Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında imkanımız yok ama elimizden geleni yapacağız inş bir test sonucu çıksın gerek kalmadan hallolur umarım

Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız iyi ki bu site var ailemle arkadaşlarımla konuşamadıklarımı sizinle paylaşıyorum moral oluyoruz birbirimize hepimizden güzel haberler gelir inşallah
Amin canım. Senin durumuna içlenmiştim ben etkilendim baya o yüzden senin için ne doğru olacak ise o olsun güzel yaradan sınamasın bir daha

Canım inşllah vardır ama biraz daha bekle 2 gün sonra gene test yap bakalım

Adetinize iki hafta varsa şuan yumurtlama dönemindesiniz bugünleri değerlendirmelisiniz

Gazel2110 N Nurdeva kızlar nasılsınız ? Benim yarın pik yapacak Galiba bugun ki ovu testi koyulasiyor soğan kürü devam inşallah güzel sonuçlar aliriz
Ben gunde bir defa seklinde 4 gundr yapiyirm. Yanma kasinti sikayetlerim kalmadi sayilir. En azindan enfeksiyon gidio. Benm adetimin 8. Gunu pik olmaz herlde birkac gun. Hadi bakalm bu ay tutsun lutfennn

Seyhan başkent Hakan kalaycı Allah razı olsun sohbet ettik derdimizi anlattık zaman ayırdı test sonucunu görelim öyle yol alalım dedi sen kime gidiyorsun canım
Ben ortadoğuda hicran giriş'e gidiyorum canım. İlk gebeliğimde de ona gitmiştim. Doktorumdan çok memnunum aslında ama hastaneden pek memnun değilim. o yüzden başka arayışlar içindeyim ama doktorum da çok iyi hicran hanım sağ olsun. İkilemdeyim yani.

Ortadoğu’da Önder Başeğmez e gitmiştim ilgilenmişti sağolsun ama ekimde doğum yaptım diye gebe kalma bir yıl dedi ben de çok ısınamadım o hastaneye evime de çok yakın ama doğru doktor çok önemli metroda da ferat Erol gebeliğe engel bir durumun yok dedi her biri ayrı telden çalıyor tek bildiğim tekrar anne olmak istediğim

Kuzu ovulasyon yapmadım ama 20 yumurtlama 21 mart çatlama oldu büyük ihtimalle çünkü önceki aylarda öyle gördüm hep testlerde bilmiyorum erken olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…