Canım gördüm msjını ama ben pek gebelik belirti işine pek inanmıyorum belirti olan mesajları görmezden geliyorum. Çünkü ne belirtiler yaşadım hiçbiri hamile etmedi beni hepsi vardı oysa ki ondan daha işim yok belirtiyle filanAy soru soruyorum kimse cevap vermiyor sen bilirsin sana sorayım canımgebelik belirtiler en erken ne zaman başlıyor bata bir hafta kala felan mı ? Bilgin var mı bu konuda
Baya gözüküyor benceKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Bu öyle bir şey ki bende geçen ay direk kan verdim senin gibi düşündüğüm için kan verince daha bi ümitlendim sanki keşke evde yapsaydım dedim sonraEvet canım yapabilirim aslında ama istemiyorum. Direk kanda varmi yokmu bilmek istiyorum. Çünkü teki görüp çökmek istemiyorum. Erkendr gözükmez falan
Ahhh canım ben hepsini yaptım ne yaparsan yap bazen olması gerektiği gibi oluyor birşeyler benim payıma beklemek düştü vakitsiz çiçek bile açmıyor benim için vakti değildi belki de.Belki etki etmiştir bu sefer başka nedenden olmamış olabilir bilemiyoruz ki beslenme de cok önemli şekeri tuzu gluteni baya azaltip bitirmek lazim diyorlar vücut besin vitamin emilimi daha iyi olurmuş istersek herşeyi yapalim bebisler geleceği zamanı iyi bilir Allahim isteyen herkese gönlüne isteğine göre versin inşallah..
Çoook güzel görünüyor bence hamişsin emin olman için bir kan vermeye bakarKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Canım benim de 19 u pik 21 i çatlama 1 nişanı bekliyorm ben sende öyle yap istersen çok erken henüz28 günde bir oluyorum kuzum ovulasyon testi yaptım 19 u pik 20 si çatlamaydı dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 2 Nisan dün ıslaklık ta oldu iç çamaşırında sanki suyla ıslatmışım gibi kafam çok karışık olsaydı çıkardı ama ya akşam yaptım ilk idrar değildi testi de karartıp koydum
Valla canim neden oyle dedi inan bende anlamadim ama zaten benim bat ayin 5i . Ben 25 martta oldum ameliyat bana 1 hafta iliski yok dedi zaten istesemde kacirdim yumurtlamami . Oyuzden olabilir belki. Her doktor farkli sanirimKızlar selam herkese.
Canım bende polip ameliyatı oldum. Bir tane vardı aldı onu. Ama bana korunmana gerek yok dedi. Sen şimdi bu adeti pas geçiyorum diyince meraklandım bende. Yani ben opr sonrası test yapmadım da belirtilerime göre yumurtlama da gördüm. Değerlendirdikte. Ama acaba boşa çabamıydı. Kafam karıştı valla? Bat bugün dü olmadım.
Paylaşırım tabikiÇoook güzel görünüyor bence hamişsin emin olman için bir kan vermeye bakaryarın kan verirsen iyi olur güzel sonucunu bizimle paylaşırsın inşallah
Bir hafta iliski olmasin dedi sadece canim .3 gun zaten kanamam oldu. Onun disinda bisey demedi.Çoook geçmiş olsun canım haydi hayırlısı olsun hakkında inşallahpeki korunma oluyor mu polip amlytı sonrası?
Hadi insallah tutar ilkindeHayır yaptırmadı. ilk aşılamam
Olsun korkma güzel düşün pozitif olman herzaman iyidir oo hemen böyle şeylerle yorma ama kendiniPaylaşırım tabikisadece ilkindeki gibi biraz karın ağrım var batma gibi biraz korkuyorum şuan inşallah sağlıklıdır
Haydi hayırlısı poliplerden kurtuldunBir hafta iliski olmasin dedi sadece canim .3 gun zaten kanamam oldu. Onun disinda bisey demedi.
Aslında kararsızım yapıp yapmamakta. Belki salı sabahı yaparım. Bilmiyorum yaa. Yapincada tek çizgi gorucem biliyorum. Bile bile yapmakk. Her ay aynı şeyBu öyle bir şey ki bende geçen ay direk kan verdim senin gibi düşündüğüm için kan verince daha bi ümitlendim sanki keşke evde yapsaydım dedim sonra@roseanne bu ay beni tutacak kan vermeye gitmek yok
Hayalet değil canım bu ben burdayım diye bağırıyor çizgiKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
İdrarı damlattığınızda beş dk içinde çıktıysa gebelik vardır geç döllenme olabilirKuruma çizgisi değil mi acaba ya çnkü 2 gün gecikti adetim daha net çıkması gerekirdi diye düşündüğüm için emin olamadım
Evet canım bide iki gündür çok akıntım oluyorAnladim kuzu... rahmine batmalar oluyo mu bide adet olacakmış hissi
Ben bir kaç aydır topik takip ediyorum ve hamislerin bir kısmı adet görene kadar ilişki oldu yazmıştı bende kaçırmak istemiyorum bu ayda böyle ölsün gücüm yeterse 7 gün geçtikten sonra da gün aşırı yapacağımBenimde 14 Nisan veya 15 Nisan arası oynar Bat bende de. Benimde salı olur tahminindeyim yumurtlamamşuan hafif çizgisi. Neden peki böyle düşündün 7 gün olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?