Test yapsanız çıkar aslında.Herkese hayırlı kandiller öncelikle.Bu mübarek gecede Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah ben 15 martta aşılama oldum. Yarın 13. Günüm. Aşılamadan 2 gun sonra falan bitmeyen bir bacak ağrısı yaşıyorum. Dünde göğüslerim ağrımaya başladı. Dudaklarım kupkuru sürekli. Gaz sancım oluyor. 2 gündür akıntım var su gbi beyaz sıcak sicak akiyor diym hastalandm kesin. Kasıklarım da batmalar oluyor kramplar ama çok şiddetli değil ara ara adet olacak gbi bi karın ağrısı oluyor sonra geçiyor. 1 nisanda doktora gidicem 17. Gün oluyor aslinda 15te gel dediler hastalanmazsan diye ama net hersey belli olsun diye geç gidicem 2 gün. Kafam karışık.sizde böyle belirtiler var mi??
Evet canım yapabilirim aslında ama istemiyorum. Direk kanda varmi yokmu bilmek istiyorum. Çünkü teki görüp çökmek istemiyorum. Erkendr gözükmez falanCanım belirtilerin hem adet hem gebwlik belirtisi, dudak kurumasını duymadım yalnız, evde kaset test neden yapmıyorsunuz, yani ben bekleyemezdin sanırım
Ya benim biraz karıştı canım. Geç yumurtlamışım ama yumurtlamayı yakalayamadım. 1 nisanda olacak diye tahmin ediyorum ama bakalımAl benden de o kadar 4 nisan bat günü ama içim içimi yiyor senin ne zaman bat tatlım
Tabi canım sen bilirsin inşallah güzel haberler alırsınız,Evet canım yapabilirim aslında ama istemiyorum. Direk kanda varmi yokmu bilmek istiyorum. Çünkü teki görüp çökmek istemiyorum. Erkendr gözükmez falan
Hahay bir hafta hic durmadan vayy be azme bakBat 15 Nisan soğan kürü yapıyorum muhtemelen pazartesi yumurtlama olurtakipteyim bakalım bu ay farklı bişey yapacağım çift çizgi gördüğüm andan itibaren hiç durmadan 7 gün üst üste degerlendirmek istiyorum
Hangi marka bu test acabaBuda testin kuruduktan sonraki hali daha belirgin
Canım ya aslında sperm kalitesine birşey olmuyorHahay bir hafta hic durmadan vayy be azme bakcnm sperm kalitesi duser diolar. 2 gune bir yapacam ben koyulari gorunce
Ben gecen ay 3 defa denedm. Pikten once pik gunu birde siliklestigi gun o kadrCanım ya aslında sperm kalitesine birşey olmuyoreğer pik olana kadar çok ilişki olmadıysa pik zamanı hergün ilişki olması kalite düşürmüyor. Yok pik olmadan hergün yap çizgi görünce pik görünce hergün yap o zaman düşer kalite yani birikim az olur :)) doktorlar kimsenin ilişkisini bilemeyeceği için gün aşırı demeyi uygun görmüşler. Bana göre ise gün aşırı ilişki yeterli sonuçta iki günden fazla yaşayan sperm varken neden kendimi yorayım o kadar diyorum hergün de olsa o almak istediğini alıyor zaten tutacak olan bir kereyle tutar çok şey etmemek lazım çocuk yapıcuk derken eskicez birde doğursam olsa gam yemicem
Ben catlayana kadar yapacam. Dollenme olursa bebek dusebiliyormua cunkuSoğan kürü deneyen var mı?? kaç gün yapıyorsunuz bir de yumurta çatlayana kadar mi yoksa catladıktan sonra devam mı ediyorsunuz?
Yeterli canım ya olacaksa o bir şekilde olur ya ben zaten aşırısına karşıyım.. Yapanlara saygı duyuyorumBen gecen ay 3 defa denedm. Pikten once pik gunu birde siliklestigi gun o kadr
Ben ugrasamam ya. Zaten okul canli dersler cocuk ev derken pert oluyorm tum gun. Ne heves kaliyor ne takatYeterli canım ya olacaksa o bir şekilde olur ya ben zaten aşırısına karşıyım.. Yapanlara saygı duyuyorum
Canım ben okumuştum yan etkileri arasında kabızlık ve şişkinlik vardı.Kizlar sogan suyundan sonra kabizlik skntisi yasaysn olduu
bende catlayana kadar diye dusunuyorum sonrasında bırakırımBen catlayana kadar yapacam. Dollenme olursa bebek dusebiliyormua cunku
Boşver bacım uğraşma uğraştıkça uğraş benle diyor bu :))) nasipten ötesi yok elden geleni de yapıyoruzBen ugrasamam ya. Zaten okul canli dersler cocuk ev derken pert oluyorm tum gun. Ne heves kaliyor ne takat
Aynen cnm yadin okudum dua ettim Allah hepimize nasip eder insallh. Kimin duasi kabul olur bilinmez ozellikle hamile arkdslar bize dua edinBoşver bacım uğraşma uğraştıkça uğraş benle diyor bu :))) nasipten ötesi yok elden geleni de yapıyoruz
Yani kur 15 gun ama o zamnda catlamaya denk gelio ben 10 gun faln gunde bir defa yapcmbende catlayana kadar diye dusunuyorum sonrasında bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?