Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A pardon kaçırmışım. 28 günde bir oluyorum ve tam 14.gün ovulasyonu görüyorum ertesi gün çatlıyor. Sizin durumunuz ne peki hangi süreçlerden geçtiniz?
ovülasyon gününü biliyormuşsun işte, peki ayın kaçına geldi 14. günün?

ben 26 günde 1 regl oluyorum erken yumurtluyorum, 10. günde... ben 3 kez klomen tedavisi oldum, şuan 3. ün test aşamasındayım, haftaya salı gebelik testi yapacağım.

Ay hadi inş tutar sizin Ayın 17 sinde yumurtlama 18 inde çatlama oldu ve aşılama oldum. Klomen daha önce kullanmadım doktorum ihtiyaç görmedi zaten yumurta oluşuyor ve kaliteli dedi. Aşılama sürecinde ise 1*1kullandırdı. Bat ım 1 Nisan. Ama tutmadı sanki karın ağrılarım akıntım adet geliyor diyor. İnş yanılırım da olumlu olur

Ben de hiç kanama olmadı enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik kullandırdı dr.çok aktif olmadığı sürece bir iki damla olabilir korkma demişti.
Bende yapışıklık vardı acaba ondan mı oluyo ki acaba kanama bilemedim bana herhangi bi antibiyotik vermediler

Kızlar ya benim bat 10 nisan ama şu anda nedense karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi adetime nerdeyse 2 hafta var genelde adetimden 2-3 gün önce karnım ağrır yoksa hamile kalmak istediğim için tribe mi girdim 10 gündür gün aşırı ilişki deniyoruz

Selam kizlar polip ameliyatimi aldim cok sukur bir skintim yok . Bir tane demisti doktor 2 tane almis . Bu adeti pas geciyorum tabi . Bir sonraki adet bitiminde gel dedi doktor sanirim dinlendirmek gerek. Biraz kafami da rahatlatsam iyi olacak.
Çoook geçmiş olsun canım haydi hayırlısı olsun hakkında inşallah peki korunma oluyor mu polip amlytı sonrası?

Kızlar acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış o yüzden oyle baskı
hissediyorum muhtemelen. Artık yarın şase verdi gece yatmadan onu içeceğim "

Inanki kafa rahat olmuyor bu seferde acabaa kimyasalmi kese oluştumu kalbi attımi bunların stresi başlıyor kendi kendime söz vermiştim erken yapmiycam test diye yok o sabır yok işte çok kızıyorum kendime yumurtlama tarihini biliyormusun benim 17siydi bir yap istersen bende p. Tesi kan vericem sağlık ocağında

Bugün hastalandım maalesef Mart topiğinden buraya geçiş yapıyorum yeni bat Nisan 27. Yumurtlama için masajı yapmaya şimdiden mi başlamak gerekiyor ?

kuzum, hasta, engelli veya sendromlu bakıma muhtaç bir bebek dünyaya getirmek istiyor musun? Hayırsa cevabın, doktorunu dinlemelisin... test sonucu ne zaman cıkıyor?
Canım benim durumum farklı biraz gebe kaldığımda bebeğim yüzde yetmişbeş yaşar yüzde yirmibeş ölür diyorlar yani engelli sendromlu değil de baştan genetik problemden dolayı ölüyor iki gebelik yaşadım biri sağ diğeri vefat etti tabiki istemem doktorumu dinleyecem canım test sonucu ne zaman çıkar belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…