ovülasyon gününü biliyormuşsun işte, peki ayın kaçına geldi 14. günün?A pardon kaçırmışım. 28 günde bir oluyorum ve tam 14.gün ovulasyonu görüyorum ertesi gün çatlıyor. Sizin durumunuz ne peki hangi süreçlerden geçtiniz?
Hayır yaptırmadı. ilk aşılamamDaha once asilama yaptirdiniz mi bu ilk mi?
Ay hadi inş tutar sizinovülasyon gününü biliyormuşsun işte, peki ayın kaçına geldi 14. günün?
ben 26 günde 1 regl oluyorum erken yumurtluyorum, 10. günde... ben 3 kez klomen tedavisi oldum, şuan 3. ün test aşamasındayım, haftaya salı gebelik testi yapacağım.
Hayır yaptırmadı. ilk
Merhaba Bnde hsg çekildim dün sizde de kanama devam etti mi acaba 2 günBen daha yeni cektirdim yani 1 ay olmadi oyuzden cok yeni 3-4 ay falan gecmesi lazimmis.
Ben de hiç kanama olmadı enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik kullandırdı dr.çok aktif olmadığı sürece bir iki damla olabilir korkma demişti.Merhaba Bnde hsg çekildim dün sizde de kanama devam etti mi acaba 2 gün
Bende yapışıklık vardı acaba ondan mı oluyo ki acaba kanama bilemedim bana herhangi bi antibiyotik vermedilerBen de hiç kanama olmadı enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik kullandırdı dr.çok aktif olmadığı sürece bir iki damla olabilir korkma demişti.
Peki kanamanız ın miktarı rengi ve sıklığı nasıl?Bende yapışıklık vardı acaba ondan mı oluyo ki acaba kanama bilemedim bana herhangi bi antibiyotik vermediler
Çok az ama siyaha yakın ve parça parça doktora mı gitsem bilemedimPeki kanamanız ın miktarı rengi ve sıklığı nasıl?
Aktif olmadığı sürece sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Eğer sıklığı artarsa ve 3 günden uzun sürerse sorun olabilir diye düşünüyorum.Çok az ama siyaha yakın ve parça parça doktora mı gitsem bilemedim
TeşekkürlerAktif olmadığı sürece sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Eğer sıklığı artarsa ve 3 günden uzun sürerse sorun olabilir diye düşünüyorum.
Rabbım sana bana isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim bugün kandil dua ede ede yaptım insalllaah vardır ikimizinde bu mübarek günde Allah isteyen herkese nasip etsin
Çoook geçmiş olsun canım haydi hayırlısı olsun hakkında inşallahSelam kizlar polip ameliyatimi aldim cok sukur bir skintim yok . Bir tane demisti doktor 2 tane almis . Bu adeti pas geciyorum tabi . Bir sonraki adet bitiminde gel dedi doktor sanirim dinlendirmek gerek. Biraz kafami da rahatlatsam iyi olacak.
Seninle bizim bat aynı sanırsam? Ovulasyon bende yapıyorum@Gazel2110 @Mrsmai kızlar nasılsınız ? Benim yarın pik yapacak Galiba bugun ki ovu testi koyulasiyorsoğan kürü devam inşallah güzel sonuçlar aliriz
Rabbım sana bana isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşallahbende pazartesi yapsam çıkar mı ki en azından kafam rahat olur
Yok canım hiçbir şey yapmamıştım hsg ilaçla tüplerini açtığı için daha kolay gebe kalabilirsinpeki canım hsg'den sonra başka bir tedavi uygulandı mı ilaç vs. ya da evde kür falan denedin mi?
Canım benim durumum farklı biraz gebe kaldığımda bebeğim yüzde yetmişbeş yaşar yüzde yirmibeş ölür diyorlar yani engelli sendromlu değil de baştan genetik problemden dolayı ölüyor iki gebelik yaşadım biri sağ diğeri vefat etti tabiki istemem doktorumu dinleyecem canım test sonucu ne zaman çıkar belli değilkuzum, hasta, engelli veya sendromlu bakıma muhtaç bir bebek dünyaya getirmek istiyor musun? Hayırsa cevabın, doktorunu dinlemelisin... test sonucu ne zaman cıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?