Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapsanız çıkar aslında.

Canım belirtilerin hem adet hem gebwlik belirtisi, dudak kurumasını duymadım yalnız, evde kaset test neden yapmıyorsunuz, yani ben bekleyemezdin sanırım
Evet canım yapabilirim aslında ama istemiyorum. Direk kanda varmi yokmu bilmek istiyorum. Çünkü teki görüp çökmek istemiyorum. Erkendr gözükmez falan

Hahay bir hafta hic durmadan vayy be azme bak cnm sperm kalitesi duser diolar. 2 gune bir yapacam ben koyulari gorunce

Hahay bir hafta hic durmadan vayy be azme bak cnm sperm kalitesi duser diolar. 2 gune bir yapacam ben koyulari gorunce
Canım ya aslında sperm kalitesine birşey olmuyor eğer pik olana kadar çok ilişki olmadıysa pik zamanı hergün ilişki olması kalite düşürmüyor. Yok pik olmadan hergün yap çizgi görünce pik görünce hergün yap o zaman düşer kalite yani birikim az olur :)) doktorlar kimsenin ilişkisini bilemeyeceği için gün aşırı demeyi uygun görmüşler. Bana göre ise gün aşırı ilişki yeterli sonuçta iki günden fazla yaşayan sperm varken neden kendimi yorayım o kadar diyorum hergün de olsa o almak istediğini alıyor zaten tutacak olan bir kereyle tutar çok şey etmemek lazım çocuk yapıcuk derken eskicez birde doğursam olsa gam yemicem

Soğan kürü deneyen var mı?? kaç gün yapıyorsunuz bir de yumurta çatlayana kadar mi yoksa catladıktan sonra devam mı ediyorsunuz?

Ben gecen ay 3 defa denedm. Pikten once pik gunu birde siliklestigi gun o kadr

Kizlar sogan suyundan sonra kabizlik skntisi yasaysn olduu

Boşver bacım uğraşma uğraştıkça uğraş benle diyor bu :))) nasipten ötesi yok elden geleni de yapıyoruz
Aynen cnm yadin okudum dua ettim Allah hepimize nasip eder insallh. Kimin duasi kabul olur bilinmez ozellikle hamile arkdslar bize dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…