Tamam canım inşallah en kısa zamanda kalırız hepimizHayır canım henüz hiç gebe kalamadım
Seyhan başkent Hakan kalaycı Allah razı olsun sohbet ettik derdimizi anlattık zaman ayırdı test sonucunu görelim öyle yol alalım dedi sen kime gidiyorsun canımCanım ben de adanada yaşıyorum. Hangi doktora gidiyorsun adanada?
Aslında imkanımız yok ama elimizden geleni yapacağız inş bir test sonucu çıksın gerek kalmadan hallolur umarımdirekt tüp bebek olacaksa daha sağlıklı olur sizin için, sonuçta kaliteli yumurtalar ve kaliteli spermler döllendiriliyor... 3.-5. güne sağlam kalan embriyolardan transfer yapılıyor, bence cok mantıklı.. imkanınız varsa beklemeyin.
Amin canım. Senin durumuna içlenmiştim ben etkilendim baya o yüzden senin için ne doğru olacak ise o olsun güzel yaradan sınamasın bir daha
Canım inşllah vardır ama biraz daha bekle 2 gün sonra gene test yap bakalımKızlar merhaba Yeni üye oldum size sorabilmek için bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım sat 5 mart ovulasyonla pik 17 martta gördüm sanırım erken yumurtladim bat 4 Nisan bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım çok erken olmasina rağmen ilk kez silik çizgiyi gördüm fotoğraf paylasicam çıplak gözle daha belirgin bata 7 gün var sizce varmidir 4 ay önce düşük yaptım çok istiyorum
Adetinize iki hafta varsa şuan yumurtlama dönemindesiniz bugünleri değerlendirmelisinizKızlar ya benim bat 10 nisan ama şu anda nedense karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi adetime nerdeyse 2 hafta var genelde adetimden 2-3 gün önce karnım ağrır yoksa hamile kalmak istediğim için tribe mi girdim 10 gündür gün aşırı ilişki deniyoruz
Ben gunde bir defa seklinde 4 gundr yapiyirm. Yanma kasinti sikayetlerim kalmadi sayilir. En azindan enfeksiyon gidio. Benm adetimin 8. Gunu pik olmaz herlde birkac gun. Hadi bakalm bu ay tutsun lutfennn
Ben ortadoğuda hicran giriş'e gidiyorum canım. İlk gebeliğimde de ona gitmiştim. Doktorumdan çok memnunum aslında ama hastaneden pek memnun değilim. o yüzden başka arayışlar içindeyim ama doktorum da çok iyi hicran hanım sağ olsun. İkilemdeyim yani.Seyhan başkent Hakan kalaycı Allah razı olsun sohbet ettik derdimizi anlattık zaman ayırdı test sonucunu görelim öyle yol alalım dedi sen kime gidiyorsun canım
Değerlendiriyoruz bakalım ne olacakAdetinize iki hafta varsa şuan yumurtlama dönemindesiniz bugünleri değerlendirmelisiniz
Amin inşallah canımTamam canım inşallah en kısa zamanda kalırız hepimiz
Ortadoğu’da Önder Başeğmez e gitmiştim ilgilenmişti sağolsun ama ekimde doğum yaptım diye gebe kalma bir yıl dedi ben de çok ısınamadım o hastaneye evime de çok yakın ama doğru doktor çok önemli metroda da ferat Erol gebeliğe engel bir durumun yok dedi her biri ayrı telden çalıyor tek bildiğim tekrar anne olmak istediğimBen ortadoğuda hicran giriş'e gidiyorum canım. İlk gebeliğimde de ona gitmiştim. Doktorumdan çok memnunum aslında ama hastaneden pek memnun değilim. o yüzden başka arayışlar içindeyim ama doktorum da çok iyi hicran hanım sağ olsun. İkilemdeyim yani.
İyi yapmışsın ben de günü gelenleri merak ediyorumM morbalikkk2021
Z Zeyneptaa
Kızlar bugün bat gününüz?
Gelişmelerden haberdar eder misiniz?
Günü gelenleri hergün etiketleyeceğim böyle bir nevi yoklama alacağım yani
Sessiz sedasız takip etmek yok
Kuzu ovulasyon yapmadım ama 20 yumurtlama 21 mart çatlama oldu büyük ihtimalle çünkü önceki aylarda öyle gördüm hep testlerde bilmiyorum erken olur muInanki kafa rahat olmuyor bu seferde acabaa kimyasalmi kese oluştumu kalbi attımi bunların stresi başlıyor kendi kendime söz vermiştim erken yapmiycam test diye yok o sabır yok işte çok kızıyorum kendime yumurtlama tarihini biliyormusun benim 17siydi bir yap istersen bende p. Tesi kan vericem sağlık ocağında
Gebelik baktı mi kanda kuzu yoksa erken mi yada enfeksiyondan dolayı bebek olmaz mıKızlar acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış o yüzden oyle baskı
hissediyorum muhtemelen. Artık yarın şase verdi gece yatmadan onu içeceğim "
Bilmiyorum canım yok gebelik bakmadı. Enfeksiyona baktı. Bence engelleyecek düzeyde çok değil ama bilmiyorum yine deGebelik baktı mi kanda kuzu yoksa erken mi yada enfeksiyondan dolayı bebek olmaz mı
Ay inşallah engellemez ya ben 2 ay çok yoğun yaşadım onu Allah bi daha yaşatmasın enfeksiyon öldürüyor insanıBilmiyorum canım yok gebelik bakmadı. Enfeksiyona baktı. Bence engelleyecek düzeyde çok değil ama bilmiyorum yine de
Senin ismin ne güzel miş ya canım ton balık çekti bakKızlar selam. Mart topiği çok sessiz burası ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?