- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Evet onu da duydum ama ben ilk kızımda da öyle hamile kaldım. Eşinin sperm değerleri iyiyse sorun olmaz diyor doktorlar. Bu ayda böyle olsun ne kaybedecem ki zaten olmuyorHahay bir hafta hic durmadan vayy be azme bakcnm sperm kalitesi duser diolar. 2 gune bir yapacam ben koyulari gorunce
İnşallah canım.Tül perde canım benim Bati 22 nisan olarak günceller misin. Nisan ayı bebisli gelir ins
Yumurtlama ağrısı olabilir.Günaydın arkadaşlar nasılsınız ya size bisey sorabilirmiyim bende gec yumurtlama oluyormuş doktorum oyle soyledi onun dediğine göre benim 20ci günümde yumurtlamam oluyormuş yani ayin 26si benim yumurtlama dönemimdi sizce eger dolenme olduysa beli olurmu bide 2 3 gündür karnımın alt kismi bide kaşiklarim agriyor bugun de uyandığımda belim ağrıyordu hala devam ediyo agrisi sizce bunlar donlenme oldugunami işaret yada adetim yaklaştığı için mi ama adetimede 1 hafta var rica etsem biriniz bana yardım edebilirim kafam çok karışık cunku
Yaptığım test surelab marka internetten almıştım ovulasyon testinin yanında gelmişti buradaki eczanelerde bu marka yok maalesef bebe time ve ovula markalar vaar sipariş versem gec gelir dediğiniz gibi olsa daha iyi olurdu aslında ama biraz sabırsızlık var işteAynı marka kaset testle tekrar edip koyulaşma var mı diye karşılaştırmanızı tavsiye ederim.
Hangi marka bu test acaba
Merhaba surelab marka ovulasyon testleri ile geldiHangi marka bu test acaba
Günaydın canım henüz belli olmaz regle 1 gün kala test yap ve biraz rahatlamaya çalış olumsuz bişey düşünme inşallah hayırlı haber alırsınGünaydın arkadaşlar nasılsınız ya size bisey sorabilirmiyim bende gec yumurtlama oluyormuş doktorum oyle soyledi onun dediğine göre benim 20ci günümde yumurtlamam oluyormuş yani ayin 26si benim yumurtlama dönemimdi sizce eger dolenme olduysa beli olurmu bide 2 3 gündür karnımın alt kismi bide kaşiklarim agriyor bugun de uyandığımda belim ağrıyordu hala devam ediyo agrisi sizce bunlar donlenme oldugunami işaret yada adetim yaklaştığı için mi ama adetimede 1 hafta var rica etsem biriniz bana yardım edebilirim kafam çok karışık cunku
Umarım öyledir canımİdrarı damlattığınızda beş dk içinde çıktıysa gebelik vardır geç döllenme olabilir
Anladim canım az kaldı bakalım batlara hayırlısı olsun inşallahYa benim biraz karıştı canım. Geç yumurtlamışım ama yumurtlamayı yakalayamadım. 1 nisanda olacak diye tahmin ediyorum ama bakalım
Akıntı nasıl peki kuzuEvet canım bide iki gündür çok akıntım oluyor
Canım beyaz veya şeffaf geliyor yapışkanAkıntı nasıl peki kuzu
Ay insallah hepimiz icin hayirlisi olsunHaydi hayırlısı poliplerden kurtuldunne olacaksa güzel olan olsun bundan sonra
Bugün 3.gün devam etmesi normal mi peki kaç gün sürer demişti sizeCanım benimde tıkanıklık varmış hsg çekilirken ilaç iki kez salındı ve kanama biraz olmulştu, doktorum pedi doldurmayacak şekilde normal dedi,
Sanki hafif çizgi görüyorum. Yarın kan ver istersen. Hayırlısı olsunKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Sizce yumurtlama olmuşumdur yoksa daha olmamasıdırYumurtlama ağrısı olabilir.
Eğer yumurtlama geç oluyosa yumurtlama belirtisi olablr canım iç çamaşırına dikkat et eğer sümüksü bi şeffaf akıntı varsa yumurtluyosundurGünaydın arkadaşlar nasılsınız ya size bisey sorabilirmiyim bende gec yumurtlama oluyormuş doktorum oyle soyledi onun dediğine göre benim 20ci günümde yumurtlamam oluyormuş yani ayin 26si benim yumurtlama dönemimdi sizce eger dolenme olduysa beli olurmu bide 2 3 gündür karnımın alt kismi bide kaşiklarim agriyor bugun de uyandığımda belim ağrıyordu hala devam ediyo agrisi sizce bunlar donlenme oldugunami işaret yada adetim yaklaştığı için mi ama adetimede 1 hafta var rica etsem biriniz bana yardım edebilirim kafam çok karışık cunku
Tsk ederim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız çok korkuyorum ya adet belirtileriyse diye ya gelirse diye bide ne zaman beli olur hamilelik belirttileriGünaydın canım henüz belli olmaz regle 1 gün kala test yap ve biraz rahatlamaya çalış olumsuz bişey düşünme inşallah hayırlı haber alırsın
Bilmiyorum ki ne yapacağımıda bilmiyom sivi gibi bisey gidiyor bazen bazende yumurta akı gibi gidiyorEğer yumurtlama geç oluyosa yumurtlama belirtisi olablr canım iç çamaşırına dikkat et eğer sümüksü bi şeffaf akıntı varsa yumurtluyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?