O kadar doğru soylemissin ki canım ben ilk hamileligimde 4 haftalık öğrendim doktorumu aradım 6. Haftada gel daha erken gelmene gerek yok dediInanki kafa rahat olmuyor bu seferde acabaa kimyasalmi kese oluştumu kalbi attımi bunların stresi başlıyor kendi kendime söz vermiştim erken yapmiycam test diye yok o sabır yok işte çok kızıyorum kendime yumurtlama tarihini biliyormusun benim 17siydi bir yap istersen bende p. Tesi kan vericem sağlık ocağında
Yumurta akı gibiyse yumurtlama günüdür canım bnce bugünü değerlendireblrsn ve bugünün üstüne 14 gün sonra regl olursunBilmiyorum ki ne yapacağımıda bilmiyom sivi gibi bisey gidiyor bazen bazende yumurta akı gibi gidiyor
Oylemi ama bugün akintim yok bi de adetime 1 hafa var gelmesi içinYumurta akı gibiyse yumurtlama günüdür canım bnce bugünü değerlendireblrsn ve bugünün üstüne 14 gün sonra regl olursun
Bu kısma çok güldüm Allah da seni güldürsünneden kendimi yorayım o kadar diyorum
20.günde yumurtlarsan o kadar erken gelmez kaç gün de bi regl oluyosun canım Bnde 20.günde yumurtluyorum 35 günde bi regl oluyorum meselaOylemi ama bugün akintim yok bi de adetime 1 hafa var gelmesi için
Ben 28 günde bir regli oluyorum ama doktorum 20 günde bir yumurtlamaniz oluyor dedi acaba yumurtlama olmuşta rahime yerleştiği içinmiş ağrılarım oluyor20.günde yumurtlarsan o kadar erken gelmez kaç gün de bi regl oluyosun canım Bnde 20.günde yumurtluyorum 35 günde bi regl oluyorum mesela
Yumurtlama zamanına göre değişir aslında, döllenmeden 12-14 Gün sonra başlayabilirAy soru soruyorum kimse cevap vermiyor sen bilirsin sana sorayım canımgebelik belirtiler en erken ne zaman başlıyor bata bir hafta kala felan mı ? Bilgin var mı bu konuda
Maalesef çoğu psikolojikCanım gördüm msjını ama ben pek gebelik belirti işine pek inanmıyorum belirti olan mesajları görmezden geliyorum. Çünkü ne belirtiler yaşadım hiçbiri hamile etmedi beni hepsi vardı oysa ki ondan daha işim yok belirtiyle filanben sana diyim ne zaman kuş gibisin belirti yok hamişsin . Sadece şuna inanıyorum adet yakın çok aşırı uyku hali oluyor o bildiğimiz uykulardan başka küçükken yorulunca asla uyumim derken gelen uykudan bata kadar hiç yorma kendini bat günü gelince zaten olan oluyor inşallah belirtilerini aradığın şey senin olur dilerim
Çok erken yaptırmışsın evet testi. Zaten yerleşme kanaması ise daha yeni döllenmiş ki yerleşmeye çalışıyor. Kan testi için batı en az 2 gün geçmesini bekleyin derimMerhaba kızlar . BAT ım 30 mart. 24 mart günü sabahı çok hafif lekeleme oldu. Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. Aynı gün hafif sinirlilik dışında bir belirtim olmadi. Ertesi gün de sol kasığımda batmalar oldu ve göğüslerim dolgunlasti. Ben bu durumu yerleşme kanaması olduğunu düşünerek heyecanla kan testine koştum ama negatif çıktı yani testi kanamanın ertesi günü yaptım. Çok erken yaptığımı söyleyenler var ve o şekilde de okuyorum. Benzer durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?
AmiiinAkşam hepiniz için dualarımı ettim inşallah bu ay hepimiz için hayırlı haber alma ayı olur,
Normalde de okadar heyecanlı ve sabırsız biriyim ki zaman sanki geçmek bilmiyorÇok erken yaptırmışsın evet testi. Zaten yerleşme kanaması ise daha yeni döllenmiş ki yerleşmeye çalışıyor. Kan testi için batı en az 2 gün geçmesini bekleyin derim
Maşallah var bence kan verinKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Canım benimde ilk hafta ilişki yok dedi. Zaten adet bitimi hemen olmuştum opr. Bir hafta hafif kanamam olmuştu. Kanama bittikten sonra da ovulayson dönemi oldu filan. Adet tarihin değişir bişi demedi. Sadece bir hafta sonrası korunmana gerek yok normal devam dedi. İlk adette kontrole gel dedi. Belkide adet tarihim değişti. Dündü normalde olmadım. Bugün de olmadım. Belirti de pek yok. Test yaptım o da negatif. Demekki bu ay boş geçti çok üzüldüm yaValla canim neden oyle dedi inan bende anlamadim ama zaten benim bat ayin 5i . Ben 25 martta oldum ameliyat bana 1 hafta iliski yok dedi zaten istesemde kacirdim yumurtlamami . Oyuzden olabilir belki. Her doktor farkli sanirimsende hickanama oldu mu? Bir de doktor bana dediki adet tarihin degisebilir belki seninki de oyuzdendir. Bir onu sor istersen doktora.
