Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef çoğu psikolojik
Ben de 2 ay önce aslında denemiyorduk ama kaza olmuştu ve bat gününe kadar ne hamilelik belirtileri yaşadım . İlk hamileligimde kusmadigim halde sabah kalkıp kustum bile
Aynen bencede psikololik kim hamiş ise belirtiler olarak söylüyor o ay istemsiz bende hepsi var ne hali varsa görsün belirtiler diyordu

Aaa 7 gün için gücüm yeterse diyorsun gücün yeterse 7 gün daha gün aşırıya takat kalır mı canım ayyy ben yoruldum sen derken birde istek lazım ortam lazım 7 çok ya Valla başarırsan bilmek isterim hamiş kalıyor musun bakacam sonra aynısını bende yapacam

Benimde 26si yumurtlama ve Bnmde kasik ve bel ağrım var bakalim neler olacak haftaya pazara kadar bekle erken olur test için

Bebekten kan aldılar metabolik hastalıklar diye geçiyor canım bilimsel adını hiç söylemediler Pazartesi günü hastaneyi doktoru tekrar arattıracaz süreç hızlansın diye.....
çok ilginç acaba diğer hastanelerde de mi bu test sonuclanma süresi bu kadar sürüyor... pahalı bir test mi peki?

Ya içim cız etti canım inşallah Rabbim yerini doldursun
Amiiiin

Hımm sen geç olmuşsun operasyonu. Neyse Allah şifa versin ikimize de. Rahim belkide dinlenmiş oldu haklısın. Yaş 38 olunca işte insan tedirgin oluyor ister istemez. Demekki regl günüm de değişti. Bugün de hala olmadım çünkü. Nisan ayında da denemeye devam demekki

Hamile kalınca cinsel istek artıyor benden söylemesi

Kızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Var gibi gözüküyor bence kan verin

Eğer pko varsa şekeri tamamen kesmek gerekiyor. Bende pko var 2 aydır şeker ve gluteni kestim zaten 9 aydır sağlıklı besleniyordum kilo vermek gerekiyor.
Şeker kistleri besliyor. Hamileyken de yemenizi tavsiye etmem şekeri zaten çocuğa bir faydası yok rafine şekerin

He he kiz benim reflum var zaten. Bana dokunuo cok

Kızlar ovulasyon testlerim 4 günlük, sizce yumurtanın çatladığı gün bugün mü, nerdeyse 2 çizgi de aynı koyulukta ?

Eklentiler

• 0E7CDB23-1C81-4FA1-897F-CA4522D6E5E4.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhaba geçen gün bahsetmiştim reglim ilk defa 4 gün erken geldi. Bugün asıl gelmesi gereken gün. Normalde 4. Gün baya azalırdı ama şuan hala ilk günler gibi fazla fazla geliyor. Bir terslik olabilir mi yoksa normal midir size danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…