Soğan kürünü 6 ay arayla olmak üzere adet bitince 15 gün yapıp bırakmak uygun diyorlar. Fazla kullanımın zararları olurmuşSoğan kürü deneyen var mı?? kaç gün yapıyorsunuz bir de yumurta çatlayana kadar mi yoksa catladıktan sonra devam mı ediyorsunuz?
Yani baya rahatsz edio. Once yaptgmda gunde iki defa yapmama ragmen yasamadimCanım ben okumuştum yan etkileri arasında kabızlık ve şişkinlik vardı.
bitirdikten sonra yan etkileri ile ugraşıcaz yani şişkinliğide acaba bebiş mi geliyor dıye yorarım ben kesinCanım ben okumuştum yan etkileri arasında kabızlık ve şişkinlik vardı.
Allah niyetini kabul görsün dilerim canım benim.Aynen cnm yadin okudum dua ettim Allah hepimize nasip eder insallh. Kimin duasi kabul olur bilinmez ozellikle hamile arkdslar bize dua edin
bitirdikten sonra yan etkileri ile ugraşıcaz yani şişkinliğide acaba bebiş mi geliyor dıye yorarım ben kesin
bende 10 deneyım o zaman ilk defa yapıcam sonrasında bırden yan etki olmasın o şekilde de etkili olur heraldeYani kur 15 gun ama o zamnda catlamaya denk gelio ben 10 gun faln gunde bir defa yapcm
Fazla yapma zaten zararlı olmasın günlük 1 bardak kafi alacağını ondan da alırsın. Mide rahatsızlığın olur zarar. Birde bazı ilaç alanlar çok dikkatli olmalı şeker hastaları kesinlikle doktora sormalı diyordu okuduğum bir makalede.Yani baya rahatsz edio. Once yaptgmda gunde iki defa yapmama ragmen yasamadim
Yan etkisi biraz fazla almakla artıyor olblr mesela adet bitti yumurtlama birakmak lazım. Çünkü çok içmek mide gaz şişkinlik durumu yapıyor.bitirdikten sonra yan etkileri ile ugraşıcaz yani şişkinliğide acaba bebiş mi geliyor dıye yorarım ben kesin
anladım canım teşekkürler sen baya bilgilisin bu konuda dikkatli yapmakta fayda var denicez dıye boca etmeyelim yani baya etkili anlaşılan bu soganYan etkisi biraz fazla almakla artıyor olblr mesela adet bitti yumurtlama birakmak lazım. Çünkü çok içmek mide gaz şişkinlik durumu yapıyor.
Araştırmıştım da kullanmadan önce kendim de yapmıştım ondan biliyorum. Paylaşmak istedim hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz fazla yaparken 1 ay boşa gitmesin bizim için aylar önemli :) etkili fayda gören var ben görmedim birde bu var herkes de herşey etki edecek diye bir şey yokanladım canım teşekkürler sen baya bilgilisin bu konuda dikkatli yapmakta fayda var denicez dıye boca etmeyelim yani baya etkili anlaşılan bu sogan
Ay soru soruyorum kimse cevap vermiyor sen bilirsin sana sorayım canımYan etkisi biraz fazla almakla artıyor olblr mesela adet bitti yumurtlama birakmak lazım. Çünkü çok içmek mide gaz şişkinlik durumu yapıyor.
Belki etki etmiştir bu sefer başka nedenden olmamış olabilir bilemiyoruz ki beslenme de cok önemli şekeri tuzu gluteni baya azaltip bitirmek lazim diyorlar vücut besin vitamin emilimi daha iyi olurmuş istersek herşeyi yapalim bebisler geleceği zamanı iyi bilir Allahim isteyen herkese gönlüne isteğine göre versin inşallah..Araştırmıştım da kullanmadan önce kendim de yapmıştım ondan biliyorum. Paylaşmak istedim hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz fazla yaparken 1 ay boşa gitmesin bizim için aylar önemli :) etkili fayda gören var ben görmedim birde bu var herkes de herşey etki edecek diye bir şey yok
Ben yaptım bu ay. Yumurtlama ve çatlamadan sonra da içtim. Kürü tamamlamak için.(15 gün) Bu ay olmasa bile gelecek aya faydası olur umarım.Soğan kürü deneyen var mı?? kaç gün yapıyorsunuz bir de yumurta çatlayana kadar mi yoksa catladıktan sonra devam mı ediyorsunuz?
Bebekten kan aldılar metabolik hastalıklar diye geçiyor canım bilimsel adını hiç söylemediler Pazartesi günü hastaneyi doktoru tekrar arattıracaz süreç hızlansın diye.....ben sadece örnek verdim canım, inşallah süreç senin için güzel geçer, beklemek zaten başlı başına bir problem..merak ettim canım adı ne bu testin?
İkinci çizgi görünüyor yarın kan verin inşallah sağlıkla ilerlerKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Kuruma çizgisi değil mi acaba ya çnkü 2 gün gecikti adetim daha net çıkması gerekirdi diye düşündüğüm için emin olamadımİkinci çizgi görünüyor yarın kan verin inşallah sağlıkla ilerler
28 günde bir oluyorum kuzum ovulasyon testi yaptım 19 u pik 20 si çatlamaydı dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 2 Nisan dün ıslaklık ta oldu iç çamaşırında sanki suyla ıslatmışım gibi kafam çok karışık olsaydı çıkardı ama ya akşam yaptım ilk idrar değildi testi de karartıp koydumgebeliğe yakın akıntı artar canım, hatta çamaşırında affedersin ama az kaçırmışsın gibi olur hafif beyazdır, açık renkli süt gibi.. arkadaşımın hamileliği öncesinde öyle olmuştu.. tahminen kaç günde bir regl oluyorsun, yumurtlamanı hesaplayım..
canım olsaydı da çıkmaz daha bence 3 gün sonra falan çıkabilir belki istersen erken gebelik testi yap birde28 günde bir oluyorum kuzum ovulasyon testi yaptım 19 u pik 20 si çatlamaydı dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 2 Nisan dün ıslaklık ta oldu iç çamaşırında sanki suyla ıslatmışım gibi kafam çok karışık olsaydı çıkardı ama ya akşam yaptım ilk idrar değildi testi de karartıp koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?