Canım hayalet filan değil var bayağı. Kan versene hemenKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
İnşallah öyledirBen 28 günde bir regli oluyorum ama doktorum 20 günde bir yumurtlamaniz oluyor dedi acaba yumurtlama olmuşta rahime yerleştiği içinmiş ağrılarım oluyor
Benim 15. Inde bitti adetim 25 inde ameliyat oldum . Yani hrmen olmadim. Oyuzden kacti diye dedim. Bana da adet bitimi gel dedi . Olmadi bi mesaj atarim kesinlestirmek icin. Oyle deme ya soyle dusun rahminin belki de o operasyondan sonra toparlanmasi gerekiyordu. Kafasini dinledi bu ay onumuzdeki ay bomba gibi donecekCanım benimde ilk hafta ilişki yok dedi. Zaten adet bitimi hemen olmuştum opr. Bir hafta hafif kanamam olmuştu. Kanama bittikten sonra da ovulayson dönemi oldu filan. Adet tarihin değişir bişi demedi. Sadece bir hafta sonrası korunmana gerek yok normal devam dedi. İlk adette kontrole gel dedi. Belkide adet tarihim değişti. Dündü normalde olmadım. Bugün de olmadım. Belirti de pek yok. Test yaptım o da negatif. Demekki bu ay boş geçti çok üzüldüm ya
Ohhoooo sen buna hayalet mi diyosun bariz cikmis kan testi ver benceKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Tecrübesizlikten ya emin olmaya çalışıyorum daOhhoooo sen buna hayalet mi diyosun bariz cikmis kan testi ver bence
12 haftalıkken düşük yaptım bende 8.hafta da gittiğimde gayet sağlıklı hiç bir sorun yok her hafta gelmene gerek yok artık ayda bir gel dedi doktorum ben hastaneden çıktığım an bebegimin kalbi durmuş 1 ay ölü kalldii karnımda ne bir ağrısı ne bir kanama 1 ayy boyunca hiç birsey hissetmedim o 1 ayı ne hayallerle kız mı erkekmi kime benziyecek hergun elim karnımda konuşarak geçirdim onunla ama onun kalbi bile atmıyormus meğerse o annelik tadını heyecanını bir kere aldınmi insanın kalbinde hiç dolmayacak bir boşluk oluyor sabirsizlligim ondan bir an önce o duyguyu tekrar yaşamak istiyorum Allah isteyen herkese tattirsiin inşallah burdakki bütün arkadaşlarıma dua ediyorum okuduğum her mesaja amin diyip dua etmeden geçmiyorum Allahım hiç biriimizzi sınamasın yokluğuylaO kadar doğru soylemissin ki canım ben ilk hamileligimde 4 haftalık öğrendim doktorumu aradım 6. Haftada gel daha erken gelmene gerek yok dedi
2 gün sonra kanama oldu ve aşırı bir ağrı ben düşük yapıyorum sandım doktoru aradım gel dedi testleri yaptı ustten kese bile gözükmüyordu. Kimyasal gebelik herhalde dedi. Sonra anlaşıldı ki sistitmiş(o zamana dek hiç sistit olmamıştım)
Haftaya gel keseye bakalım dedi gittim 2 kese varama belli olmaz dedi bekleyelim dedi
8. Haftada gelmemi söyledi gittim 2 kese biri dolu biri boş
Dolu olanda kalp atışı duyulmadı. Yine bekledik. 9. Haftada sadece dolu kese kalmıştı diğeri yoktu kalp atışını duyduk
Anlattığım 5 hafta 5 yıl gibi gelmişti. Bu iş o kadar sabır işi ki; zaten çocuk büyütmekten hiç bahsetmiyorum bile.
Ama şaka değil yalan değil dünyanın hem en zor en güzel şeyi Rabbim tüm hak edenlere ve isteyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?