma cikmaz kotu seyler cagirma . Ben anestezide olmadim gayet kolaydi. Umarim bi cirpida halledersin sende.Hsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
inşallah canım,sen hamile kaldın mı peki hsgden sonra?Bende cektirdim . Korkma cikmaz kotu seyler cagirma . Ben anestezide olmadim gayet kolaydi. Umarim bi cirpida halledersin sende.
Ben daha yeni cektirdim yani 1 ay olmadi oyuzden cok yeni 3-4 ay falan gecmesi lazimmis.inşallah canım,sen hamile kaldın mı peki hsgden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?