- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
Ahaha insanlara gece gece kötülük yapıyorumSenin ismin ne güzel miş ya canım ton balık çekti bakburasıda sessiz kuzu pek aktif değil ama günleri yaklaşanlar var
Al benden de o kadar 4 nisan bat günü ama içim içimi yiyor senin ne zaman bat tatlımAhaha insanlara gece gece kötülük yapıyorumben de günümü bekliyorum 11.günde erken gebelik testi yapılır mı ya yarın yapsam mı?
Kızlar selam herkese.Selam kizlar polip ameliyatimi aldim cok sukur bir skintim yok . Bir tane demisti doktor 2 tane almis . Bu adeti pas geciyorum tabi . Bir sonraki adet bitiminde gel dedi doktor sanirim dinlendirmek gerek. Biraz kafami da rahatlatsam iyi olacak.
Evet canım, benim de ağır geçirdiğim zamanlar oldu ama şimdi o kadar ağır değil hafif ama ben hissediyorum yani sürekli yaşadığım içinAy inşallah engellemez ya ben 2 ay çok yoğun yaşadım onu Allah bi daha yaşatmasın enfeksiyon öldürüyor insanı
Bat 15 Nisan soğan kürü yapıyorum muhtemelen pazartesi yumurtlama olurSeninle bizim bat aynı sanırsam? Ovulasyon bende yapıyorumdahalık koyulaşma yok
Hayırlı oldun bende negatife baktım diğeri açılmadı, ikinci çizgi var Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsinÇok teşekkür ederim bugün kandil dua ede ede yaptım insalllaah vardır ikimizinde bu mübarek günde Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin insallahHayırlı oldun bende negatife baktım diğeri açılmadı, ikinci çizgi var Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Canım inşllah vardır ama biraz daha bekle 2 gün sonra gene test yap bakalım
Canım benimde tıkanıklık varmış hsg çekilirken ilaç iki kez salındı ve kanama biraz olmulştu, doktorum pedi doldurmayacak şekilde normal dedi,Bende yapışıklık vardı acaba ondan mı oluyo ki acaba kanama bilemedim bana herhangi bi antibiyotik vermediler
Anladim kuzu... rahmine batmalar oluyo mu bide adet olacakmış hissiEvet canım, benim de ağır geçirdiğim zamanlar oldu ama şimdi o kadar ağır değil hafif ama ben hissediyorum yani sürekli yaşadığım için
Malesef bu belirtiler hamilelikle çok benzer, beklemekten başka şansımız yok, günü gelince test yaparız :) Siz aşılama yaptırmışsınız, test için 14 gün beklemenize gerek yok diye biliyorum. 12. günde yapabilirsiniz testi...Ay hadi inş tutar sizinAyın 17 sinde yumurtlama 18 inde çatlama oldu ve aşılama oldum. Klomen daha önce kullanmadım doktorum ihtiyaç görmedi zaten yumurta oluşuyor ve kaliteli dedi. Aşılama sürecinde ise 1*1kullandırdı. Bat ım 1 Nisan. Ama tutmadı sanki karın ağrılarım akıntım adet geliyor diyor. İnş yanılırım da olumlu olur
P. Tesi tekrar yapicam kaset testte çıktıysa erken gebelik testinde daha belirgin çıkar diye düşünüyorumHayırlı oldun bende negatife baktım diğeri açılmadı, ikinci çizgi var Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Canım inşllah vardır ama biraz daha bekle 2 gün sonra gene test yap bakalım
Benimde 14 Nisan veya 15 Nisan arası oynar Bat bende de. Benimde salı olur tahminindeyim yumurtlamamBat 15 Nisan soğan kürü yapıyorum muhtemelen pazartesi yumurtlama olurtakipteyim bakalım bu ay farklı bişey yapacağım çift çizgi gördüğüm andan itibaren hiç durmadan 7 gün üst üste degerlendirmek istiyorum
Bence kaset testle devam et, daha garantiP. Tesi tekrar yapicam kaset testte çıktıysa erken gebelik testinde daha belirgin çıkar diye düşünüyorum
ben sadece örnek verdim canım, inşallah süreç senin için güzel geçer, beklemek zaten başlı başına bir problem..merak ettim canım adı ne bu testin?Canım benim durumum farklı biraz gebe kaldığımda bebeğim yüzde yetmişbeş yaşar yüzde yirmibeş ölür diyorlar yani engelli sendromlu değil de baştan genetik problemden dolayı ölüyor iki gebelik yaşadım biri sağ diğeri vefat etti tabiki istemem doktorumu dinleyecem canım test sonucu ne zaman çıkar belli değil
Aynı marka kaset testle tekrar edip koyulaşma var mı diye karşılaştırmanızı tavsiye ederim.P. Tesi tekrar yapicam kaset testte çıktıysa erken gebelik testinde daha belirgin çıkar diye düşünüyorum
Canım belirtilerin hem adet hem gebwlik belirtisi, dudak kurumasını duymadım yalnız, evde kaset test neden yapmıyorsunuz, yani ben bekleyemezdin sanırımHerkese hayırlı kandiller öncelikle.Bu mübarek gecede Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah ben 15 martta aşılama oldum. Yarın 13. Günüm. Aşılamadan 2 gun sonra falan bitmeyen bir bacak ağrısı yaşıyorum. Dünde göğüslerim ağrımaya başladı. Dudaklarım kupkuru sürekli. Gaz sancım oluyor. 2 gündür akıntım var su gbi beyaz sıcak sicak akiyor diym hastalandm kesin. Kasıklarım da batmalar oluyor kramplar ama çok şiddetli değil ara ara adet olacak gbi bi karın ağrısı oluyor sonra geçiyor. 1 nisanda doktora gidicem 17. Gün oluyor aslinda 15te gel dediler hastalanmazsan diye ama net hersey belli olsun diye geç gidicem 2 gün. Kafam karışık.sizde böyle belirtiler var mi??
İnşallah gerek kalmaz... Malesef bazıları hiç para ödemeden doğal yollardan hamile kalıp bebeğine kavuşurken, bazıları da tüp bebek vs derken milyonları koyuyor bebeğine kavuşuyor... hayat işte.. kader.. Allah ne zaman nasibini vermişse...Aslında imkanımız yok ama elimizden geleni yapacağız inş bir test sonucu çıksın gerek kalmadan hallolur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?