Aynen bencede psikololik kim hamiş ise belirtiler olarak söylüyor o ay istemsiz bende hepsi varMaalesef çoğu psikolojik
Ben de 2 ay önce aslında denemiyorduk ama kaza olmuştu ve bat gününe kadar ne hamilelik belirtileri yaşadım . İlk hamileligimde kusmadigim halde sabah kalkıp kustum bile
Alllah hepimizi güldürsün valla çocuk istiyoruz derken şey olduk neyseBu kısma çok güldüm Allah da seni güldürsün
Ama gerçekten gelecek olan geliyor Ol der olur
Aaa 7 gün için gücüm yeterse diyorsun gücün yeterse 7 gün daha gün aşırıya takat kalır mı canımBen bir kaç aydır topik takip ediyorum ve hamislerin bir kısmı adet görene kadar ilişki oldu yazmıştı bende kaçırmak istemiyorum bu ayda böyle ölsün gücüm yeterse 7 gün geçtikten sonra da gün aşırı yapacağım
Allah razı olsun o zaman çokça aminAkşam hepiniz için dualarımı ettim inşallah bu ay hepimiz için hayırlı haber alma ayı olur,
Benimde 26si yumurtlama ve Bnmde kasik ve bel ağrım var bakalim neler olacak haftaya pazara kadar bekle erken olur test içinGünaydın arkadaşlar nasılsınız ya size bisey sorabilirmiyim bende gec yumurtlama oluyormuş doktorum oyle soyledi onun dediğine göre benim 20ci günümde yumurtlamam oluyormuş yani ayin 26si benim yumurtlama dönemimdi sizce eger dolenme olduysa beli olurmu bide 2 3 gündür karnımın alt kismi bide kaşiklarim agriyor bugun de uyandığımda belim ağrıyordu hala devam ediyo agrisi sizce bunlar donlenme oldugunami işaret yada adetim yaklaştığı için mi ama adetimede 1 hafta var rica etsem biriniz bana yardım edebilirim kafam çok karışık cunku
çok ilginç acaba diğer hastanelerde de mi bu test sonuclanma süresi bu kadar sürüyor... pahalı bir test mi peki?Bebekten kan aldılar metabolik hastalıklar diye geçiyor canım bilimsel adını hiç söylemediler Pazartesi günü hastaneyi doktoru tekrar arattıracaz süreç hızlansın diye.....
İnşallah cnmİnşallah öyledir
Hayirlisi olur hepimiz için İnşallah olur bu ay bize nasip eder rabim peki başka belirtiler var mi sizde acabaBenimde 26si yumurtlama ve Bnmde kasik ve bel ağrım var bakalim neler olacak haftaya pazara kadar bekle erken olur test için
Hayirlisi olur hepimiz için İnşallah olur bu ay bize nasip eder rabim peki başka belirtiler var mi sizde acaba
Ya içim cız etti canım inşallah Rabbim yerini doldursun12 haftalıkken düşük yaptım bende 8.hafta da gittiğimde gayet sağlıklı hiç bir sorun yok her hafta gelmene gerek yok artık ayda bir gel dedi doktorum ben hastaneden çıktığım an bebegimin kalbi durmuş 1 ay ölü kalldii karnımda ne bir ağrısı ne bir kanama 1 ayy boyunca hiç birsey hissetmedim o 1 ayı ne hayallerle kız mı erkekmi kime benziyecek hergun elim karnımda konuşarak geçirdim onunla ama onun kalbi bile atmıyormus meğerse o annelik tadını heyecanını bir kere aldınmi insanın kalbinde hiç dolmayacak bir boşluk oluyor sabirsizlligim ondan bir an önce o duyguyu tekrar yaşamak istiyorum Allah isteyen herkese tattirsiin inşallah burdakki bütün arkadaşlarıma dua ediyorum okuduğum her mesaja amin diyip dua etmeden geçmiyorum Allahım hiç biriimizzi sınamasın yokluğuyla
Hımm sen geç olmuşsun operasyonu. Neyse Allah şifa versin ikimize de. Rahim belkide dinlenmiş oldu haklısın.Benim 15. Inde bitti adetim 25 inde ameliyat oldum . Yani hrmen olmadim. Oyuzden kacti diye dedim. Bana da adet bitimi gel dedi . Olmadi bi mesaj atarim kesinlestirmek icin. Oyle deme ya soyle dusun rahminin belki de o operasyondan sonra toparlanmasi gerekiyordu. Kafasini dinledi bu ay onumuzdeki ay bomba gibi donecek
Hi anladım cnm bende biraz bel agrim hafifledi ama karnimin alti hala agriyorYok kasik ağrım geçti ama ayakta çok kalınca ve yatınca rahatsız eden bi bel ağrım kaldı
Hamile kalınca cinsel istek artıyor benden söylemesiAaa 7 gün için gücüm yeterse diyorsun gücün yeterse 7 gün daha gün aşırıya takat kalır mı canımayyy ben yoruldum sen derken birde istek lazım ortam lazım 7 çok ya Valla başarırsan bilmek isterim hamiş kalıyor musun bakacam sonra aynısını bende yapacam
Var gibi gözüküyor bence kan verinKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Eğer pko varsa şekeri tamamen kesmek gerekiyor. Bende pko var 2 aydır şeker ve gluteni kestim zaten 9 aydır sağlıklı besleniyordum kilo vermek gerekiyor.Belki etki etmiştir bu sefer başka nedenden olmamış olabilir bilemiyoruz ki beslenme de cok önemli şekeri tuzu gluteni baya azaltip bitirmek lazim diyorlar vücut besin vitamin emilimi daha iyi olurmuş istersek herşeyi yapalim bebisler geleceği zamanı iyi bilir Allahim isteyen herkese gönlüne isteğine göre versin inşallah..
Ben oglana hamile kaldigm ay 10 gun yapmstm birakmistm cnmbende 10 deneyım o zaman ilk defa yapıcam sonrasında bırden yan etki olmasın o şekilde de etkili olur heralde
He he kiz benim reflum var zaten. Bana dokunuo cokFazla yapma zaten zararlı olmasın günlük 1 bardak kafi alacağını ondan da alırsın. Mide rahatsızlığın olur zarar. Birde bazı ilaç alanlar çok dikkatli olmalı şeker hastaları kesinlikle doktora sormalı diyordu okuduğum bir makalede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?