Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay soru soruyorum kimse cevap vermiyor sen bilirsin sana sorayım canım gebelik belirtiler en erken ne zaman başlıyor bata bir hafta kala felan mı ? Bilgin var mı bu konuda
Canım gördüm msjını ama ben pek gebelik belirti işine pek inanmıyorum belirti olan mesajları görmezden geliyorum. Çünkü ne belirtiler yaşadım hiçbiri hamile etmedi beni hepsi vardı oysa ki ondan daha işim yok belirtiyle filan ben sana diyim ne zaman kuş gibisin belirti yok hamişsin . Sadece şuna inanıyorum adet yakın çok aşırı uyku hali oluyor o bildiğimiz uykulardan başka küçükken yorulunca asla uyumim derken gelen uykudan bata kadar hiç yorma kendini bat günü gelince zaten olan oluyor inşallah belirtilerini aradığın şey senin olur dilerim

Evet canım yapabilirim aslında ama istemiyorum. Direk kanda varmi yokmu bilmek istiyorum. Çünkü teki görüp çökmek istemiyorum. Erkendr gözükmez falan
Bu öyle bir şey ki bende geçen ay direk kan verdim senin gibi düşündüğüm için kan verince daha bi ümitlendim sanki keşke evde yapsaydım dedim sonra@roseanne bu ay beni tutacak kan vermeye gitmek yok

Ahhh canım ben hepsini yaptım ne yaparsan yap bazen olması gerektiği gibi oluyor birşeyler benim payıma beklemek düştü vakitsiz çiçek bile açmıyor benim için vakti değildi belki de. beslenmeyi üst komşum yapıyor sabah löp löp yenilmeyecek ne varsa yiyor sabah sarımsak yedi bir sabah tavuk kızarttı yedi hepsinin kokusu geliyor lanet bir burnum var koku duyusu açık birde aspiratörü açıyor hepsi evimin içinde yan komşum yedi 24 sigara içer diyim ikisi hamile birisi doğurdu doğuran 9 ay boyunca bebek karnında sigara içti. Yani bende sabah yumurtamı ve balımı yiyorum sağlıklı olayım diye üst komşum birde 100 kiloda ben ise diyet yaptım 64 kilo olayım bebek olursa durmaz etmez diye yani sen yine bildiğini yap ama çok yorma kendini bu örnekleri o sebeble verdim. Senin gibi düşünürken bütün tabularımı yıktı çevremdeki kadınlar demek ki neymiş bazı şeyler sebeb aramıyormuş.olması gereken oluyor.

Kızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Çoook güzel görünüyor bence hamişsin emin olman için bir kan vermeye bakar yarın kan verirsen iyi olur güzel sonucunu bizimle paylaşırsın inşallah

Canım benim de 19 u pik 21 i çatlama 1 nişanı bekliyorm ben sende öyle yap istersen çok erken henüz

Valla canim neden oyle dedi inan bende anlamadim ama zaten benim bat ayin 5i . Ben 25 martta oldum ameliyat bana 1 hafta iliski yok dedi zaten istesemde kacirdim yumurtlamami . Oyuzden olabilir belki. Her doktor farkli sanirimsende hickanama oldu mu? Bir de doktor bana dediki adet tarihin degisebilir belki seninki de oyuzdendir. Bir onu sor istersen doktora.

Paylaşırım tabiki sadece ilkindeki gibi biraz karın ağrım var batma gibi biraz korkuyorum şuan inşallah sağlıklıdır
Olsun korkma güzel düşün pozitif olman herzaman iyidir oo hemen böyle şeylerle yorma ama kendini senin olan senindir hayırlısı olsun

Bu öyle bir şey ki bende geçen ay direk kan verdim senin gibi düşündüğüm için kan verince daha bi ümitlendim sanki keşke evde yapsaydım dedim sonra@roseanne bu ay beni tutacak kan vermeye gitmek yok
Aslında kararsızım yapıp yapmamakta. Belki salı sabahı yaparım. Bilmiyorum yaa. Yapincada tek çizgi gorucem biliyorum. Bile bile yapmakk. Her ay aynı şey

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ya size bisey sorabilirmiyim bende gec yumurtlama oluyormuş doktorum oyle soyledi onun dediğine göre benim 20ci günümde yumurtlamam oluyormuş yani ayin 26si benim yumurtlama dönemimdi sizce eger dolenme olduysa beli olurmu bide 2 3 gündür karnımın alt kismi bide kaşiklarim agriyor bugun de uyandığımda belim ağrıyordu hala devam ediyo agrisi sizce bunlar donlenme oldugunami işaret yada adetim yaklaştığı için mi ama adetimede 1 hafta var rica etsem biriniz bana yardım edebilirim kafam çok karışık cunku

Merhaba kızlar . BAT ım 30 mart. 24 mart günü sabahı çok hafif lekeleme oldu. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Aynı gün hafif sinirlilik dışında bir belirtim olmadi. Ertesi gün de sol kasığımda batmalar oldu ve göğüslerim dolgunlasti. Ben bu durumu yerleşme kanaması olduğunu düşünerek heyecanla kan testine koştum ama negatif çıktı yani testi kanamanın ertesi günü yaptım. Çok erken yaptığımı söyleyenler var ve o şekilde de okuyorum. Benzer durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Benimde 14 Nisan veya 15 Nisan arası oynar Bat bende de. Benimde salı olur tahminindeyim yumurtlamam şuan hafif çizgisi. Neden peki böyle düşündün 7 gün olarak?
Ben bir kaç aydır topik takip ediyorum ve hamislerin bir kısmı adet görene kadar ilişki oldu yazmıştı bende kaçırmak istemiyorum bu ayda böyle ölsün gücüm yeterse 7 gün geçtikten sonra da gün aşırı yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…