Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahay bir hafta hic durmadan vayy be azme bak cnm sperm kalitesi duser diolar. 2 gune bir yapacam ben koyulari gorunce
Evet onu da duydum ama ben ilk kızımda da öyle hamile kaldım. Eşinin sperm değerleri iyiyse sorun olmaz diyor doktorlar. Bu ayda böyle olsun ne kaybedecem ki zaten olmuyor

Günaydın hayırlı sabahlar olsun canlar. Klomen kullanımının üzerinden 5 gün geçti. Dün krem gibi beyaz akıntı oldu. Ondan bi gün önce de bi damla kahverengi leke oldu. Bu yumurtlama mı acaba yerlesme mı kafamda deli sorular var???

Yumurtlama ağrısı olabilir.

Aynı marka kaset testle tekrar edip koyulaşma var mı diye karşılaştırmanızı tavsiye ederim.
Yaptığım test surelab marka internetten almıştım ovulasyon testinin yanında gelmişti buradaki eczanelerde bu marka yok maalesef bebe time ve ovula markalar vaar sipariş versem gec gelir dediğiniz gibi olsa daha iyi olurdu aslında ama biraz sabırsızlık var işte

Günaydın canım henüz belli olmaz regle 1 gün kala test yap ve biraz rahatlamaya çalış olumsuz bişey düşünme inşallah hayırlı haber alırsın

Eğer yumurtlama geç oluyosa yumurtlama belirtisi olablr canım iç çamaşırına dikkat et eğer sümüksü bi şeffaf akıntı varsa yumurtluyosundur

Günaydın canım henüz belli olmaz regle 1 gün kala test yap ve biraz rahatlamaya çalış olumsuz bişey düşünme inşallah hayırlı haber alırsın
Tsk ederim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız çok korkuyorum ya adet belirtileriyse diye ya gelirse diye bide ne zaman beli olur hamilelik belirttileri

Eğer yumurtlama geç oluyosa yumurtlama belirtisi olablr canım iç çamaşırına dikkat et eğer sümüksü bi şeffaf akıntı varsa yumurtluyosundur
Bilmiyorum ki ne yapacağımıda bilmiyom sivi gibi bisey gidiyor bazen bazende yumurta akı gibi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…