Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ilk hamile kalışımda yumurtlamadan sonra ince ince batmalar oldu 1 hafta kadar sonrasında da süt kesiği akıntı olmuştu bat gününe yakında regl oldum sanıyodum sürekli bi ıslaklık hissi oluyordu ama gelmiyordu bişey.
Birde bat günüme 1 gün kala adet sancısı yaşadım 2-3 gün sürdü oldum olcam derken 2 gün gecikince erken gebelik testi yapıp öğrenmiştim. Eğer bi değişiklik varsa vücudunda normalden farklı hissediyorsun zaten

Buarada şuanda da aynı şeyleri yaşıyorum ama ilkindeki kadar kasık ağrım yok. İlkinde düşük yapmıştım zaten umarım ondandı ağrım o zaman. Şuanda da 1 gün gecikti sabah kaset test yapmayı düşünüyorum acaba çıkar mı

Geciktiyse ve adetlerin düzenliyse çıkabilir kaset testte.
Ben de hamile olsaydım kesin anlardım diyorum. Daha önceki iki gebeliğimde de adete neredeyse 10 gün kala kesin hamileyim diyebiliyordum ama bu sefer emin değilim, sanırım adet olacağım.

İnşallah ❤
Benim normalde hiç akıntım olmaz. Sadece ovulasyonda olur birkaç gün, onda da anlarım yumurtladığımı. Bakalım hayırlısı.

İnş olumlu sonuç alırsınız Bizi de haberdar edin lütfen Allah gönlünüze göre versin

Bende silik görüyorum.. Bu güzel günde inşallah güzel haberler alın...

T tulperde canim benim bat tarihimi 12 nisan olarak degisir misin yumurtlama gunum bi kac gun gec oldu pazartesi catlatma ignesi olucam

Kızlar nasıl gidiyor benim bata 11 gün var hiçbir belirti yok valla belirtiler olursa ne zaman başlıyor acaba

Selam kizlar polip ameliyatimi aldim cok sukur bir skintim yok . Bir tane demisti doktor 2 tane almis . Bu adeti pas geciyorum tabi . Bir sonraki adet bitiminde gel dedi doktor sanirim dinlendirmek gerek. Biraz kafami da rahatlatsam iyi olacak.

Daha once asilama yaptirdiniz mi bu ilk mi?

Hsg yaptıran var mı aranızda arkadaşlar salı günü Hsg oluyorum çok değişik duygulardayım,Hsg’de kötü bişe çıkacak mı sonrasında yine gebelik oluşmazsa ayrı üzülürüm
Bende cektirdim . Korkma cikmaz kotu seyler cagirma . Ben anestezide olmadim gayet kolaydi. Umarim bi cirpida halledersin sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…